Καταργούνται τα τέλη κυκλοφορίας - Αυξάνεται η τιμή της βενζίνης

Το θεωρώ κοροιδία, όπως το Υπουργείο "προστασίας του πολίτη" που μας έχει ταράξει στις μάπες και τα δακρυγόνα χωρίς λόγο.

Τωρα ειμαστε off topic αλλα εγω πρωτη μου φορα βλεπω τοσους αστυνομικους συνεχεια μπροστα μου να περιπολουν.

Αναφερομαι στους εφιππους φυσικα της καινουργιας δυναμης Διας.

Οποιος κινειται στο κεντρο ειδικα δεν μπορει να μην εχει αντιληφθει την διαφορα .

Τωρα για τα υπολοιπα τι περιμενες να σε υποδεχθουν με τα βαιων και κλαδων να μπεις στην Βουλη να την καψεις ?

Η να πας στην Ισραηλινη πρεσβεια να κανεις οτι θες?

Δυστηχως το να εισαι η αρχουσα ταξη σημαινει και συγκρουσεις. Ελπιζω για το καλο ολων αυτες να ειναι οι ελαχιστες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καταργούνται τα τέλη κυκλοφορίας - Αυξάνεται η τιμή της βενζί

+1

Το προβλημα Βαγγελη δεν ειναι πως λεγεται ο καθε θεσμος. Αλλα το ποιοι τον στελεχωνουν.

Αλλωστε μας τιμα να εχουμε αυτο το πολιτευμα και αυτους τους ορους για να περιγραφουν τους θεσμους.

Το προβλημα ειναι στελεχωσης.....

ακριβώς, για τη στελέχωση μιλάω κι εγώ. από τη μεταπολίτευση συμβαίνει εντός της βουλής ένα ανελέητο κουκούλωμα σκανδάλων στην πλάτη του ελληνικού λαού. όλοι τα βρίσκουν με όλους - εντός βουλής - και κανείς δεν τιμωρείται, το δε αποτέλεσμα το βιώνουμε όλοι. διαγράψτε το μήνυμα, διαφωνήστε μαζί μου, αλλά η γνώμη μου θα παραμείνει. κι ας ήταν μεταξύ σοβαρού κι αστείου, εν είδει λογοπαιγνίου κι ομοιοκαταληξίας. η ουσία είναι αυτή.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καταργούνται τα τέλη κυκλοφορίας - Αυξάνεται η τιμή της β

ακριβώς, για τη στελέχωση μιλάω κι εγώ. από τη μεταπολίτευση συμβαίνει εντός της βουλής ένα ανελέητο κουκούλωμα σκανδάλων στην πλάτη του ελληνικού λαού. όλοι τα βρίσκουν με όλους - εντός βουλής - και κανείς δεν τιμωρείται, το δε αποτέλεσμα το βιώνουμε όλοι. διαγράψτε το μήνυμα, διαφωνήστε μαζί μου, αλλά η γνώμη μου θα παραμείνει. κι ας ήταν μεταξύ σοβαρού κι αστείου, εν είδει λογοπαιγνίου κι ομοιοκαταληξίας. η ουσία είναι αυτή.

Βρε Βαγγέλη, μεγάλα παιδιά είμαστε.

Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να εκφραστούμε και διαφορετικά. Καλό είναι να αποφεύγουμε περίεργες εκφράσεις και γενικεύσεις...

Να μένουν οι απόψεις...:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καταργούνται τα τέλη κυκλοφορίας - Αυξάνεται η

Βρε Βαγγέλη, μεγάλα παιδιά είμαστε.

Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να εκφραστούμε και διαφορετικά. Καλό είναι να αποφεύγουμε περίεργες εκφράσεις και γενικεύσεις...

Να μένουν οι απόψεις...:ernaehrung004:

ποιος είναι μεγάλο παιδί;;;;;:Banane0:

Re: Απάντηση: Καταργούνται τα τέλη κυκλοφορίας - Αυξάνεται η τιμή της βενζίνης

το πρόβλημα είναι με τη βουλή των ελλήνων, που θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "υπουργείο προστασίας του κοπρίτη" ενώ με το σημερινό τίτλο ξεγελάει ...

Παρ'όλο που είναι εύστοχος ο τίτλος που δίνεις, η ονομασία της Βουλής με συγχωρείς αλλά δεν ξεγελάει καθόλου. Η Βουλή είναι αυτό που ακριβώς λέει... είναι η εκπροσώπηση των Ελλήνων. Νόμιμη, τυπική και απ'όλα....

Βέβαια στις θεωρίες του "αυτοί μόνοι τους φταίνε" προτιμάμε πάντα να ξεχνάμε ότι ο καλός και άμοιρος ευθυνών λαός τους εξέλεξε επανειλημμένα... και θα το ξανακάνει με την πρώτη ευκαιρία. Το γιατί το είπα στο δίπλα θέμα, βέβαια ως συνήθως αντιμετωπίστηκε χωρίς κανένα αντεπιχείρημα. Ακόμα περιμένω λοιπόν κάποιον να μου εξηγήσει ΓΙΑΤΙ τους ψηφίζει ο λαός, αν δεν περιμένει απ'αυτούς κάποια συναλλαγή, μικρή ή μεγάλη, ανάλογα με την τάξη του καθενός. Ο μικρομεσαίος περιμένει διορισμό του παιδιού του, η μικρή φοροδιαφυγή, ο μεγαλομεσαίος αδειοδότηση σε παράνομα εργοστάσια, και πάει λεγοντας...

