Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Οχι δεν δοκίμασα τίποτα ακόμα αλλά κάποια ώρα θέλω να τα δω να δω τι κάνουν .Και εμένα το cd τα ίδια λέει 5.12.1.8.Κοίτα καλό θα ήταν να ψαχ´τούμε λίγο με τους drivers , μήπως κάποιος άλλος όπως ο στράτος έχει καμιά ιδέα.

Λοιπόν ανακάλυψα πως οι drivers δηλ. η δική μας έκδοση με την first release στο σάϊτ της ASUS είναι το ίδιο πράγμα. Υποθέτω λοιπόν πως ο Στράτος εννούσε την beta έκδοση. Ας μας πεί...

Λοιπόν...
Είχε πέσει στα χέρια μου μια D2 και είχα απογοητευθει. Ψάχνοντας σε σαιτ και σε φόρουμ έμαθα ότι η D2Χ είναι πολύ καλύτερη (δεν βρήκα καμία όμως να το επιβεβαιώσω) και ότι ο τελευταίος drivers κάνει πολύ καλύτερη δουλεια απο τους μαμα κάτι που επιβεβαίωσα με την D2. Εξάλλου ανεφεραν ότι οι διαφορα των δυο καρτων οφείλεται κυρίως στους driver. Δοκίμασα να περάσω αυτούς της D2Χ στην D2 αλλά αυτο φυσικά δεν έπαιξε...
Δεν θυμάμαι όμως ποια έκδοση είχα και ποια έβαλα να σας πω αλλά το σίγουρο ήταν ότι η διαφορά ήταν μεγάλη....

( ΖΗΚΟ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΩΜΟΤΗΤΕΣ, ΖΗΚΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΨΗΜΕΝΟΤΗΤΕΣ?)
Ναι καλά βαγγέλη όσο και να σε ψήνουμε εμείς αν εσύ δεν είσουν ηδη ροδοκόκκινος απο την ζήλεια σου σιγά μην την έπαιρνες.-bye-
Μιχάλη λες να το κάνουμε το απονενοημένο και να βάλουμε τους beta?
Aν έχει δίκιο ο στράτος (που συνήθως εχει) να δω πόσο κλύτερα θα παίζει απο τώρα.

Α Βαγγέλη ξηλώνεις την παλιά η την απενεργοποιείς βάζεις την νέα και περνάς τους drivers , τους ψημένους , και στο τέλος για ροδοκοκκίνισμα ψαξε για καλώδιο τροφοδοσίας απο το τροφοδοτικό που μπορεί και να μην έχει.ΧΕΧΕ.

Last edited:

( ΖΗΚΟ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΩΜΟΤΗΤΕΣ, ΖΗΚΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΨΗΜΕΝΟΤΗΤΕΣ?)

:flipout::flipout::flipout:

Ναι καλά βαγγέλη όσο και να σε ψήνουμε εμείς αν εσύ δεν είσουν ηδη ροδοκόκκινος απο την ζήλεια σου σιγά μην την έπαιρνες.-bye-
Aν έχει δίκιο ο στράτος (που συνήθως εχει) να δω πόσο κλύτερα θα παίζει απο τώρα.

Α Βαγγέλη ξηλώνεις την παλιά η την απενεργοποιείς βάζεις την νέα και περνάς τους drivers , τους ψημένους , και στο τέλος για ροδοκοκκίνισμα ψαξε για καλώδιο τροφοδοσίας απο το τροφοδοτικό που μπορεί και να μην έχει.ΧΕΧΕ.

Τι να σου πώ ωρέ φίλε... λές να την κάνουμε την κουτουράδα; Πάντως άλλοι drivers από την beta έκδοση δεν υπάρχουν.

Ο Στράτος όμως μας μπέρδεψε λίγο. Αρχικά λέει ότι έπεσε στα χέρια του η D2 και πέρασε τελικά τους drivers της D2 και είδε την διαφορά;

Κι εγώ έχω διαβάσει πως η D2X είναι κλάσεις ανώτερη από την D2 λόγω drivers, ειδικά στα Vista. Τώρα εγώ μια χαρά την βρίσκω στα XP. Θα μου πείς εγώ άκουγα με την onboard οπότε πως να μην την βρίσκω μια χαρά. Μάλλον θα δοκιμάσω τους beta κι ο θεός βοηθός!

