- 29 June 2006
- 4,437
Γιατί ρε δεν τα γράφετε αυτά πιο νωρίς να προστατέψετε τον κόσμο;
Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά,
Το μόνο μεμπτό στην παράδοση ενός demo προϊόντος είναι ότι δεν έχει ενημερωθεί ο πελάτης ΠΡΙΝ την παράδοση του και ίσως το ότι δεν έγινε μία καλύτερη τιμή (αυτό αφορά τη συμφωνία του αγοραστή-πωλητή και την κατάσταση του προϊόντος).
Αν ο αγοραστής έχει ενημερωθεί γι’ αυτό, τότε μόνο καλά μπορούν να υπάρχουν, ειδικά σε αυτά τα είδη.
Στρωμένα ηχεία –σχετικό αυτό, γιατί δε δειγματίζεις μόνο ένα συγκεκριμένο, εναλλάσσονται ανάλογα της επίδειξης- στρωμένος ενισχυτής –ισχύει ότι και στα ηχεία.
Επίσης, σε μηχανήματα εκτός Ε.Ε. πολλές φορές στο τελωνείο ανοίγουν δειγματοληπτικά κουτιά για έλεγχο.
Όταν λέμε ότι ανοίγουν, ουσιαστικά καταστρέφουν το επάνω μέρος της συσκευασίας : -(
Προσωπικά, έχω αλλάξει δύο εκτελωνιστές γι’ αυτό το λόγο, αφού είχε προηγηθεί ενημέρωση για το τι σημαίνει ανοιχτό κουτί για τον αγοραστή και για τον πωλητή.
Προσοχή, δεν τα γράφω για να ΜΑΣ δικαιολογήσω, παρακαλώ να μην παρεξηγηθεί το νόημα του γραπτού μου λόγου.
Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που εμπορεύματα μπορεί να έχουν ταλαιπωρημένες συσκευασίες, είτε από τη μεταφορική, είτε από το τελωνείο.
Αν τύχει και δεν έχεις demo από αυτό το είδος, ας είναι, ανοίγεις αυτό με την ταλαιπωρημένη συσκευασία, αν όμως έχεις demo και το έφερες ως αποθήκη, τότε τι να κάνεις?
Χρόνια πολλά και καλά στο Γιώργο και στη Γεωργία που γιορτάζουν σήμερα.
Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά,
Το μόνο μεμπτό στην παράδοση ενός demo προϊόντος είναι ότι δεν έχει ενημερωθεί ο πελάτης ΠΡΙΝ την παράδοση του και ίσως το ότι δεν έγινε μία καλύτερη τιμή (αυτό αφορά τη συμφωνία του αγοραστή-πωλητή και την κατάσταση του προϊόντος).
Αν ο αγοραστής έχει ενημερωθεί γι’ αυτό, τότε μόνο καλά μπορούν να υπάρχουν, ειδικά σε αυτά τα είδη.
Στρωμένα ηχεία –σχετικό αυτό, γιατί δε δειγματίζεις μόνο ένα συγκεκριμένο, εναλλάσσονται ανάλογα της επίδειξης- στρωμένος ενισχυτής –ισχύει ότι και στα ηχεία.
Επίσης, σε μηχανήματα εκτός Ε.Ε. πολλές φορές στο τελωνείο ανοίγουν δειγματοληπτικά κουτιά για έλεγχο.
Όταν λέμε ότι ανοίγουν, ουσιαστικά καταστρέφουν το επάνω μέρος της συσκευασίας : -(
Προσωπικά, έχω αλλάξει δύο εκτελωνιστές γι’ αυτό το λόγο, αφού είχε προηγηθεί ενημέρωση για το τι σημαίνει ανοιχτό κουτί για τον αγοραστή και για τον πωλητή.
Προσοχή, δεν τα γράφω για να ΜΑΣ δικαιολογήσω, παρακαλώ να μην παρεξηγηθεί το νόημα του γραπτού μου λόγου.
Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που εμπορεύματα μπορεί να έχουν ταλαιπωρημένες συσκευασίες, είτε από τη μεταφορική, είτε από το τελωνείο.
Αν τύχει και δεν έχεις demo από αυτό το είδος, ας είναι, ανοίγεις αυτό με την ταλαιπωρημένη συσκευασία, αν όμως έχεις demo και το έφερες ως αποθήκη, τότε τι να κάνεις?
Χρόνια πολλά και καλά στο Γιώργο και στη Γεωργία που γιορτάζουν σήμερα.
Εντάξει Αντώνη(ακόμα δεν έχω καταλάβει,γιατί απολογείσαι σε κάθε ευκαιρία για τους άλλους,που δεν το κάνουν),δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.
Δεν λέω περισσότερα,ένα παράδειγμα μόνο-άν και θα μπορούσα να γράψω σελίδες...
Μέλος του φόρουμ που ξέρεις καλά κι εσύ,παρέλαβε απο πολύ γνωστό σου μαγαζί...καινούργιο ενισχυτή με πρόβλημα στο ένα κανάλι(δεν λέω πάλι περισσότερα),απο προηγούμενη κακή χρήση είτε σε επίδειξη είτε απο προηγούμενο χρήστη...
Εμένα προσωπικά δεν με κουράζει καθόλου το χρώμα του typeface που χρησιμοποιεί ο ισοβίτης.
Κατά τα άλλα είμαστε "υπέρμετρα καχύποπτοι" ως καταναλωτές. Μάλλον αδαείς και ανυποψίαστοι είμαστε ως καταναλωτές και μάλλον οι "ντρίπλες" των πωλητών έχουν γίνει επιστήμη.
Και γιατί δεν προτρέπεται ρε παιδιά το μέλος να καταγγείλει το περιστατικό, έτσι για να μαθαίνουμε και εμείς τους σωστούς απ' τους λάθος.
Για τις αποδείξεις που δεν κόβει κανένας θα πούμε τίποτα?
Προσωπικά έχω πάρει απόδειξη μόνο από την MF Audio, και έχω αγοράσει από τουλάχιστον 8 αντιπροσωπείες.
Σου χρεώσανε και τον ΦΠΑ;:BDGBGDB55:
Αν δεχεται ο καθένας να μην του κόβουν απόδειξη παρανομώντας όσο και ο πωλητής και επιβαρύνοντας στην ουσία όλους τους υπόλοιπους, δεν έχουμε να πούμε και πολλά (πόσο μάλλον να παραπονιόμαστε).Για τις αποδείξεις που δεν κόβει κανένας θα πούμε τίποτα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.