Απάντηση: Re: Κατα ποσο βελτιωνει τον ηχο ενας σταθεροποιητης τασης ?
Εγώ απλώς θα σου εκθέσω την εμπειρία μου με τέτοια μηχανάκια.
Ασχέτως ηχητικών.
Όταν έστηνα το λατομείο μου και διαπιστώσαμε με τον τεχνικό πως το συγκρότημα του θραυστήρα της πέτρας 'τραβούσε' μέχρι και 600Α στην εκκίνηση του δημιουργώντας πρόβλημά σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή λειτουργούσε σε όλο το εργοτάξιο εκείνη την ώρα,μου πρότεινε σταθεροποιητές.
Δοκίμασε τότε ο ίδιος τρεις ή τέσσερις,δεν θυμάμαι.Κανένας δεν έκανε δουλειά.
Το πρόβλημα λύθηκε με ξαναστήσιμο της ηλεκτρικής εγκατάστασης και με μια εφαρμογή βαρέως βιομηχανικού τύπου και μεγάλου κόστους.
(Δεν έχει σημασία να αναφέρω,άλλωστε πιστεύω πως δεν θα βοηθούσε το θέμα μας.)
Αυτό που έχει σημασία όμως,είναι το πόσο κάρβουνο έγινε ένα από αυτά,κατάντησε άμορφη μάζα.
Με αυτό προσπαθώ να σου πω,πως θα έπρεπε να προστατεύσεις με κάποιον καλύτερο τρόπο το ακριβό σου ΝΑΙΜ.
Γιατί αυτή είναι η δουλειά που θα έπρεπε να κάνει ένα τέτοιο μηχανάκι,όχι να αλλάζει τον ήχο.
Φυσικά αυτός που αποφασίζει είσαι εσύ,οι υπόλοιποι την γνώμη μας λέμε και προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να σε κάνω να αισθανθείς 'κάπως' για την ανάρτηση σου.
Απλώς παρακολουθώντας μερικούς απ' τους προλαλήσαντες και ξέροντας το επίπεδο της γνώσης και της δουλειά τους,θα τους εμπιστευόμουν πολύ πιο πολύ από τον οποιοδήποτε reviewer.