Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Το θέμα είναι να την δούμε (ακούσουμε) σε σχέση με την Meridian.

Σωστός. Κάποιος εξ Αθηνών θα μπορούσε να προσφέρει την Xonar του αφού Meridian υπάρχουν ουκ ολίγες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Περισσότερο μας ενδιαφέρει πως παίζει από τις αναλογικές εξόδους σε surround 5.1 ή 7.1.

Εγώ την παρέλαβα σήμερα και το απόγευμα θα γίνει η εγκατάσταση. Αντε να δούμε.

Προσωπικά δεν έχω ακούσει καμμία άλλη εκτός της onboard (που ούτως ή άλλως θα είναι η νύχτα με την μέρα) οπότε δεν έχει νόημα να μεταφέρω εντυπώσεις.

Τοτε δες και αυτο για το εγγυς μελλον¨που μαλλον λυνει και τα προβληματα που υπαρχουν με τις καρτες γραφικων και HDMI ηχο:

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?p=4965953

Κάπου έχει αναφερθεί το θέμα με τις νέες Asus.

Το πρόβλημα είναι ότι οι πληροφορίες είναι γενικές και δεν γίνεται και πουθενά λόγος για HDMI 1.3.

Καλή περίπτωση αν και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει άμεσα. Ηχος μέσω HDMI απαιτεί και τον ανάλογο AV και προς το παρόν δεν είμαι διατεθειμένος να αναβαθμιστώ.

Η Asus πάντως έχει μπεί με τα χίλια στην αγορά.

Δεν ξερω, παντως αν ειναι αυτο το μελλον στις καρτουλες, εχουμε πολυ μελλον ακομα...i'll stay analogue

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Καλά τώρα αυτοί με τα ηχεία που χρησιμοποίησαν, έβγαλαν ασφαλή συμπεράσματα;;

IMG_8640.jpg

Songs Tested (in 1411kbps WAV):

- Olivia Ong - So Nice
- Cai Qin - Those were the days
- Cai Qin - Just Like your Tenderness
- Eagles - Hotel California
- Olivia Ong - Fall in Love

:grinning-smiley-043

Παντως αυτα τα maudio τα εχει φερει και το πλαισιο και μου γυαλισαν για το γραφειο. Τα εχει ακουσει κανεις ?

(προσοχη, εαν τα εχει ακουσει καποιος με Cai Qin και Olivia Ong δεν με ενδιαφερει)

Παντως αυτα τα maudio τα εχει φερει και το πλαισιο και μου γυαλισαν για το γραφειο. Τα εχει ακουσει κανεις ?

(προσοχη, εαν τα εχει ακουσει καποιος με Cai Qin και Olivia Ong δεν με ενδιαφερει)

Πολύ μεγάλα (σε μέγεθος) δεν είναι για το γραφείο;

Γιατι ρε συ αμεσως? Ξερεις ποσο ειναι το γραφειο μου ? -bye-

:flipout:

Οχι ρε σύ, δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι το γραφείο σου ( για το έπιπλο μιλάμε γιές; ) αλλά βλέπω πόσο μεγάλα είναι τα ηχεία. Μα τι φτιάχνεις μωρ' αδερφέ μου, γραφείο hi-end;:flipout:

Επίσης, πιο πολύ θόρυβο από τους ανεμιστήρες θα άκουγαν, παρά μουσική.. ;)

Σωστος. Διαβασα και μερικες σελιδες στο φορουμ εκει και αλλοι συμφωνουν μαζι σου.

Ωστοσο ισως θα τους απαντουσε καποιος οτι ολες οι καρτες δοκιμαστηκαν με τις ιδιες συνθηκες με nearfield monitors. Και αν κρινω απο τις ηλικιες μαλλον τα πιτσιρικια ειχαν ανεβασει και εντασεις..;)

Εκεί που τα είχαν τοποθετήσει τα ηχεία, αν είχαν ανεβάσει και εντάσεις, μάλλον δεν άκουγαν τίποτε σωστά..

Τεσπα.. Όπως έγραψαν τα παιδιά, το συγκριτικό δεν έγινε επίσημα. Απλά μαζεύτηκαν μερικοί φίλοι και άκουσαν μερικές κάρτες, οπότε ουσιαστικά δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε για κάτι.

Αλλά επίσης δεν μπορούμε και να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα.