Κατάλογοι προσφορών εταιριών

έχει κάποιος άποψη για την μεταλλική ραφιέρα;

Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα από lidl αυτή την πλαστική ραφιέρα στα 25 ευρώ http://www.lidl-service.com/cps/rde...l?id=122058466&rdeLocaleAttr=el&title=Ραφιέρα
αλλά την περίμενα καλύτερη...
Μπορώ να την πάω πίσω άραγε;

Ανετα . Αν έχεις συσκευασία βάλτην πίσω όπως είναι.

Αν δεν έχει πές τους οτι δεν σε ικανοποίησε καθόλου ποιοτικά.

Και στις 2 περιπτώσεις θα λάβεις τα χρήματα σου πίσω.

Ανετα . Αν έχεις συσκευασία βάλτην πίσω όπως είναι.

Αν δεν έχει πές τους οτι δεν σε ικανοποίησε καθόλου ποιοτικά.

Και στις 2 περιπτώσεις θα λάβεις τα χρήματα σου πίσω.

Με ζελατίνα ήταν οπότε πέταξα την συσκευασία (και κάποιες οδηγίες που είχε).
Θα ρωτήσω και αναλόγως ...

Απάντηση: Re: Κατάλογοι προσφορών εταιριών

έχει κάποιος άποψη για την μεταλλική ραφιέρα;

Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα από lidl αυτή την πλαστική ραφιέρα στα 25 ευρώ http://www.lidl-service.com/cps/rde...l?id=122058466&rdeLocaleAttr=el&title=Ραφιέρα
αλλά την περίμενα καλύτερη...
Μπορώ να την πάω πίσω άραγε;

Ξαναλέω ότι, με την υπόδειξη του Μιχάλη (Χιώτης) έψαξα στην αγορά και κατέληξα στη μεταλλική γαλβανιζέ ραφιέρα 610405 Υ147ΧΠ75ΧΒ30 με 19 .

Με ggoglάρισμα θα βρεις ένα κατάστημα στην περιοχή σου που την έχει.

Δεν νομίζω Νικόλα , δεν ειναι τυχαία κομμένα . Ειναι ακριβώς με το που τελειώνει το προστατευτικό λάστιχο(για να μην τσακιζει το καλώδιο) στο μηχάνημα . Ειναι σίγουρα για θεμα βάρους , ότι μπορούσαν να γλυτώσουν το έχουν αφαιρέσει .

Να σας πω και δυο ατάκες που άκουσα να λένε σε άλλους .
Οταν ρωτήθηκαν απο καποιον για την βιδα που σφίγγει τον δίσκο στο δισκοπριονο που έλειπε απάντησαν "μια απλή του εμπορίου ειναι.."
Οταν του είπα για τα σπασμενα μαχαίρια μου απάντησε ότι "το εργαλείο έρχεται χωρίς , αυτα ειναι και δώρο"...

πέρασα και εγώ από εκεί χθες και πράγματι μου έκανε εντύπωση ότι από όλα έλειπε το καλώδιο.
αυτό που νομίζω ότι συμβαίνει είναι ότι τα αφαιρούν για να έχουν λιγότερους δασμούς εισάγοντας τα πλέον σαν "ανταλλακτικά εργαλείων" και όχι σαν "εργαλεία".

επίσης οι τιμές στο μαγαζί έχουν διαφορά από το internet, ευτυχώς προς τα κάτω :grinning-smiley-043 δηλ. παλμικό κατσαβίδι που το έχει στο site 87 στο μαγαζί το είχε 62, το ίδιο και με μια τοστιέρα και άλλα