Last edited:
Re: Απάντηση: Καταργούνται τα τέλη κυκλοφορίας - Αυξάνεται η τιμή της βενζίνης

το πρόβλημα είναι με τη βουλή των ελλήνων, που θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "υπουργείο προστασίας του κοπρίτη" ενώ με το σημερινό τίτλο ξεγελάει ...

Βρίσκω τον χαρακτηρισμό τραβηγμένο, εξ'άλλου η Βουλή αποτελεί καθρέφτη της χώρας μας αφού οι παρεπιδημούντες σε αυτήν εκλέγονται νομίμως από τους κατοίκους αυτής της χώρας. Δεν πιστεύω ότι οι Έλληνες είναι αντίστοιχου χαρακτηρισμού, πεπλανημένοι ναι αλλά διατηρώ την ελπίδα αλλαγής αυτού του πράγματος..ίσως αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο όφελος της τωρινής κατάστασης.

επαναλαμβάνω, ο χαρακτηρισμός ήταν εν είδει λογοπαιγνίου, ομοιοκαταληξίας με το "προστασίας του πολίτη" και μεταξύ σοβαρού και αστείου. τραβηγμένος; ίσως, λόγω της συγκεκριμένης λέξης που χρησιμοποίησα - ίσως και λάθος, όταν τα τετράποδα τα χαρακτηρίζουμε "κοπρίτες" συνήθως το κάνουμε με συμπάθεια
icon6.gif
...

κι έρχομαι στο θέμα του "γιατί τους ψηφίζουν οι πολλοί" (δεν είναι όλοι): γιατί απλούστατα εκλείπουν οι εναλλακτικές προτάσεις, γιατί απλούστατα κάποιοι φοβούνται μη χαρακτηριστούν αριστεροί, γιατί απλούστατα κάποιοι άλλοι φοβούνται μη χαρακτηριστούν ακροδεξιοί, γιατί απλούστατα ο Έλληνας 50 χρόνια τώρα βλέπει η πολιτική να πηγαίνει από τον παππού στον εγγονό κι απ'το θείο στον ανηψιό, γιατί απλούστατα τη χάρη που έκανε ο παππούς στον παππού τότε, θεωρείται ότι πρέπει να την ξεπληρώνει κι ο εγγονός στον εγγονό τώρα. θέμα Παιδείας καθαρά (κοινωνικής και πολιτικής). όσο λοιπόν παραμένουμε πολιτικά (δε λέω κομματικά) αναλφάβητοι, τόσο ο κουμπούρας δάσκαλος θα μας φαίνεται για φωστήρας. και τόσο θα ψηφίζεται να για να κυβερνά.

Τωρα ειμαστε off topic αλλα εγω πρωτη μου φορα βλεπω τοσους αστυνομικους συνεχεια μπροστα μου να περιπολουν.

Αναφερομαι στους εφιππους φυσικα της καινουργιας δυναμης Διας.

Εφιπποι ή ποδαρατοι, 2 τετραγωνα απο αστυνομικο τμημα, πριν 15 μερες διερηξαν το διπλανο μου διαμερισμα, μεσανυχτα, παραβιαζοντας πορτα ασφαλειας και χθες το δικο μου, σπαζοντας την πορτα, μερα μεσημερι...

Στο αστυνομικο τμημα δε, προετρεψαν ευγενικα να γλιτωσουμε τη χαρτουρα της μηνυσης κτλ απο τη στιγμη που και η ζημια δεν ηταν μεγαλη (δεν υπηρχαν πχ θυματα) και δεν θα ειχε κανενα πρακτικο αποτελεσμα....

Τα ωραια επεκτεινονται...!!!! :twoguns:

Φίλε μου θα δούμε πάρα πολλά τέτοια όσο περνάει ο καιρός και η ανεργία εκτινάσσεται.... ας είμαστε καλά μόνο, να μη μπλέξουμε με τίποτα πολύ αγριεμένους, οι περιουσίες ξαναφτιάχνονται... οι κομμένοι λαιμοί ποτέ....

Από την Αστυνομία εγώ δεν περιμένω πολλά. Είναι κι αυτοί ΔΥ, και ως τέτοιοι, δεν ελέγχονται ποτέ από κανέναν, είναι στο απυρόβλητο κρυμένοι πίσω από την παράλογη μονιμότητά τους. Εξαρτάσαι από το φιλότιμο που θα έχουν κάποιοι απ'αυτούς... Δε θέλω να σκέφτομαι ποσοστά...

Εφιπποι ή ποδαρατοι, 2 τετραγωνα απο αστυνομικο τμημα, πριν 15 μερες διερηξαν το διπλανο μου διαμερισμα, μεσανυχτα, παραβιαζοντας πορτα ασφαλειας και χθες το δικο μου, σπαζοντας την πορτα, μερα μεσημερι...

Δεν λεει τιποτα αυτο.

Εχεις μετρησει εσυ ή καποιος αλλος την αυξηση της εγκληματικοτητας?

Τι δυναμη χρειαζεται για τοσα μικροπεριστατικα ?

Δεν λεει τιποτα αυτο.

Εχεις μετρησει εσυ ή καποιος αλλος την αυξηση της εγκληματικοτητας?

Τι δυναμη χρειαζεται για τοσα μικροπεριστατικα ?

Ναθ, δε μιλαω για την ολοκληρωτικη αποτροπη τετοιων περιστατικων, αλλα για το θρασος, τη συχνοτητα (οπως λες και εσυ) και την αποδοχη τους ως... μη σου τυχει το χειροτερο...που ειπε και ο Maestro παραπανω.

Ας μείνουμε on topic παιδιά, δεν έχω πρόβλημα με τα τελυεταία νήματά σας απλά δεν είναι η θέση τους εδώ.
Υπάρχει αρμόδιο νήμα για αυτά.