Κάρτες μνήμης και προγράμματα ελέγχου τους

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Angelbird CFexpress 4.0 Introduced – the Future of Workflows​

CineD

@Kosh
Έχω 2 τέτοιες https://www.skroutz.gr/s/50777079/K...utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
Μέσα στην Ζ5ΙΙ στα 2 slot της , ρυθμισμένες ως backup, δηλαδή ότι τραβαω αποθηκεύεται και στις 2 ως RAW

Πριν 2 βδομάδες σε μια βόλτα κάποια στιγμή μου έβγαλε αφού έβγαλα κάποιες φωτό εκείνη τη στιγμή ότι δεν έχεις access σε αυτή την sd card δοκίμασε άλλη. Έκλεισα μηχανή άνοιξα και όλα οκ έκτοτε ξανά τίποτα.
Όσες βόλτες έχω πάει από τότε οι φωτό είναι κομπλέ και κανένα θέμα.

Εχθές σε βόλτα που βγήκα για κανά πουλί , χτυπούσα σποραδικά burst High αλλά το καθένα πάτημα ήταν μικρό δηλαδή ένα burst για 1 δευτερόλεπτο και τέλος αλλά ένα μετά από λίγο κλπ.
Κάποια στιγμή μετά από ένα που πρέπει να ήταν 3-4 φωτό είχε βγει το γρανάζι στη μηχανή σαν σύμβολο και δε μπορούσα να κάνω κάτι και το λαμπάκι που δείχνει ότι γράφει η sd ήταν αναμμένο. Περίμενα λίγα δευτερόλεπτα δεν άλλαζε η κατάσταση , έκλεισα άνοιξα τη μηχανή και όλα οκ, με επιφύλαξη όμως στο ότι μπορεί αυτές οι λίγες φωτό να μη γράφτηκαν , νομίζω δεν τις είδα εκεί μετά που πάτησα το playback, ίσως επειδή την έκλεισα σταμάτησε η διαδικασία εγγραφής.

Και σκέφτομαι μην κάποια από τις 2 έχει θέμα.

Σήμερα δούλεψα λίγα burst την κάθε μια μόνη της και στα 2 σλοτ έβαλα την κάθε μια και burst και κανένα θέμα ..

Τι να πω..

Last edited:
Έχω την ίδια ακριβώς.
Στην D750 εμφάνιζε τακτικά το πρόβλημα που αναφέρεις ειδικά μετά από ένα περίπου χρόνο χρήσης . Στην D850 όμως ποτέ.
Για σιγουριά πάντως Sandisk, Sony και Lexar

Δυστυχως με τα χρονια και εγω εκει εχω καταληξει

Καλες χρυσες αρκετα οικονομικες οι καρτες των αλλων εταιρειων αλλα και εγω μονον αυτες που λεει ο Μπιλυ εμπιστευομαι πλεον και αγοραζω .

Συν τις angelbird που εχουν επισης καλη υποστηριξη και προσεγμενη ποιοτητα.

• Like
Reactions: Billy the Kid
Έχω την ίδια ακριβώς.
Στην D750 εμφάνιζε τακτικά το πρόβλημα που αναφέρεις ειδικά μετά από ένα περίπου χρόνο χρήσης . Στην D850 όμως ποτέ.
Για σιγουριά πάντως Sandisk, Sony και Lexar
Πάντα είχα SanDisk απλα τώρα που ήθελα v60 128 είχαν μεγάλη διαφορά στην τιμή.
Θα δω πως θα πάει και αν είναι θα πάρω 2 sandisk v60 64gb και ας είναι λίγο μικρότερες.

Lexar δε.μου γέμιζαν ποτέ το μάτι, Kingston επίσης αλλά αυτές είχαν καλές αξιολογήσεις γενικά σε Ελλάδα και εξωτερικό και είπα .. γιατί όχι...