Πολυ ωραια ειναι και η πολιτική τους περί "δηθεν" επιστροφή προϊόντων μεσα σε 15 μερες εαν δεν ειστε ευχαριστημένοι. Αυτο φυσικα προϋποθέτει το προϊόν να μην εχει ανοιχτεί. Να το παρεις να δεις το κουτι να πεις α αυτο δεν μου κανει και να το στειλεις πισω. Ετσι την επαθα και εγω με ενα πληκτρολόγιο που αγορασα που δεν ειχε ελληνικά επανω κατι το οποιο και δεν διευκρίνιζαν στη σελίδα του προϊόντος. Οταν πηγα να το επιστρεψω εφαγα μια πολυ ωραια μουντζα διοτι η συσκευασία είχε ανοιχτεί.
Διαβάστε λίγο έχει πολύ γέλιο
http://www.e-shop.gr/how_return.phtml
@ Dim: Minkey (Peter Sellers tm) Percs indeed
@ Αυγερινός: Δεν ειναι μόνο αυτό.
Είναι θέμα νοοτροπίας καταστήματος.
Μπαίνεις στο Πλαίσιο και καταλαβαίνεις ρε παιδί μου ότι οι πωλητές σε σέβονται, ότι υπάρχει ένα επίπεδο, νοιώθεις ασφάλεια ότι αν δεν πάει κάτι καλά δεν θα έχεις πρόβλημα (κάτι που όντως ισχύει στην πράξη).
Μπαίνεις στο eshop και σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά (πολύ πιθανό φαινόμενο), αισθάνεσαι λες και είσαι σε σφαγείο της Ανω Κωλοπετινίτσας με Χ 20αχρονα (δεν φταίνε τίποτα τα παιδιά βέβαια, αυτές τις οδηγίες έχουν) να σε αντιμετωπίζουν σαν μ@λ@κ@ με απαράδεκτο υφάκι και νοοτροπία. Και στο τέλος εννοείται ότι σου βγαίνει η ψυχή για να βγάλεις άκρη (αν βγάλεις βέβαια).
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι σε όλα τα σχετικά φορα το Πλαίσιο χαίρει άκρας εκτίμησης και το eshop θάβεται συνεχώς.
Αν βέβαια ο Ελληνας μπορέσει να ξεπεράσει και τον πειρασμό της 'καλύτερη τιμής’ (των 0,03 λεπτών) και αξιολογήσει όχι μόνο αυτά που συμβαίνουν στον ίδιο αλλά και αυτά που βλέπει να συμβαίνουν σε όλους τους άλλους, θα βελτιωθεί η αγορά (για όλους) στο σύνολό της.
Αν βέβαια ο Ελληνας μπορέσει να ξεπεράσει και τον πειρασμό της 'καλύτερη τιμής’ (των 0,03 λεπτών) και αξιολογήσει όχι μόνο αυτά που συμβαίνουν στον ίδιο αλλά και αυτά που βλέπει να συμβαίνουν σε όλους τους άλλους, θα βελτιωθεί η αγορά (για όλους) στο σύνολό της.
Eιχε καποια ζελατινα το κουτι ειτε το πληκτρολογιο η οποια επρεπε να σκιστει ?
περικαλώ; (μάλλον άλλον ηθελες να κανεις quote υποθέτω γιατί δεν βλέπω σχεση των eshop points με αυτα που είπα)Ξεχνας τα e-shop points...
περικαλώ; (μάλλον άλλον ηθελες να κανεις quote υποθέτω γιατί δεν βλέπω σχεση των eshop points με αυτα που είπα)
μιας και το εθιξες παντως: τα eshop points ειναι η αποδειξη του παραλογισμου της Ελληνικής πραγματικότητας - πρεπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία η αντιστροφη της κλασικής διαδρομής φυσικό κατάστημα -> eshop
περικαλώ; (μάλλον άλλον ηθελες να κανεις quote υποθέτω γιατί δεν βλέπω σχεση των eshop points με αυτα που είπα)
μιας και το εθιξες παντως: τα eshop points ειναι η αποδειξη του παραλογισμου της Ελληνικής πραγματικότητας - πρεπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία η αντιστροφη της κλασικής διαδρομής φυσικό κατάστημα -> eshop
όταν ανοίγει ένα μαγαζί δέκα φορες πάνω πληρώνεις την μεταφορά
e-shop
pixmania
etc etc
αλλα σε καμια περίπτωση δεν θα προσπαθήσω να σε πίσω για το αντίθετο από αυτό που πιστεύεις
όπως υπογραφει και ένας φίλος εδώ μέσα
έτσι είναι αν έτσι νομίζετε
(είμαι περίεργος πόσοι έχουν πληρώσει χαμηλότερη τιμή από αυτήν που παράγγειλαν ένα προϊόν, όταν εντωμεταξύ - και πριν το παραλάβουν - η τιμή του έχει πέσει, πράγμα καθόλου σπάνιο)
Από την άλλη βέβαια, μια φορά που ήταν να μου πιστώσουν την αξία ενός ελαττωματικού προϊόντος, ήθελαν να μου πιστώσουν την τρέχουσα αξία του, και όχι την αξία που είχε (και είχα καταβάλλει) όταν το είχα αγοράσει.
Συγγνώμη αλλά συγκρίνετε το ΠΛΑΙΣΙΟ που είναι κατάστημα με τα όλα του με την εισαγωγική με επωνυμία e-shop. Έλεος δηλαδή.
Πόση χρονική διαφορά αγοράς και πίστωσης?
Στο Πλαίσιο μου έχουν πιστώσει δίσκο στο ακέραιο χρόνια μετά την αγορά του χωρίς να χρειαστεί να τους εξηγήσω τον Νόμο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.