Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Τελικα......μετα απο πολλα.....η καρτα .....xonar....ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ????
Οποιος την παρει θα την ευχαριστηθει???:firstprize::firstprize::firstprize:

Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Τελικα......μετα απο πολλα.....η καρτα .....xonar....ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ????
Οποιος την παρει θα την ευχαριστηθει???:firstprize::firstprize::firstprize:

Αν διαβάσεις το thread θα βγάλεις μόνος σου συμπέρασμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Κώστα βγάλτην απο την χ16 και βάλετην στην χ1 , αν έχεις γραφικών στην άλλη χ16.Κάνουν conflict μνήμης μου το είπε ο κομπιουτεράς μου και έχει δίκιο.Την έβαλα στην χ1 και δεν έχω πλέον μπλε οθόνες ούτε κολήματα.
INTEL E-6700 ΚΑΙ θερμοκρασίες πολύ λογικές με pdvd μετά απο 2 ώρες γυ´ρω στους 35 βαθμούς.Παρεπιπτόντως ο device manager δεν αναφέρει τίποτα για conflict είτε μνήμης είτε άλλου είδους. ULTIMATE64.

Την άλλαξα λίγο πρίν σπάσω το μηχάνημα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Την άλλαξα λίγο πρίν σπάσω το μηχάνημα.

Ηρέμησε γιατί και εγω στα πρόθυρα είμαι να το σπάσω. Δυο μέρες ήταν μια χαρά και χθες το βράδυ εκει που έβλεπα ghostrider και έτρωγα την φρίκη της αρκούδας με την 8800 gtx να ρυθμιστεί ξανά για δύο οθόνες , projector και monitor και αφού την ψιλοέφερα έφαγα στη μούρη και ενα restart αφού προηγήθηκε το κλασικό επαναλαμβανόμενο ντατ ντατ ντατ , και ίσιωσα.Και η δικιά μου ψιλοζεσταίνεται αλλά οχι όπως λες εσυ οτι καίει.Τρέχω τους rco1 drivers γιατί απο οτι κατάλαβα οι beta έχουν προβλήματα . Σκέψου έπρεπε να βγάλω την γαφικών απο το επάνω pciex16 και να την βάλω κάτω για να μπορέσει να μπεί η xonar στο pciex1.Εφαγα ζόρι χοντρό και ακόμα δεν ξέρω αν εχω καθαρίσει όπως αντιλαμβάνεσαι. Περαστικά μας και στους δυο.:a0210:

Πάντως σε μένα στα XΡ με την καρτούλα γραφικών στην κανονική της θέση και την Xonar στην PCIe 16x παίζουν όλα μια χαρά. Φτού φτού μη το ματιάσω. Καλά ξεμπερδέματα συνάδελφοι!

Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Δεν είναι θέμα λειτουργικού όταν δεν κάνει post το pc.
Είναι καθαρά θέμα hardware.

Κώστα μια ιδέα λέω μόνο, μπες στο bios και ξεκίνα απο εκει , εμένα στο δικό μου πολλές φορές έχουν γίνει αλλαγές στο bios χωρίς να τις εχω κάνει εγω.
Το δικό μου σήμερα το πρωί δεν ξεκίναγε με τίποτα ουτε bios δεν έβγαζε άκουσε τα καντήλια του , μετά έβγαλε bios αλλά δεν φόρτωναν τα vista και στο τέλος μου έβγαλε last known good configuration και απο εκεί μπήκα και δούλεψε το μα------νο . Γενικά τα vista είναι λίγο μυστήρια.Μην τρελένεσαι θα δουλέψει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Κώστα μια ιδέα λέω μόνο, μπες στο bios και ξεκίνα απο εκει , εμένα στο δικό μου πολλές φορές έχουν γίνει αλλαγές στο bios χωρίς να τις εχω κάνει εγω.
Το δικό μου σήμερα το πρωί δεν ξεκίναγε με τίποτα ουτε bios δεν έβγαζε άκουσε τα καντήλια του , μετά έβγαλε bios αλλά δεν φόρτωναν τα vista και στο τέλος μου έβγαλε last known good configuration και απο εκεί μπήκα και δούλεψε το μα------νο . Γενικά τα vista είναι λίγο μυστήρια.Μην τρελένεσαι θα δουλέψει.

Εσυ μια χαρά τα λες.

Πάντως σε μένα στα XΡ με την καρτούλα γραφικών στην κανονική της θέση και την Xonar στην PCIe 16x παίζουν όλα μια χαρά. Φτού φτού μη το ματιάσω. Καλά ξεμπερδέματα συνάδελφοι!

+1

Δουλεύει προς το παρών αλλά ο επεξεργαστής φουφουλιάζει.
Μάλλον θα βάλω ενα core2duo να ησυχάσω πλήρως.
Πάλι έξοδα.

Δουλεύει προς το παρών αλλά ο επεξεργαστής φουφουλιάζει.
Μάλλον θα βάλω ενα core2duo να ησυχάσω πλήρως.
Πάλι έξοδα.

Ναι εχεις δίκιο έπρεπε να σου το εχουμε πει αυτό οτι με εναν core2duo θα ησύχαζες μια ώρα νωρίτερα .Κοίτα τους Ε-8200, Ε-8400 απο intel είναι καλά μηχανάκια και γρήγορα αρκεί να τα σηκώνει το mobo σου.:FSGSFGS4:

Παίδες καλησπέρα τελικά η δικιά μου d2x εχει πρόβλημα και μου κρασάρει το μηχάνημα στο boot , με το καλημέρα μπλέ και machine check exemption το μύνημα , την έβγαλα και μπουτάρισε αμέσως , βέβαια αυτό την παλιά εγκατάσταση στον μεγάλο σκληρό wd 400 γιατί μέχρι προχτές στην νεα δεν μου έκανε κάτι, στον μικρό seagate 80 . Μήπως εχει κανείς καμμιά ιδέα? Κώστα??? Ενα άλλο κουφό σημερινό μου έβγαλε διαθέσιμο to sp1 το πέρασε σε πολύ μικρό χρόνο και μετά το βγάζει πάλι στα διαθέσιμα updates. To ξαναπέρασα και το εμφανίζει πάλι διαθέσιμο , στο δε update history το εμφανίζει εγκατεστημένο 2 φορές. Τι κουφό είναι αυτό??

Δυστηχώς κι εγώ ακόμη παλεύω με το θηρίο. Τρίτη προσπάθεια επανεγκατάστασης των Vista. Δυστηχώς δεν μπορώ να πάρω σωστό ήχο με τίποτα. Φταίει η κάρτα; Δεν ξέρω ακόμη. Θα κάνω τέστ σήμερα για να το διαπιστώσω. Πάντως πριν ξεκινήσω τις ιστορίες με την κάρτα, τα Vista και όλα τα σκ@τ@, δεν υπήρχε θέμα. Αυτό είναι που λέει, αν κάτι λειτουργεί σωστά γιατί να το πειράξεις;

Καλησπέρα στο forum , τελικά την πήγα στο e-shop την xonar αλλά δε μου τα λένε καλά , τους είπα τι κάνει , οτι δλδ κάνει κρας το μηχάνημα κλπ τους είπα για vista64 και αυτοί την δοκίμαζαν με xp και έιναι λέει μια χαρά , μετά με vista δεν ξέρω 64 H 32 παίζει λέει μουσική 2 ώρες χωρίς πρόβλημα , όπου στο τέλος όταν κατάλαβαν για pdvd με blue ray μου είπαν οτι δεν μπορούν να αναπαράγουν το πρόβλημα και με ρώτησαν αν θέλω να σταλεί στον αντιπρόσωπο γιατί έχει αλλάξει το καθεστώς των αλλαγών και δεν έχουν το δικαίωμα να την αντικαταστήσουν αυτοί. Και εκεί μείναμε στο οτι θα σταλεί η κάρτα στον αντιπρόσωπο για έλεγχο.Παιδιά ξέρει κανείς ποιός είναι ο αντιπρόσωπος της asus στην ελλάδα μπας και βγάλω καμία άκρη?
Σημειωτέον δε οτι με τις μαλακίες της κάρτας μου έχει χτυπήσει registry και στις 2 εγκαταστάσεις , η μια μάλλον φτιάχτηκε η άλλη μάλλον ατύχησε αφού δεν μπουτάρει ούτε με το cd vista για να κάνει repair. καμία ιδέα?
Α by the way πήρα νέο monitor SAMSUNG 2493 HM FULL HD ΚΛΠ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΊΟ.

Τι να το κάνεις χωρίς υπολογιστή;
Αυτά δεν γουστάρω με τις αλλαγές.
Στο πλαίσιο τα πας πίσω απλά γιατί δεν σου άρεσαν.