Mιας και δεν εχω ξαναψωνισει απο το Ebay μηπως πηρε το ματι σου αν υπαρχει δευτερη??????????????Εχω ψαξει ολο τον πλανητη και πουθενα αυτη η ρημαδα η καρτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν τυχον την βρεις ...τι λες θα ριξεις συρμα.......ειναι για καλο σκοποΜολις αγορασα τον παλιο βασιληα. Με γειες μου
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170173060761
Δευτερη δεν υπαρχει αλλα μπορει να προκυψει. Σιγουρα αν βρω καποια θα σε ενημερωσω.Mιας και δεν εχω ξαναψωνισει απο το Ebay μηπως πηρε το ματι σου αν υπαρχει δευτερη??????????????Εχω ψαξει ολο τον πλανητη και πουθενα αυτη η ρημαδα η καρτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν τυχον την βρεις ...τι λες θα ριξεις συρμα.......ειναι για καλο σκοπο
Να εισαι καλα φιλαρακο μου.....................Περιμενω ανυπομονα!!!!!!!!!!!!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:Δευτερη δεν υπαρχει αλλα μπορει να προκυψει. Σιγουρα αν βρω καποια θα σε ενημερωσω.
Εγώ πήρα την αντικαταστάτριά της ,την Prelude 7.1 και είμαι ξετρελλαμένος με την απόδοσή της.
Οκ, μπορεί να μη φτάνει κατά τα λεγόμενά σας την meridian αλλά συμβιβάστηκα.
(Αλλωστε δεν την είχα ακούσει για να κάνω την σύγκριση..)
τεσπα, είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος
Αντε και στα δικά σας οι ψάχνοντες !:firstprize:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.