Κάρτες μνήμης και προγράμματα ελέγχου τους

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,216
Εκεί ψηλά.....
1742209862280.png

This drive is particularly well-suited for:

• External recording directly from cameras
  • Fast offloading of footage in the field
  • Editing directly from the drive
  • Secure storage without the need for server access
  • General storage expansion for mobile workflows

• Like
Reactions: cacau

cacau

Moderator
Staff member
7 June 2008
21,187
Αθήνα
Ωραία αλλά αυτό που δεν έχω δει ακόμα είναι κάποιο μέσο που να αντιγράφεις SD cards απευθείας, χωρίς παρεμβολή άλλης συσκευής. Ίσως υπάρχει και μου διαφεύγει?

billpeppas

Supreme Member
23 October 2013
7,783
Athens
Ωραία αλλά αυτό που δεν έχω δει ακόμα είναι κάποιο μέσο που να αντιγράφεις SD cards απευθείας, χωρίς παρεμβολή άλλης συσκευής. Ίσως υπάρχει και μου διαφεύγει?

Υπάρχουν χρόνια τώρα τέτοιες συσκευές.
Π.χ. Gnarbox.

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,216
Εκεί ψηλά.....

cacau

Moderator
Staff member
7 June 2008
21,187
Αθήνα
Μόνο για αντίγραφα ασφαλείας, αλλά αυτό γίνεται και με ένα κινητό ή ταμπλετ + έναν μικρό σε μέγεθος ssd. Έλεγα μήπως υπάρχει κάτι απλό και οικονομικό, αλλά με λίγο ψάξιμο είδα ότι δεν παίζει - μόνο ιδιοκατατασκευή με rapsebery Pi.

NassosT

Supreme Member
17 June 2006
5,037
Να αναφέρω εδώ, μια και μιλάμε για την ProGrade, την άψογη εξυπηρέτηση της οποίας έτυχα τις προηγουμενες ημέρες.

Πριν ενα 15ήμερο, η μία από τις δύο Prograde CFExpress Type B 325 GB Cobalt που χρησιμοποιώ στις Z9 μου, εντελώς ξαφνικά παρέδωσε πνεύμα. Κατά τη διάρκεια αγώνων στη Ρόδο, την εβγαλα απο τη μηχανή, την εβαλα στο - επίσης Prograde - reader, την άδειασα, και όταν την ξαναεβαλα στη μηχανή ήταν "νεκρή" (Cannot access this card. Insert another card). Το ίδιο και στη δεύτερη Ζ9, ενώ και το reader δεν την "έβλεπε" πλέον.
Όταν γύρισα Αθήνα, εψαξα να βρω την απόδειξη αγοράς, όπου διαπίστωσα ότι η τριετία της εγγύησης είχε παρέλθει κατά ένα μήνα (αγορά Φεβρουαριο 22, από το γερμανικό amazon store της prograde).

Παρ' όλα αυτα τους έστειλα ένα email (απευθειας στην Prograde), εξηγώντας την κατάσταση. Η απάντηση ήρθε την ίδια ημέρα (!) ζητώντάς μου λακωνικά την απόδειξη αγοράς, μια φωτο της κάρτας με το serial number και επιθυμητη διεύθυνση αποστολής.
Η νέα κάρτα έφυγε από ΗΠΑ (!) πριν μια εβδομάδα και σήμερα την παρέλαβα με DHL Express, εννοείται χωρίς απολύτως καμία χρέωση.
ΑΨΟΓΟΙ.

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,216
Εκεί ψηλά.....
Εταιρεια που ενω φτιαχνει παπαδες σε hardware αποθηκευσης την φοβασαι ακριβως γιατι ειναι απο την αλλη πλευρα του ατλαντικου και δεν ξερεις τι σου ξημερωνει.

Πολυ ωραια λοιπον η εμπειρια σου. με αποσυμπιεσες σε αυτην μου την φοβια μαζι τους.

NassosT

Supreme Member
17 June 2006
5,037
Μου κάνει εντύπωση που δεν εχουν αποθήκες ή κάτι στην Ευρώπη.

• Like
Reactions: Kosh

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,216
Εκεί ψηλά.....

ωραια ssdακια ......πολυ μικρα και πολυ αξιοπιστα (εχω ενα μικρο απο τα πρωτα που ειχαν βγαλει για την bmpcc4k)

Angelbird SSD2GO PKT Review - The Perfect On-Camera SSD?​

CineD