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=3252&p=6
ASUS HDAV Xonar
Το ξέρουμε θα μου πείτε...
Αλλά λένε για 2Q 2008.
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1001298

Εχεις AV με HDMI; Αν ναί δεν χάνεις τίποτε να περιμένεις. Και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει πλήρως την ύπαρξη HDMI σε κάρτα ήχου αφού υποτίθεται πως το HDMI περνάει εικόνα και ήχο μαζί. Στην κάρτα ήχου θα περνάει μόνο audio δηλαδή;

ΣΩΩΣΤΟΣ ο μιχάλης για άλλη μία φορά. Το hdmi mike στις κάρτες ήχου λογικά θα βγάζει απο lpcm εως και dts hd ma, dolby true hd , αν και απο ότι διαβάζω είναι λίγο δύσκολο για το εγγύς μέλον .Πάντως εγω που εχω hdmi 1.0 το σκέφτομαι .Τώρα για τους drivers θα έλεγα περίμενε λίγο αφού εμείς έχουμε τους καλούς!!!!!:firstprize: Τάκουσες βαγγέλη????

Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Εχεις AV με HDMI; Αν ναί δεν χάνεις τίποτε να περιμένεις. Και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει πλήρως την ύπαρξη HDMI σε κάρτα ήχου αφού υποτίθεται πως το HDMI περνάει εικόνα και ήχο μαζί. Στην κάρτα ήχου θα περνάει μόνο audio δηλαδή;

Ισως λυσει επιτελους και το προβλημα που εχουν καποιες καρτες γραφικων (οπως και η δικη μου) που εχουν εξοδο HDMI και δεν παιζει το audio η παιζει με bandwidth spdif

:ernaehrung004:

ειναι ενσωματομενη στην μητρικη !

οκ Καταλαβα !!!!!!!!

χεχεχε..... χεχεχε...... ΟΡΕΕΕΕΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑ

τωρα περιμενω να ερθει.....

ΣΩΩΣΤΟΣ ο μιχάλης για άλλη μία φορά. Το hdmi mike στις κάρτες ήχου λογικά θα βγάζει απο lpcm εως και dts hd ma, dolby true hd , αν και απο ότι διαβάζω είναι λίγο δύσκολο για το εγγύς μέλον .Πάντως εγω που εχω hdmi 1.0 το σκέφτομαι .Τώρα για τους drivers θα έλεγα περίμενε λίγο αφού εμείς έχουμε τους καλούς!!!!!:firstprize: Τάκουσες βαγγέλη????

Είπα να θυσιαστώ για το καλό της κοινωνίας Xonar!!:flipout: Πάντως μη βάλετε τους beta ακόμη γιατί έχουν θεματάκια. Οπως πολύ καλά τα λέει ο JOMARK έχουμε τους καλούς. Εβγαλα τους beta και ξαναγύρισα στους παλιούς. οεο!

Τώρα που ξαναείδα το ποστ σου μήπως να γυρίσεις και εσυ στα vista ??
Λέμε τώρα!!!:coool:

Λές; Το σκέφτομαι. Εχω ένα θέμα με τους εξωτερικούς μου δίσκους ώς προς τα Vista αλλά θα το λύσω στο άμεσο μέλλον. Εσύ σε Vista παίζεις;

Το ξαναλέω άλλη μία φορά , Κώστα σιγουρέψου οτι έχεις καλώδιο απο το τροφοδοτικό έυκαιρο γιατί αν δεν έχεις τετράπινο τέτοιο δεν θα βρείς έυκολα.
Μεγειές και καλοάκουστη. Θα την ευχαριστηθείς.

Re: Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Λές; Το σκέφτομαι. Εχω ένα θέμα με τους εξωτερικούς μου δίσκους ώς προς τα Vista αλλά θα το λύσω στο άμεσο μέλλον. Εσύ σε Vista παίζεις;

Τα vista δεν έχουν τέτοιου είδους θέματα σίγουρα και έχουν πολύ καλύτερο κομμάτι audio απο τα xp οποιασδήποτε έκδοσης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Τα vista δεν έχουν τέτοιου είδους θέματα σίγουρα και έχουν πολύ καλύτερο κομμάτι audio απο τα xp οποιασδήποτε έκδοσης.

Συμφωνώ. Αλλωστε και οι drivers της καρτούλας για Vista είναι καλύτεροι.