Playing for Keepers λέγεται ο τίτλος της συλλογήςη βίδα στο πλαστικό δίπλα απ' το σφουγγάρι,τι είναι;μια συλλογή από την Ολλανδία για την EMI με Dolby system και ένα δυνατό καπάκι για καλή αποθήκευση,που αντί για στρογγυλά πλαστικά ελάσματα, έχει σε σχήμα που εφαρμόζουν στις όχι στρογγυλές οπές όπως βλέπετε.
1986 η παραγωγήPlaying for Keepers λέγεται ο τίτλος της συλλογήςη βίδα στο πλαστικό δίπλα απ' το σφουγγάρι,τι είναι;
Μερικές είχαν μόνο μια βίδα,το έχω ξαναδείPlaying for Keepers λέγεται ο τίτλος της συλλογήςη βίδα στο πλαστικό δίπλα απ' το σφουγγάρι,τι είναι;
Βάλε και καμία δική σου από τα παιδικά εφηβικά χρόνια,όπως εγώ και ο vladΜια νοσταλγική πραγματικά κασέτα των 70ς με οδηγίες για αδυνάτισμα, Super Body Plan .η συγκεκριμένη περιλαμβάνει Α) χαλάρωση, Β) σάντουιτς χωρίς λιπαρά, μικρά σνακ ανάμεσα στα γεύματα, εξάσκηση,tip για να χάσετε κιλά...
Απ' ότι βλέπετε είναι ένα δείγμα από μεγάλη σειρά..
έβαλα μία και δεν άρεσε του 1986 από πρόγραμμα disco που μάλιστα δούλευα κιόλας.Βάλε και καμία δική σου από τα παιδικά εφηβικά χρόνια,όπως εγώ και ο vlad
Υπάρχει η λέξη νοσταλγία...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.