Κατα ποσο βελτιωνει τον ηχο ενας σταθεροποιητης τασης ?

οσοι απο σας περιμενετε να βελτιωσετε τον ηχο του συστηματος σας με τον τροπο αυτο χανετε το χρονο σας.
τουλαχιστον μη χασετε και τα λεφτα σας.
υπαρχουν δεκαδες σημεια που σηκωνουν βελτιωση πριν φτασετε σ υτο.
και τοτε ...ΝΑΙ
μπορειτε να βελτιωσετε τον ηχο σας ισα και με μισο % αν ειστε τυχεροι και φυσικα μπορειτε να το ακουσετε.

Να εμπιστευτείς περισσότερο τα αυτιά σου ,από τον οποιοδήποτε reviewer. Αν σου αρέσει ν´ακούς με το TELE ,άκου με αυτό.
Καλύτερα να μην ανοίξουμε ιστορίες για reviewers...

Έτσι. Επειδή όμως το θέμα ήταν ερώτηση,γράφουμε ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του. Από κει και πέρα είναι θέμα προτιμήσεων. Εγώ π.χ στην ερώτηση "τι είδους σταθεροποιητή να βάλω" θα απαντούσα τίποτα. Επιφυλάσσομαι για τις πολύ ακριβές συσκευές μιας και δεν τις καλοξέρω. Καλύτερα -αν υπάρχει θέμα με τη ΔΕΗ στην περιοχή- μια απλή προστασία από μεγάλα στιγμιαία ρεύματα (surge).

Αφου αυτος ο σταθεροποιητης ειναι[μαπα] καλο θα ηταν να μας πειτε εσεις που γνωριζετε ποιος ειναι καλος-ασφαλης-εχει πολυ καλη αποδοση στον ηχο για να παρουμε εκεινον [μονο να μην θελει οσο ενα καινουργιο αυτοκινητο].

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω ή να σε στεναχωρήσω, αλλά ο συγκεκριμένος
σταθεροποιητής εκτός από "μάπα" όπως αναφέρεις, μπορεί να αποδειχτεί και επικίνδυνος.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω ή να σε στεναχωρήσω, αλλά ο συγκεκριμένος
σταθεροποιητής εκτός από "μάπα" όπως αναφέρεις, μπορεί να αποδειχτεί και επικίνδυνος.

100% επικίνδυνος , τον έβαλε ο κουνιάδος μου χωρίς να με ρωτήσει στο home theater του και του έκαψε 3 τρανζιστορ στον sony tan 9000es
και δεν είναι κανένα παιχνιδάκι ο συγκεκριμένος τελικός όσοι τον ξέρουν ,ζημιά 400 ευρώ όλα μαζί ,

Re: Απάντηση: Κατα ποσο βελτιωνει τον ηχο ενας σταθεροποιητης τασης ?

Κάτι τέτοιο φαίνεται καλό.
Αναλόγως με τις απαιτήσεις σε ρεύμα φυσικά οι τιμές ανεβαίνουν.

με 45db θόρυβο δεν μπαίνει σε σύστημα ηχητικό :violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κατα ποσο βελτιωνει τον ηχο ενας σταθεροποιητης τασης ?

με 45db θόρυβο δεν μπαίνει σε σύστημα ηχητικό :violent-smiley-030:

+1
Έχεις δίκιο.
Όλα αυτά τα μαραφέτια έχουν ανεμιστήρια πανάθεμα τα...
Δεν ξέρω βέβαια τι ανεμηστίρια γιατί αν είναι σαν των υπολογιστών άνετα αλλάζει και πέφτει στα 19db.(Ή και λιγότερο,δεν έχω δει τα φετινά ανεμιστήρια).
Άλλα τουλάχιστον είναι online UPS,και είναι η απολύτως πιο οικονομική λύση πριν πάμε στο πεντοχίλιαρο που κάνει πραγματικά δουλειά.(Με το ανάλογο σύστημα μπροστά του βέβαια...)

Έχω ξαναγράψει (δεν είμαι καλός στο ψάξιμο) πως δοκίμασα ένα APC Line-R 1200 και συμπίεζε τον ήχο ανεξαρτήτως εντάσεως ακρόασης. Προφανώς, επειδή το ρεύμα στην περιοχή ποτέ δεν είναι ακριβώς 230, ποτέ δεν δούλευε pass-through και συνεχώς παρενέβαλε κάποια στοιχεία του. Βρήκε τη θέση του στο PC και τώρα τα μηχανάκια παίζουν ωραιότατα, αφού οι προδιαγραφές τους υπερκαλύπτουν τη συνήθη διακύμανση τάσης του δικτύου.
Συμβιβάστηκα όμως να μην ακούω με βαριά καταιγίδα έξω, όταν δλδ η ΔΕΗ μοιράζει απλόχερα ακαριαίες διακοπές/επαναφορές. Η πλάκα είναι πως γι' αυτό ακριβώς το είχα πάρει, από το οποίο μάλλον δεν θα με έσωζε ούτως ή άλλως, κατά τα λεγόμενα του Σάκη (east electronics).

ΥΓ: Το καλό να λέγεται...
Αγόρασα το APC από τη Στουρνάρη και όταν το άνοιξα διαπίστωσα ένα μικρό σπασιματάκι στο πλαστικό κέλυφος, το οποίο θα μπορούσα να είχα παραβλέψει αφού δούλευε κανονικά. Αν και τα ψιλοπήρα όταν το κατάστημα μου έδωσε τα τηλέφωνα να μιλήσω με το κέντρο διανομής της APC στην Ολλανδία λέγοντάς μου ότι την εγγύηση παρέχει η εταιρία και όχι το κατάστημα, ζήτησα από τους ολλανδούς να μου στείλουν καινούργιο κέλυφος.
Μου έστειλαν άμεσα καινούργιο μηχάνημα με courrier!
Αντάλλαξα το "παλιό" με ένα παλιό malt ενός καλού φίλου, που το τσακίσαμε συντροφιά με μουσική απ' το PC και άγρια αστραπόβροντα από τον ουρανό... :ADFADF1:

ΥΓ: Το καλό να λέγεται...
Αγόρασα το APC από τη Στουρνάρη και όταν το άνοιξα διαπίστωσα ένα μικρό σπασιματάκι στο πλαστικό κέλυφος, το οποίο θα μπορούσα να είχα παραβλέψει αφού δούλευε κανονικά. Αν και τα ψιλοπήρα όταν το κατάστημα μου έδωσε τα τηλέφωνα να μιλήσω με το κέντρο διανομής της APC στην Ολλανδία λέγοντάς μου ότι την εγγύηση παρέχει η εταιρία και όχι το κατάστημα, ζήτησα από τους ολλανδούς να μου στείλουν καινούργιο κέλυφος.
Μου έστειλαν άμεσα καινούργιο μηχάνημα με courrier!
Αντάλλαξα το "παλιό" με ένα παλιό malt ενός καλού φίλου, που το τσακίσαμε συντροφιά με μουσική απ' το PC και άγρια αστραπόβροντα από τον ουρανό... :ADFADF1:

Το ίδιο και σε μένα.
ήρθαν και μου φέρανε νέο με την υποβολή του αιτήματος.
Μου είπαν ότι θα έρθει άλλος courrier να πάρει το παλιό.
Δεν ήρθε ποτέ.
το έχω ακόμα στην αποθήκη...