κατά τα άλλα είπα να δοκιμάσω και αγόρασα μια σέγα χειρός και ένα παλμικό τριβείο. είναι αλήθεια ότι υπάρχουν εργαλεία με σπασμένα τμήματα, βάσεις, οδηγούς κλπ που δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσεις (όπως είναι οι λάμες, οι δίσκοι και το καλώδιο), αλλά αυτό δεν ισχύει για όλα τα εργαλεία. υπομονή και καλό ψάξιμο θέλει. εξάλλου και ο ίδιος σου λέει ότι τα εργαλεία δεν είναι δοκιμασμένα, παίρνεις κάτι το βλέπεις και εάν δεν παίζει το γυρνάς και παίρνεις άλλο.
με ένα 50άρι λοιπόν πήρα και τα δύο + 4 ευρώ για δύο λάμες + 6 ευρώ φις και καλώδιο = σύνολο 60 ευρω. τέστ και τα δύο λειτουργούν άψογα !!

ιδού
το τριβείο

IMG_0344.jpg

IMG_0345.jpg

και η σέγα με διπλή λειτουργία led και lazer

IMG_0346.jpg

IMG_0347.jpg

IMG_0348.jpg

την συγκεκριμένη μάρκα δεν την γνωρίζω αλλά κάτι jcb που είχα πάρει δουλεύουν απροβλημάτιστα...χωρις να τα εχω σκισει βέβαια...να τα χαρείς και να μας πεις εντυπώσεις....

από νεο φυλλάδιο praktiker
δεν ξέρω αν ειναι καλές οι τιμές...
http://flip-book.praktiker.gr/flip-book/kw36/index.html#7/z

Βασικα το δισκοπριονο το bosch ειναι 10 ευρω χαμηλοτερα και απο skroutz και εχει αυλάκι στη βάση για το σύστημα ράγας οδηγού.Πραγμα που δεν υπαρχει σε κανενα φτηνοτερο.

Απάντηση: Re: Κατάλογοι προσφορών εταιριών

Ενδιαφερον και το 12 βολτο δραπανοκατσαβιδο με 2 μπαταριες.Πολυ ενδιαφερον για την ακριβεια.Με το βαλιτσακι του,τα σεα του και τα μεα του.Το εχει καποιος φιλος;

Καλημέρα. Ναι εγώ, μακριά είναι μούφα, δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά του. Αδύναμο, (...χαρακτηριστικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό) οι μπαταρίες τα έφτυσαν γρήγορα και χωρίς λόγο, το τσοκ στραβογυρίζει. Κάποτε υπήρχε σαν προσφορά χωρίς τα 46 εξαρτήματα στα περίπου 50 ευρώ, ίσως και λίγο παρακάτω. Έχουν βάλει τα εξαρτήματα για να κάνουν το πακέτο πιο ελκυστικό. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν αξίζει μα τίποτα, όπως σου προανάφερα.

Και εγω το εχω στην Χιο.
Καλο ηταν για DIY τοτε που το ειχα παρει στον παππου μου αλλα πλεον η μπαταρια τεζαρε...
Το 18αρι του λιντλ ειναι η μερα με την νυχτα Νικο.

Εγώ το έχω ρίξει τόσο ξύλο του 18αριου που χθες ξεβιδώθηκε το τσοκ από την θέση του!!!
Άσε που μου έχει πέσει κάτω καμιά 10αριά φορές και ζει ακόμα.
Πραγματικά τρομερό. Μόνο λίγο μεγαλύτερη μπαταρία να είχε και θα ηταν κορυφή!

Εμένα μόνο οι βάσεις εργαλείων μου κέντρισαν το ενδιαφέρον Χρήστο.
Όχι για μένα αλλά για πολλούς φίλους εδώ που θέλουν να πάρουν αλλά δεν βρίσκουν κάτι ποιοτικό και ανθεκτικό στα μέτρα τους.

Τώρα σκέφτομαι να αποκτήσω και ένα αλυσοπρίονο της Husqvarna γιατι πούλησα 2 που είχα και τώρα είμαι με ένα 30ετίας Stihl (καλό αλλά πολύ λαίμαργο και θορυβώδες πλέον).