Κάρτα ήχου; (X-Meridian τέλος)

Οκ βαρέθηκα να την ψάχνω... δεν υπάρχει. Στα link είτε είναι η Prelude ή δεν υπάρχει στοκ. Αν υπάρχει κανείς εκεί έξω που ενδιαφέρεται, αλλάζω αυτήν την ουσιαστικά καινούρια και αχρησιμοποίητη κάρτα ATI HD2600 Pro (μαζί με το θρυλικό πλέον ανταπτοράκι) με μια X-Meridian!

Μολις αγορασα τον παλιο βασιληα. Με γειες μου
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170173060761
Mιας και δεν εχω ξαναψωνισει απο το Ebay μηπως πηρε το ματι σου αν υπαρχει δευτερη??????????????Εχω ψαξει ολο τον πλανητη και πουθενα αυτη η ρημαδα η καρτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν τυχον την βρεις ...τι λες θα ριξεις συρμα.......ειναι για καλο σκοπο

Mιας και δεν εχω ξαναψωνισει απο το Ebay μηπως πηρε το ματι σου αν υπαρχει δευτερη??????????????Εχω ψαξει ολο τον πλανητη και πουθενα αυτη η ρημαδα η καρτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν τυχον την βρεις ...τι λες θα ριξεις συρμα.......ειναι για καλο σκοπο
Δευτερη δεν υπαρχει αλλα μπορει να προκυψει. Σιγουρα αν βρω καποια θα σε ενημερωσω.

Δευτερη δεν υπαρχει αλλα μπορει να προκυψει. Σιγουρα αν βρω καποια θα σε ενημερωσω.
Να εισαι καλα φιλαρακο μου.....................Περιμενω ανυπομονα!!!!!!!!!!!!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Εγώ πήρα την αντικαταστάτριά της ,την Prelude 7.1 και είμαι ξετρελλαμένος με την απόδοσή της.

Οκ, μπορεί να μη φτάνει κατά τα λεγόμενά σας την meridian αλλά συμβιβάστηκα.
(Αλλωστε δεν την είχα ακούσει για να κάνω την σύγκριση..)

τεσπα, είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος :grinning-smiley-043

Αντε και στα δικά σας οι ψάχνοντες !:firstprize:

Εγώ πήρα την αντικαταστάτριά της ,την Prelude 7.1 και είμαι ξετρελλαμένος με την απόδοσή της.

Οκ, μπορεί να μη φτάνει κατά τα λεγόμενά σας την meridian αλλά συμβιβάστηκα.
(Αλλωστε δεν την είχα ακούσει για να κάνω την σύγκριση..)

τεσπα, είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος :grinning-smiley-043

Αντε και στα δικά σας οι ψάχνοντες !:firstprize:

Καλορίζικη Δημήτρη....εσυ δεν είχες πάρει την Atti;

την εχει το hac 200+ αν δεν κανω λαθος
δημητρη την εχεις συνδεσει αναλογικα η ψηφιακα

Γιάννη μου ποιά Αtti είναι αυτή που αναφέρεις ?
Την Soundblaster Xi-Fi Fatalty Extreme Edition είχα (και έχω),η οποία είναι κορυφαία αλλά 5.1
Σαν γνωστή ψωνάρα που είμαι πηρα την Prelude για το 7.1 και ας μ,ην υποστηρίζεται ακόμα , εκτός απ το Αμερικάνικο Blu-ray "Hairspray".

Την πήρα απ το Πλαίσο Συντάγματος 209 ευρώ (νομίζω) και την έχω συνδέσει αναλογικά στον 3808 μου!

Είμαι υπερ ευχαριστημένος και ευχαριστώ για τις ευχές σας !

Σημ.Για Vista πρέπει πρώτα να περάσετε τους drivers που παρέχονται στη συσκευασία και μετά να κατεβάσετε το patch απ το site της Auzentech για να δουλέψουν τα έξτρα καλούδια.