Κατάλογοι προσφορών εταιριών

Δεν αντιλεγω Δημήτρη , ειναι δική μου άποψη βαση των αναγκών μου . Για πλάνη που ήθελα η μειωμένη τιμη των 30-40 και να μπω στην διαδικασία να "μαζεψω" το εργαλείο απο μαχαίρια καλώδια παρελκομενα πλάκες κλπ μου ειναι άκυρο .
Να πάρω ενα κρουστικο δραπανο makita των 300 στα 150 χωρίς βαλίτσα φορτιστή κλπ ίσως να αξίζει αλλα μου ειναι αδιάφορο . Σε αυτά τα λεφτα υπάρχουν καλύτερες ευκαιρίες .
Πριν λιγο καιρο πήρα το παρακάτω τριβειο καινουργιο στα 40 κόμπλε απο 110 , το συγκεκριμένο το είχε και εκει μονο το μηχάνημα στα 50 με όλες τις ελλείψεις που προαναφέραμε .

Μιχάλη λείπουν τα καλώδια και ολα τα παρελκομενα πολυ απλα γιατι έχουν έρθει με το κιλό μέσα σε κοντέινερ , όπως έκαναν κάποιοι παλιότερα εισαγωγές σε μηχανάκια και θυσαυριζαν ..

Και απο που τα κλεψανε? δεν νοειτε να πουλανε τετοια ρημαδια ως εργαλεια. Η προσφορα δεν ειναι ακριβως προσφορα.

Δεν ειναι κλεμμένα Νεκταριε , ειναι εκθεσιακά απο μαγαζια , απο τεστ ντραιβ , επιδείξεις κλπ απο το εξωτερικό .

Παιδιά εγώ νομίζω πως είναι κομμένα τα καλώδια για να ακυρωθεί αυτόματα η εγγύηση του κατασκευαστή.Το λόγο δε μπορώ να καταλάβω.

Δεν νομίζω Νικόλα , δεν ειναι τυχαία κομμένα . Ειναι ακριβώς με το που τελειώνει το προστατευτικό λάστιχο(για να μην τσακιζει το καλώδιο) στο μηχάνημα . Ειναι σίγουρα για θεμα βάρους , ότι μπορούσαν να γλυτώσουν το έχουν αφαιρέσει .

Να σας πω και δυο ατάκες που άκουσα να λένε σε άλλους .
Οταν ρωτήθηκαν απο καποιον για την βιδα που σφίγγει τον δίσκο στο δισκοπριονο που έλειπε απάντησαν "μια απλή του εμπορίου ειναι.."
Οταν του είπα για τα σπασμενα μαχαίρια μου απάντησε ότι "το εργαλείο έρχεται χωρίς , αυτα ειναι και δώρο"...

Αυτα ολα τα βρισκετε σε κοντέινερ στην Αγγλια αλλα και σε μερικες χωρες οπως Πολωνια, Τσεχια. Ειναι απο επιστροφες, ανοιγμενα απο καταστηματα, refurbised ακομα και απο τα εργοστασια κατευθειαν κομμενα απο τον ποιοτικο ελεγχο για διαφορους λογους...

Λοιπον πηγα το πρωι απο εκει και πηρα ενα τριβειο και ενα ρουτερ για λογαριασμο αλλων.Τα περισσοτερα προιοντα εχουν κομμενο καλωδιο(εκθεσιακα)(οποτε αγοραζεις το καλωδιο και κανει την ενωση))και μπορει να λοιπουν διαφορα απο το εργαλειο παραδειγμα απο το ρουτερ που πηρα δεν ειχε τον οδηγο και τον μετρητη βαθους οπως και στα επαναφορτιζομενα δεν ειχε φορτιστες(τα οποια αξιζει να παρεις αμα εχεις φορτιστη για την ιδια μπαταρια!Τα παιδια εκει ηταν πολυ εξυπηρετικοι.Δεν χανετε μια επισκεψη :a0210:

Σημερα εκανα μια βολτα απο τα Leroy-Merlin και ειχαν προσφορα το παρακατω επαναφορτιζομενο δραπανοκατσάβιδο BOSCH PSR 1440 Li -2 με δυο μπαταριες στα 107 ευρω ,δεν ξερω το κατα ποσο ειναι καλη προσφορα η οχι ,τι λενε οι γνωστες ?

Βεβαια με 23 ευρω παραπανω παιρνει καποιος μπλε σειρα απο το κεντρο βιδας με δυο μπαταριες το BOSCH - GSR 1440-Li

Ηθελα τι γνωμη των εμπειρων τι λενε.

Last edited:
Eιναι καλη προσφορα. Το μεγεθος και η μικρη σχετικα ισχυ για τα βολτ και τον ογκο του, με χαλανε.
Προσωπικα θα επελεγα το μικρο και εξ'ισου ισχυρο μπλε GSR με 2 μπαταριες 2μΑ στην ιδια σχεδον τιμη και περιπου 120 ευρω με τα μεταφορικα.
http://www.amazon.de/gp/product/B00C2NQNHC/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=AR6PSHGDV5ST7

Αφου Αρθουν οι ελεγχοι κεφαλαιων ομως θα ειναι δυνατη η αγορα απο το εξώτερικο...

