Ανεπαρκη η περιγραφή στα χαρακτηριστικά , κοιτάς για write speed όχι read spread , γενικά κανόνας είναι οτι βίντεο ακόμη και 4K βγαίνει με 45mb/sec write speed περίπου αλλά η φωτογραφία ριπής με γρήγορα fps θέλει τις πιο γρήγορες κάρτες που κυκλοφορούν.
Προσωπικά παίρνω μαζί μου αρκετές μεγάλες Sd card...έχω 5 6 απ αυτές και δεν έχω θέμα. Σπάνια τις γεμίζω όλες.
Αν τυχόν η μηχανή σου έχει διπλό καρτοδεκτη, αγοράζεις μεγάλες σε χωρητικότητα κάρτες μνήμης για backup και κάθε βράδυ κανεις αντιγραφή, δεν χρειάζεται να πάρεις τις πιο γρήγορες αφού προταιρεοτητα εδώ έχει το μέγεθος.
Μια λύση, που έχει δουλέψει για εμένα προσωπικά (αν και συνήθως όπου ταξιδεύω έχω laptop), είναι η μεταφορά μέσω USB καλωδίου στην Micro SD του κινητού, αν το κινητό υποστηρίζει OTG (που τα περισσότερα υποστηρίζουν)
Οι Sandisk Ultra των 128GB πέφτουν κατά καιρούς στα 15 ευρώ στο Amazon, οπότε με δύο καρτούλες είμαι καλυμμένος.
Απο θέμα ταχύτητας δεν ξέρω, (έτσι και αλλιώς το Backup θα το πάρω βράδυ χαλαρός και όχι σε εμπόλεμη ζώνη:twoguns: ), αλλά από θέμα αξιοπιστίας, κόστους και ευκολίας είναι μια χαρά. Άσε που βλέπεις και τις φωτό σε μεγαλύτερη και πιθανότατα καλύτερη οθόνη χωρίς να ψαχουλεύεις την μηχανή.
αν με κάποιο τρόπο τη δει κατέβασε την free έκδοση και πάρε τα αρχεία που έχουν χαθεί
https://www.ccleaner.com/recuva/download
αν δεν την βλέπει με τίποτα δοκίμασε format και ξαναπροσπάθησε με το πρόγραμμα που σου έβαλα από πάνω.
Διονύση δεν έχω κάποιον ειδικό να προτείνω. Στο νήμα που έχουμε για τις κάρτες μνήμης έχουμε προτείνει τα πιο αξιόλογα προγράμματα ανάκτησης φωτό από μνήμες : https://avclub.gr/forum/showthread.php/147228-Κάρτες-μνήμης-και-προγράμματα-ελέγχου-τους, ρίξε μια ματιά και εσύ ή ένας φίλος της που έχει κάποιες γνώσεις υπολογιστή ας τα δοκιμασει,
Αν δοκιμασεις κάποια εναλλακτική λϋση και δώσει αποτέλεσμα με ταχύτητα, αξιοπιστία και λογικό κόστος θα ενδιέφερε αρκετούς οπότε θα βοηθούσε μια ενημέρωση και εδώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.