Κάρτες μνήμης και προγράμματα ελέγχου τους

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

SmallRig Enters the Storage Market With a Phone-Mounted SSD​

CineD

Κάποια πρόταση για card reader; Ιδανικά χωρίς καλώδιο, με usb-A και usb-C.

Έχω ένα kingston με usb-A χωρίς καλώδιο 4 χρόνια τώρα οπότε δεν το βρίσκω πλέον στο skroutz, έχει αντικατασταθεί. Δεν έχει κάποιο ουσιαστικό αρνητικό αλλά λόγω του σχήματος αυτών των εξαρτημάτων ουσιαστικά μπλοκάρει τη διπλανή θύρα (το έχω πάνω σε μια οθόνη DELL).

Για το macbook πήρα τώρα το παρακάτω και θα έλεγα πως είναι πιο βολικό καθώς η διπλανή θύρα παραμένει ελεύθερη για κάποια άλλη χρήση. Το λέω γιατί και εγώ παλιότερα ήθελα χωρίς καλώδιο για αυτό και πήρα το αρχικό kingston για τον σταθερό αλλά νομίζω πως είναι πιο εξυπηρετικό το τωρινό.

Αν εννοείς να έχει ταυτόχρονα και τις δύο υποδοχές, τότε παρόλο που δεν είχα κάποιο τέτοιο ποτέ μου θα πήγαινα στο παρακάτω βάσει κριτικών και καλής εμπειρίας με το τωρινό Ugreen. Επίσης δεν έχει καλώδιο, κάτι το οποίο ήταν στις προτιμήσεις σου.

• Like
Reactions: dimitris.v
Αν εννοείς να έχει ταυτόχρονα και τις δύο υποδοχές, τότε παρόλο που δεν είχα κάποιο τέτοιο ποτέ μου θα πήγαινα στο παρακάτω βάσει κριτικών και καλής εμπειρίας με το τωρινό Ugreen. Επίσης δεν έχει καλώδιο, κάτι το οποίο ήταν στις προτιμήσεις σου.

Ναι κάτι σαν αυτό. Είδα τις κριτικές σε αυτό, ήθελα να δω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει κάτι παρόμοιο.
Για τι καρτες ρε συ ?
Ωχ ναι, το βασικό ξέχασα. Αποκλειστικά SD. Καθαρά για φωτογραφική χρήση, δεν ασχολούμαι με μεταφορά 4k video κτλπ.

Και τι ταχύτητες αναζητάς. Καρτοδεκτες με προτοκολλο SD UHS-II μέχρι 312 MB/s φτάνουν με προϋπόθεση και η κάρτα και η θύρα να το υποστηρίζουν. Οι απλές γύρω στα 100.

• Like
Reactions: dimitris.v
Η θύρα δεν έχει κανένα όριο, έχω και 3.2, αλλά υπερβολή. Η πιο γρήγορη κάρτα που έχω είναι 170 MB/s αν θυμάμαι καλά.