- 19 June 2006
- 3,497
Οχι δεν δοκίμασα τίποτα ακόμα αλλά κάποια ώρα θέλω να τα δω να δω τι κάνουν .Και εμένα το cd τα ίδια λέει 5.12.1.8.Κοίτα καλό θα ήταν να ψαχ´τούμε λίγο με τους drivers , μήπως κάποιος άλλος όπως ο στράτος έχει καμιά ιδέα.
( ΖΗΚΟ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΩΜΟΤΗΤΕΣ, ΖΗΚΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΨΗΜΕΝΟΤΗΤΕΣ?)
Ναι καλά βαγγέλη όσο και να σε ψήνουμε εμείς αν εσύ δεν είσουν ηδη ροδοκόκκινος απο την ζήλεια σου σιγά μην την έπαιρνες.
Μιχάλη λες να το κάνουμε το απονενοημένο και να βάλουμε τους beta?
Aν έχει δίκιο ο στράτος (που συνήθως εχει) να δω πόσο κλύτερα θα παίζει απο τώρα.
Α Βαγγέλη ξηλώνεις την παλιά η την απενεργοποιείς βάζεις την νέα και περνάς τους drivers , τους ψημένους , και στο τέλος για ροδοκοκκίνισμα ψαξε για καλώδιο τροφοδοσίας απο το τροφοδοτικό που μπορεί και να μην έχει.ΧΕΧΕ.
http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=3252&p=6
ASUS HDAV Xonar
Το ξέρουμε θα μου πείτε...
Αλλά λένε για 2Q 2008.
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1001298
Εχεις AV με HDMI; Αν ναί δεν χάνεις τίποτε να περιμένεις. Και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει πλήρως την ύπαρξη HDMI σε κάρτα ήχου αφού υποτίθεται πως το HDMI περνάει εικόνα και ήχο μαζί. Στην κάρτα ήχου θα περνάει μόνο audio δηλαδή;
( ΖΗΚΟ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΩΜΟΤΗΤΕΣ, ΖΗΚΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΨΗΜΕΝΟΤΗΤΕΣ?)
Ναι καλά βαγγέλη όσο και να σε ψήνουμε εμείς αν εσύ δεν είσουν ηδη ροδοκόκκινος απο την ζήλεια σου σιγά μην την έπαιρνες.
Μιχάλη λες να το κάνουμε το απονενοημένο και να βάλουμε τους beta?
Aν έχει δίκιο ο στράτος (που συνήθως εχει) να δω πόσο κλύτερα θα παίζει απο τώρα.
Α Βαγγέλη ξηλώνεις την παλιά η την απενεργοποιείς βάζεις την νέα και περνάς τους drivers , τους ψημένους , και στο τέλος για ροδοκοκκίνισμα ψαξε για καλώδιο τροφοδοσίας απο το τροφοδοτικό που μπορεί και να μην έχει.ΧΕΧΕ.
ΣΩΩΣΤΟΣ ο μιχάλης για άλλη μία φορά. Το hdmi mike στις κάρτες ήχου λογικά θα βγάζει απο lpcm εως και dts hd ma, dolby true hd , αν και απο ότι διαβάζω είναι λίγο δύσκολο για το εγγύς μέλον .Πάντως εγω που εχω hdmi 1.0 το σκέφτομαι .Τώρα για τους drivers θα έλεγα περίμενε λίγο αφού εμείς έχουμε τους καλούς!!!!!:firstprize: Τάκουσες βαγγέλη????
Τώρα που ξαναείδα το ποστ σου μήπως να γυρίσεις και εσυ στα vista ??
Λέμε τώρα!!!:coool:
Λές; Το σκέφτομαι. Εχω ένα θέμα με τους εξωτερικούς μου δίσκους ώς προς τα Vista αλλά θα το λύσω στο άμεσο μέλλον. Εσύ σε Vista παίζεις;
Τα vista δεν έχουν τέτοιου είδους θέματα σίγουρα και έχουν πολύ καλύτερο κομμάτι audio απο τα xp οποιασδήποτε έκδοσης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.