Re: Απάντηση: Καρέκλα γραφείου
Τζεϊσον

roud:
Περιμενουμε μια πρωτη εκτιμηση απο το bucket σου :smash:
Πεντε μηνες περασαν

....
Καλά που μου το θύμησες, όλο ήθελα να γράψω και όλο το ξέχναγα.
Δεν.
Παρ'ολες τις θετικές πρώτες εντυπώσεις, τελικά η καρέκλα είναι πολύ μεγάλη για τα μέτρα μου. Συγκεκριμένα, το οριζόντιο κομμάτι της είναι πολύ βαθύ, οπότε αν κολλήσεις την πλάτη πίσω (ώστε να εκμεταλλευτείς όλα τα τα ανατομικά καλούδια), το πίσω μέρος του γόνατος κολλάει πάνω στην ακμή. Οπότε μετά από πολύωρη χρήση, αρχίζει λίγο να ενοχλεί αφού πιέζεται από το βάρος σου.
Πήγα να τη γυρίσω πίσω ως είθισται, αλλά μου ζητούσαν μεταφορικά ίσα με το 50% της καρέκλας. Οπότε αποφάσισα να την πουλήσω σε κάποιον ντόπιο.
Τελικά, επειδή λίγο βαριόμουν τη διαδικασία, κάπως το σουλούπωσα το θέμα, προσθέτοντας ένα
υποπόδιο, που σηκώνει λίγο τα πόδια και σου διώχνει αυτή τη δυσάρεστη αίσθηση πίεσης στους γλουτούς.
Βέβαια, για να'μαι δίκαιος, φταίει και το γεγονός ότι το γραφείο μου είναι πάρα πολύ κακό, επειδή δεν είναι γραφείο, είναι μια... πόρτα ακουμπισμένη πάνω σε stands. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να'ναι ψηλότερο από ένα κανονικό γραφείο, άρα αντίστοιχα πρέπει να'χω και την καρέκλα πολύ ψηλά (με τα πόδια να μην πατάνε καλά κάτω).
Η φωτό του γραφείου είναι αρχαία (2012), έκτοτε έχουν αλλάξει τα πάντα (μαζί με το διαμέρισμα), εκτός απ'το γραφείο, αλλά τη βάζω για να δείτε τη διαφορά ύψους σε σχέση με μια κανονική καρέκλα.