Με λιγα λογια το GSB ειναι ενα GSR με κρουση. Αν θελεις και κρουση εκτος απο βιδωμα και απλο τρυπημα, τοτε πας στο κρουστικο GSB. Αν χρειαζεται να τρυπας και μπετον δηλαδη.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μάλλον αν το επιτρέψουν τα οικονομικά μου θα αγοράσω το gsb.

Ναι, αν μπορεσεις να το παρεις ειναι ενα ιδανικο εργαλειο.
Επισης σχεδον το ιδιο ειναι και το Bosch PSB της πρασινης σειρας. Ιδια ροπη, ιδιο μεγεθος αλλα το μπλε υπερτερει στα σημεια καθως και στο οτι μπορει να παρει μπαταριες μεγαλυτερης χωρητικοτητας απο το πρασινο. Το εχω δει πολυ φτηνα σε καποιες προσφορες, κατω απο 100 ευρω με τα μεταφορικα.

Eιναι καλη προσφορα. Το μεγεθος και η μικρη σχετικα ισχυ για τα βολτ και τον ογκο του, με χαλανε.
Προσωπικα θα επελεγα το μικρο και εξ'ισου ισχυρο μπλε GSR με 2 μπαταριες 2μΑ στην ιδια σχεδον τιμη και περιπου 120 ευρω με τα μεταφορικα.
http://www.amazon.de/gp/product/B00C2NQNHC/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=AR6PSHGDV5ST7

Oπως λεει και ο Νεκταριος,το ποτε θα ληξουν τα capital control,αγνωσται αι βουλαι του κυριου,προσωπικα το βλεπω καπου στο φθινωπορο,και θελω ενα δραπανοκατσαβιδο αμεσα.
Τι συνισταται απο Ελλαδα ?
Χιωτης κοιτωντας τα specs δεν βλεπω το πρασινο των Leroy-merlin να υστερει πολυ σε δυναμη και ροπη απο ενα 18 volt

Εδω ειναι τα specs του παραπανω δραπανοκατσαβιδου

https://www.bosch-do-it.de/media/media/garden/gardenmedia/manuals/999498_160992A11V_201410pdf..pdf

Ειμαι μεταξυ 107 ευρω απο Leroy η αλλα 23 ευρω στα 130 ευρω και μπλε σειρα 14,4 volt απο τον Ντετσικα ,ιδου το ερωτημα,ερασιτεχνικα το θελω το εργαλειο,η πρασινη σειρα της Bosch ειναι μουφα ? γιατι διαβαζω κατι παρομοια οτι η πρασινη σειρα ειναι μουφα της Bosch αλλα δεν ξερω το κατα ποσο ισχυει η ειναι αναλογα την χρηση του εργαλειου.

Το πρασινο δραπανοκατσαβιδο των Leroy εχει και led και δειχνη την σταθμη της μπαταριας.

Οπως σου ειπα, πιστευω οτι το 14βολτο απο το leroy ειναι καλη προσφορα.
Eαν το χρειαζεσαι αμεσα, τοτε να το παρεις. Η πρασινη σειρα δεν εχει κανενα προβλημα, μην ανησυχεις.

Προσωπικα εχω ολη την πρασινη 10βολτη σειρα και δεν εχω κανενα μα κανενα θεμα. Τα εργαλεια ειναι αξιοπιστα και κανουν την δουλεια τους με το παραπανω.

Καλημερα!

Προ εβδομαδος περασα βιστηκα απο αυτο το μαγαζι για να αγορασω μια βαλιτσα καμπινας.

Ειχα ενημερωθει με μειλ για το κατασταημα και ειχα ψαρωσει βλεποντας τα εργαλεια στο σαιτ παντα και με τις τιμες που τα εχει.
Ηθελα λοιπον να γραψω ενημερωτικα για αυτο το καταστημα και μαλιστα ειχα μιλησει και στον Νικο για αυτο.

Τα εργαλεια ολα σε παλετες και πλαστικες σακουλες με τα περισσοτερα να εχουν ελλειψεις σε εξαρτηματα και οσα ηλεκτρικα να εχουν κομμενο καλωδιο.
Μιλωντας με τα παιδια εκει μου ειπαν οτι ερχονται απο επικσευαστικα κεντρα στο εξωτερικο γιαυτο και ειναι σε αυτη την κατασταση.

Για εμενα παρα την καλη τιμη τους δεν αξιζει.

Τωρα εχει πολλα αλλα ειδη που αξιζουν τα χρηματα τους. Οπως ηλεκτρικες συσκευες κουζινας και ειδη σπιτιου.

Κριμα επειδη βλεποντας το σαιτ λες "Πωπω ρε τι γινεται εδω" και οταν πας εκει βλεπεις γυμνα εργαλεια.
Δισκοπριονα χωρις δισκους, σφικτηρες, βαλιτσες και manual,
Τριβεια με την μιση βαση να λειπει, γωνιακους χωρις προφυλακτηρες, χειρολαβες και τσοκ κλπ κλπ κλπ.