Εαν προσέχετε σε τεστ που γίνονται σε κάρτες γραφικών σε διάφορα sites θα δείτε ότι άλλα νούμερα βγάζει σε ένα Core 2 Duo X6800 και άλλα νούμερα σε 4300 ...
Τι σημαίνει αυτό; ότι η κάρτα γραφικών πνίγει τον επεξεργαστή ...
Η 8800 δεν κανει για htpc !!!
Ποσες φορες θα το πουμε .. για htpc μονο ΑΤΙ .
Η 8800 δεν κανει για htpc !!!
συμφωνω απολυτως...εαν και nvidiaκιας η ati φημιζονται για την απεικονιση τους και την πολυ καλη συμπεριφορα τους σε video.μεχρι και σε ενα τελευταιο συγκριτικο ενω η 1650pro τα πηγε πολυ καλα σε hd η 7600gt(που ειναι ο αντιπαλος σε αυτα τα κυβικα)δεν μπορεσε να ανταπεξελθει οπως η ati με αποτελεσμα να προτεινουν-εαν θες να πας οπωσδηοτε σε nvidia-απο 8800 και πανω(αλλα και παλι ηταν υπερ της ati) που σημαινει πολυ υψηλοτερο κοστολογιο....
Ο επεξεργαστής δεν κόβει την κάρτα γραφικών ... Το αντίθετο γίνεται πάντα ....
Τώρα τα προβλήματα που βγάζει η 8800 δεν τα ξέρω καθώς δεν έχω διαβάσει , δεν έχω 8800 , ούτε κάποιος φίλος μου έχει για να την δω ...
ΥΓ vista θα βάλω όταν θα βγει το SP1 σε νέο μηχάνημα , πιθανόν σε tyan με 2 τετραπύρηνους ...
Ο επεξεργαστής δεν κόβει την κάρτα γραφικών ... Το αντίθετο γίνεται πάντα ....
Όχι απαραίτητα.
Αν βάλεις μια 8800 με έναν P4 @ 3,2, προφανώς θα φρενάρει ο επεξεργαστής την κάρτα γραφικών.
Αν βάλεις μια 7300 με έναν 6600, πάλι προφανώς θα περιορίζονται οι επιδόσεις από την κάρτα γραφικών, και όχι τον επεξεργαστή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.