Είχα δώσει κάποια γερά ποσά για την εποχή αγοράζοντας βινύλια της Sheffield Lab direct cut που έπρεπε να ψάξεις πολύ για να τα βρείς σε κάποια κεντρικά δισκοπωλεία της Αθήνας όπως η Philodisc και αργότερα τα Virgin Stores. Ομως οι κασέτες της Sheffield δεν κυκλοφορούσαν πουθενά εντός Ελλάδας και βέβαια οι αγορές από το εξωτερικό προ Ευρωπαϊκής Ενωσης ήταν ασύμφορες.Πρεπει να εδωσες αξιοσεβαστο ποσο τοτε !![]()
Και δεν φοβηθηκες μην απομαγνητισθουν εστω και ελαχιστα, οι κασσετες ........... καθοδον για Ελλαδα ?Εκείνη την εποχή ότι σου έστελναν με το Αμερικάνικο ταχυδρομείο το παραλαμβάνες μέσω ΕΛΤΑ .............
Πήρα το ρίσκο και δεν βγήκα χαμένος.Και δεν φοβηθηκες μην απομαγνητισθουν εστω και ελαχιστα, οι κασσετες ........... καθοδον για Ελλαδα ?
Θα μου πεις "το ιδιο ρισκο δεν ειχαν και οι κασσετες που πουλιοντουσαν απο ελληνικα μαγαζια ?"Πήρα το ρίσκο και δεν βγήκα χαμένος.
Πολύ τρελό το Aiphone !με βίδες κανονικέςView attachment 259008
Και πολύ μπροστά από την εποχή του "AI Phone". Ούτε η Apple δε το έχει ανακοινώσει ακόμα.Πολύ τρελό το Aiphone !
Οι δύο από πάνω μου φαίνονται μαϊμούΛοιπον,
μιας και ξεκινησαμε με τις εμπορικες ..........
οι δυο πανω ειναι του θειου ! Στα χερια μου ηρθαν το 1976 αλλα .... σιγουρα ειναι προγενεστερες.
Εξαιρετικος ο Neil Diamond. Και ως φωνη και ως μπαντα. Την Lulu ...... μια φορα την ακουσα, ΔΕΝ την ξανακουσα.
Οι δυο κατω κασσετουλες ...... χρειαζονται συστασεις ? Το υπεροχο με την ηχογραφηση της RSO ειναι οτι κρατησε
στον χρονο. Και αν βρω κασσετοφωνο ...... ισως παιζει ακομα ! Το Guilty αξιοπρεπης μουσικουλα και ηχογραφηση
αλλα ΟΧΙ ..... Saturday Night Fever. Και για να πουμε και του στραβου το δικιο ..... η Streisand ειναι ενα σκαλι ΠΑΝΩ
απο τον Βarry.
View attachment 258393
Δυστυχως η εντελως πρωτη κασσετουλα ....... χαθηκε χωρις να θυμαμαι που. Ειναι φυσικα το Best του Barry White.
Και αυτη .......... του ΘΕΙΟΥ !Ο θειος απο το 1972 μεχρι το 1977 ..... ηταν γενικος προμηθευτης "ξενης" μουσικης.
Μετα το 1977 ....... προεκυψε ο αμερικανικος ραδιοφωνικος σταθμος της Νεας Μακρης (με το κυριακατικο Top 40)
και επεσε στα αζητητα ο θειος !
Α ρε θειου ........ αχαριστια μεγαλη !![]()
Λες να τις αγορασε απο δω ο Θειος ?Οι δύο από πάνω μου φαίνονται μαϊμού
Απ' αυτές που κυκλοφορούσαν Ομόνοια
Τέλη 70 αρχές 80 στα πανέρια
Με τιμή εκατό δραχμές όταν οι "νόμιμες"
Είχαν γύρω στα 220-250
Τα sepia αντίγραφα πρόδιδε το μαϊμού της υπόθεσηςΛες να τις αγορασε απο δω ο Θειος ?
Και 50 χρονια να τρωμε μουφα ?
(δεν το αποκλειω.....)
Α ρε θειο ..... τιποτα δεν μενει αιωνιως κρυφο !![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.