ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ
Supreme Member
- 29 June 2006
- 4,437
Ούτε εγω θα βάλω στο τρικέφαλο να δώ τι λέει απο ποιότητα!!!Αυτές τις κασέτες Hi-Tech που στο καλό τις βρήκες; Δεν τις έχω δει πουθενά αλλού
Ούτε εγω θα βάλω στο τρικέφαλο να δώ τι λέει απο ποιότητα!!!Αυτές τις κασέτες Hi-Tech που στο καλό τις βρήκες; Δεν τις έχω δει πουθενά αλλού
Αυτές τις κασέτες Hi-Tech που στο καλό τις βρήκες; Δεν τις έχω δει πουθενά αλλού
Ποιό 3κέφαλο ;;Ούτε εγω θα βάλω στο τρικέφαλο να δώ τι λέει απο ποιότητα!!!
Και όμως η PYRAL είναι μια πολύ παλιά Γαλλική εταιρεία που έφτιαχνε επαγγελματικές μαγνητοταινίες σε μπομπίνες και μαγνητικό φιλμ 35mm και 16mm για χρήση σε κινηματογραφικά studio ήχου από το 1970. Δεν ήταν γνωστή στο πλατύ κοινό και υποθέτω κάποια στιγμή αποφάσισε να βγάλει στη καταναλωτική αγορά και κασέτες ήχου. Προφανώς στο τομέα αυτό δεν άντεξε τον ανταγωνισμό από τους γνωστούς Ιάπωνες κατασκευαστές.Γιατί, έχεις δει Τ'nB ή PYRAL πουθενά ;;![]()
Οχι το sony tc-ks561s αξιοπρεπέστατες είναι αλλά το we705s με το auto calibration τις γράφει καλύτερα.Ποιό 3κέφαλο ;;
Βάλε φωτογραφίες να δούμε.. και μια χωρίς εμπόδια στο Kenwood που δεν φαίνεται καλά στις προηγούμενες..
(αυτό είναι το 3κέφαλο) ;;
όταν η INTERSONIC προσπάθησε να γίνει TDK και μάλιστα AD. ωραίες εποχές!για ιστορικους λογους...
View attachment 261271
Ωραίος ο γαλάζιος φωτισμός .. και στην υποδοχή κασέτας ! Δεν πρέπει ναναι μαμίσιος..
Μου κάνει εντύπωση η ποικιλία μαρκών
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.