Τελικα......μετα απο πολλα.....η καρτα .....xonar....ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ????
Οποιος την παρει θα την ευχαριστηθει???:firstprize::firstprize::firstprize:
Κώστα βγάλτην απο την χ16 και βάλετην στην χ1 , αν έχεις γραφικών στην άλλη χ16.Κάνουν conflict μνήμης μου το είπε ο κομπιουτεράς μου και έχει δίκιο.Την έβαλα στην χ1 και δεν έχω πλέον μπλε οθόνες ούτε κολήματα.
INTEL E-6700 ΚΑΙ θερμοκρασίες πολύ λογικές με pdvd μετά απο 2 ώρες γυ´ρω στους 35 βαθμούς.Παρεπιπτόντως ο device manager δεν αναφέρει τίποτα για conflict είτε μνήμης είτε άλλου είδους. ULTIMATE64.
Την άλλαξα λίγο πρίν σπάσω το μηχάνημα.
Δεν είναι θέμα λειτουργικού όταν δεν κάνει post το pc.
Είναι καθαρά θέμα hardware.
Κώστα μια ιδέα λέω μόνο, μπες στο bios και ξεκίνα απο εκει , εμένα στο δικό μου πολλές φορές έχουν γίνει αλλαγές στο bios χωρίς να τις εχω κάνει εγω.
Το δικό μου σήμερα το πρωί δεν ξεκίναγε με τίποτα ουτε bios δεν έβγαζε άκουσε τα καντήλια του , μετά έβγαλε bios αλλά δεν φόρτωναν τα vista και στο τέλος μου έβγαλε last known good configuration και απο εκεί μπήκα και δούλεψε το μα------νο . Γενικά τα vista είναι λίγο μυστήρια.Μην τρελένεσαι θα δουλέψει.
Εσυ μια χαρά τα λες.
Πάντως σε μένα στα XΡ με την καρτούλα γραφικών στην κανονική της θέση και την Xonar στην PCIe 16x παίζουν όλα μια χαρά. Φτού φτού μη το ματιάσω. Καλά ξεμπερδέματα συνάδελφοι!
Προς το παρών δουλεύει.
Με ανοιχτό το καπάκι και 83 βαθμούς cpu.
Το μην τρελένεσαι μου το έλεγε και μένα ο μιχάλης.!!! VISTA ΔΟΥΛΈΥΕΙΣ?και σου κάνει αυτά τα νούμερα η xp ?
Δουλεύει προς το παρών αλλά ο επεξεργαστής φουφουλιάζει.
Μάλλον θα βάλω ενα core2duo να ησυχάσω πλήρως.
Πάλι έξοδα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.