Re: Απάντηση: Καρέκλα γραφείου
Όντως πολύ καλό και σωστό αυτό το χαρακτηριστικό που λες Γιώργο για την περίπτωση σου!
Μόλις μου ήρθε και ο νέος κατάλογος του IKEA που διαφημίζουν και τις Online αγορές.. αλλά σαφώς καλύτερα να δοκιμάσεις πρώτα!
Είμαι και εγώ αυτή την εποχή σε αναζήτηση καρέκλας για το γραφείο του σπιτιού. Ένα χαρακτηριστικό μου είναι ότι κάθομαι πάντα "ξάπλα" με τα πόδια ίσια σε κάποιο σκαμπό στο ύψος της βάσης της καρέκλας (παράλληλα με το έδαφος). Ξέρω δεν είναι και η πιο σωστή στάση, όμως δεν αλλάζει εύκολα.
Κάθισα σε όλες τις καρέκλες του Πλαισίου και δεν μου άρεσε καμία. Κάθισα σε SATO και μου άρεσαν, αλλά η φθηνότερη που μου άρεσε είχε πολλαπλή τιμή από τον διαθέσιμο προϋπολογισμό.
Επίσης κάθισα σε διάφορα καταστήματα που έχουν καρέκλες σε διάφορα μοντέλα και δεν έμεινα ικανοποιημένος.
Όσο και αν φαίνεται αστείο η καρέκλα που μου άρεσε περισσότερο μέχρι τα 200 ευρώ ήταν η ακόλουθη από το ΙΚΕΑ:
http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/...-karekles/peristrefomeni-karekla-18179/19310/
Ο μηχανισμός ανάκλισης που έχει είναι πολύ καλός. Δεν διατηρείται σταθερή η γωνία μεταξύ της βάσης και της πλάτης όσο ξαπλώνεις, αλλά μεταβάλλεται προοδευτικά. Αυτό σε συνδυασμό με τον τρόπο που κάθομαι και έγραψα παραπάνω είναι απλά τέλειο. Βρήκα και στη SATO τέτοιο, αλλά οι τιμές...Του ΙΚΕΑ έχει και 10 χρόνια εγγύηση...
Επειδή ήμουν λίγο σκεπτικός δεν προχώρησα σε αγορά πριν τις διακοπές, τώρα θα ξαναπάω να κάτσω και θα δω.
Όντως πολύ καλό και σωστό αυτό το χαρακτηριστικό που λες Γιώργο για την περίπτωση σου!
Μόλις μου ήρθε και ο νέος κατάλογος του IKEA που διαφημίζουν και τις Online αγορές.. αλλά σαφώς καλύτερα να δοκιμάσεις πρώτα!