Λοιπόν... οι ματρόσκες είναι ένα open source container που μπορείς να συμπεριλάβεις μέσα αρχεία βίντεο, ήχο, φωτό και υπότιτλους. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να διαβάσεις εδώ κι εδώ.
Εμάς θα μου πείς τι μας ενδιαφέρει... κυκλοφορούν πολλά αρχεία matroska (κατάληξη .mkv) στο διαδίκτυο μέσω p2p που περιέχουν "αντίγραφα ασφαλείας" από ταινίες σε HD. Με τον ανάλογο player μπορείς να τα παίξεις.
Αν θές να σε φτιάξω πές μου.
καλη φαση οι ματροσκες !
εχουν αψογο ηχο DTS 5:1 σχεδον οι περισοτερες και βαζεις ελληνικα σε ολες και φοβερη εικονα 1080ρ !
με λιγα λογια ειναι η λυση για να δεις HD εικονα χωρις να περιμενεις ποτε θα βγαλουν ταινιες με Ελληνικα και ελοευθερων περιοχων !
εχει βεβαια πολυ κοπο η φαση αλλα αξιζει...
Λοιπών εχτές την εγκατέστησα.
Εκτός του ήχου της όλα τα άλλα είναι για κλάματα.
Εχω βόμβο χαμηλής συχνότητας στα ηχεία,
η ένταση στο 0 δεν μηδενίζει,
δεν υπάρχει ρύθμιση καθυστέρησης για τα περιφεριακά,
οτι ρύθμιση πειράξεις πάει το τσακ-τσακ και το γκάπ-γκούπ στα ηχεία σύννεφο.
Με τους beta drivers βελτιώνεται λίγο το φαινόμενο του μεγάλου cpu usage με την αλλαγή της έντασης.
Ακόμα το control panel της κάρτας είναι πλήρως ασύμβατο με το volume control των vista.
Δηλώνεις μη ύπαρξη υπογούφερ στα windows και στο control panel της κάρτας παραμένει.
Βέβαια απ´ολα τα παραπάνω που πιστεύω θα βελτιωθούν στο μέλλον με νέους drivers με προβληματίζει ο βόμβος που βγάζει η κάρτα.
Την μη ρύθμιση καθυστέρησης στα περιφερειακά δεν την βρίσκω απραίτητα στα μείον.
Λοιπών εχτές την εγκατέστησα.
Εκτός του ήχου της όλα τα άλλα είναι για κλάματα.
Εχω βόμβο χαμηλής συχνότητας στα ηχεία,
η ένταση στο 0 δεν μηδενίζει,
δεν υπάρχει ρύθμιση καθυστέρησης για τα περιφεριακά,
οτι ρύθμιση πειράξεις πάει το τσακ-τσακ και το γκάπ-γκούπ στα ηχεία σύννεφο.
Με τους beta drivers βελτιώνεται λίγο το φαινόμενο του μεγάλου cpu usage με την αλλαγή της έντασης.
Ακόμα το control panel της κάρτας είναι πλήρως ασύμβατο με το volume control των vista.
Δηλώνεις μη ύπαρξη υπογούφερ στα windows και στο control panel της κάρτας παραμένει.
Βέβαια απ´ολα τα παραπάνω που πιστεύω θα βελτιωθούν στο μέλλον με νέους drivers με προβληματίζει ο βόμβος που βγάζει η κάρτα.
Είναι μεγάλο μείον αν σκοπεύεις να παίζεις HD DVDs / BDs από τις αναλογικές εξόδους. Από όσο γνωρίζω, όλοι οι AV ενισχυτές παρακάμπτουν τα σχετικά ρυθμιστικά όταν παίζουν από τις 5.1 / 7.1 αναλογικές τους εισόδους. Οπότε αν δεν έχει τέτοιες ρυθμίσεις η κάρτα, είναι πρόβλημα.
Μιχάλη εσυ που είδες βόμβο σε αναλογικό στάδιο και οχι σε ψηφιακό? Εαν υπάρχει βόμβος most likely θα υπάρχει σχεδόν παντού . Αυτό που λες για play και pause στο pdvd δεν το καταλαβαίνω .Σιγουρευτείτε και οι δυο σας οτι δεν εχετε κάποιο προβληματικό device δίπλα στην κάρτα που να δημιουργεί τόοοοσο βόμβο.Εγω εχω ενα 12 fan δίπλα της με led και δεν κάνει τίποτα.
Πολύ κουφά μου φαίνονται ολα αυτά.
Φίλε όταν ξεκινάει να παίξει ταινία στα φορμά που ανάφερα πιο πάνω, (αναπαραγωγή από τον σκληρό κι όχι από δισκάκι), αρχίζει και ένας συνεχόμενος βόμβος στα surround ηχεία μόνο και συνεχίζει να ακούγεται μαζί με τον ήχο της ταινίας. Παράδοξο αλλά έτσι είναι. Οταν λοιπόν κάνω pause στην ταινία (και κατά συνέπεια ο ήχος δεν πηγαίνει πλέον στα ηχεία) ο βόμβος σταματάει. Πατώντας play όπου ξεκινάει και πάλι η ταινία ο βόμβος δεν επανέρχεται. Ακούγεται περίεργο αλλά συμβαίνει. Γι' αυτό αν θυμάσαι ρώτησα αν παίζει ρόλο που την έχω εγκαταστήσει σε PCI express 16x κι όχι σε PCIe1x. Ειδικά στο δικό μου μόμπο, η δεύτερη express προορίζεται για σύνδεση δεύτερης κάρτας γραφικών σε σειρά με την βασική και δεν ξέρω αν με τα ρεύματα κλπ. δημιουργεί κάποιο θέμα. Δεν ξέρω... σκέψεις εκφράζω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.