Έχω ξαναγράψει (δεν είμαι καλός στο ψάξιμο) πως δοκίμασα ένα APC Line-R 1200 και συμπίεζε τον ήχο ανεξαρτήτως εντάσεως ακρόασης. Προφανώς, επειδή το ρεύμα στην περιοχή ποτέ δεν είναι ακριβώς 230, ποτέ δεν δούλευε pass-through και συνεχώς παρενέβαλε κάποια στοιχεία του. Βρήκε τη θέση του στο PC και τώρα τα μηχανάκια παίζουν ωραιότατα, αφού οι προδιαγραφές τους υπερκαλύπτουν τη συνήθη διακύμανση τάσης του δικτύου.
Συμβιβάστηκα όμως να μην ακούω με βαριά καταιγίδα έξω, όταν δλδ η ΔΕΗ μοιράζει απλόχερα ακαριαίες διακοπές/επαναφορές. Η πλάκα είναι πως γι' αυτό ακριβώς το είχα πάρει, από το οποίο μάλλον δεν θα με έσωζε ούτως ή άλλως, κατά τα λεγόμενα του Σάκη (east electronics).
ΥΓ: Το καλό να λέγεται...
Αγόρασα το APC από τη Στουρνάρη και όταν το άνοιξα διαπίστωσα ένα μικρό σπασιματάκι στο πλαστικό κέλυφος, το οποίο θα μπορούσα να είχα παραβλέψει αφού δούλευε κανονικά. Αν και τα ψιλοπήρα όταν το κατάστημα μου έδωσε τα τηλέφωνα να μιλήσω με το κέντρο διανομής της APC στην Ολλανδία λέγοντάς μου ότι την εγγύηση παρέχει η εταιρία και όχι το κατάστημα, ζήτησα από τους ολλανδούς να μου στείλουν καινούργιο κέλυφος.
Μου έστειλαν άμεσα καινούργιο μηχάνημα με courrier!
Αντάλλαξα το "παλιό" με ένα παλιό malt ενός καλού φίλου, που το τσακίσαμε συντροφιά με μουσική απ' το PC και άγρια αστραπόβροντα από τον ουρανό... :ADFADF1: