Κατασκευές από παλέτες

Ωραιοτατο Σωφρονα, μπραβο!!
attachment.php

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Δεν εβαλα ροδες γιατι οταν φορτωθει θα χωραει 1/3 του κυβικου, δηλαδη πολυ βαρος για να στηριχτει μονο στις 4 γωνιες. Η βαση, δεν ειναι ευρωπαλετα αλλά μια πολυ ελαφριου τυπου (λεπτα σανιδια).
Ναι βγηκε πολυ στιβαρη η κατασκευη.

Γιάννη μιά χαρά βγήκε τό pc-stand.

Σώφρον μέ τρείς λέξεις: απλό,χρήσιμο,πρακτικό :a0210:

PC stand για pc με Suse!!! Ωραίο.:firstprize:

το ίδιο και το κουτί για τα καυσόξυλα, χρήσιμο και πρακτικό.

Re: Απάντηση: Κατασκευές από παλέτες

Αντε "κούτσα-κούτσα" (σιγα-σιγα) προχωραω και εγω το "γιοφυρι τσ' Αρτας", το παγκακι εννοω.

Ακολουθω την αμερικανικη τεχνικη απο το Τενεσή, "ταπες βαρελιων"!!!!!!!!

DSCN1688 (Small).JPG

Μια δικη μου κατασκευη απο παλετες για αυτην χρειαστηκε μονο η μιση παλετα.

Ενα σκαμπο για το δωματιο με αποθηκευτικο χωρο.

Attachments

• IMG_20171010_154352.jpg
    IMG_20171010_154352.jpg
    89.8 KB · Views: 276
  • IMG_20171010_154406.jpg
    IMG_20171010_154406.jpg
    97.2 KB · Views: 279
Το τελευταίο καιρό προσπάθησα να συμμαζέψω λιγάκι τον χώρο που φιλοξενούμαι για τις κατασκευές μου. Έχει πάρα πολύ δουλειά να γίνει ακόμη, αλλά τουλάχιστον κάποια πράγματα μπήκαν στην θέση τους!

Εδώ είναι μια ταλαιπωρημένη ραφιέρα
01.jpg

Αντικαταστάθηκε από 3 μικρότερες
02.jpg

Ο πάγκος αποτελείται από 3 μαδέρια οικοδομής πάνω σε σιδηροκατασκευή. Δεν τον χρησιμοποιώ προσωπικά σχεδόν καθόλου. Πιο πολύ ακουμπάμε εργαλεία πάνω του. Σχεδόν όλες οι εργασίες μου γίνονται στον πάγκο της Wolfcraft.
03.jpg

Καθαρίστηκε το κάτω μέρος. Φτιάχτηκαν χωρίσματα από παλετόξυλα και 8άρι mdf
04.jpg

Μπήκαν πορτάκια με πλαίσιο από παλετόξυλα και πλάτη mdf, ενώ έβαλα και ελαστική μαστίχη στα κενά για να μην πέφτουν σκόνες μέσα
05.jpg

Βάφτηκαν με Vivechrom σε απόχρωση μαόνι (περίσσευμα από άλλο project) και πόμολα από κουζίνα
06.jpg

Το τελικό αποτέλεσμα
07.jpg

Φτιάχτηκε κι ένα τροχήλατο "κουβούκλιο"
08.jpg

και φορτώθηκε με παλετόξυλα προς διαλογή για χρήση ή καύση
09.jpg

Μιά χαρά Γιάννη τά τακτοποίησες,έχεις ακόμα δουλειά βέβαια εκεί στήν γωνία μέ τούς σωλήνες pvc θέλει οργάνωση γιατί άντε νά βρείς κάτι γρήγορα πού τό χρειάζεσαι.
Δέν βλέπω νά έχεις κάνει ράφια στούς τοίχους καί χρειάζονται,επίσης τά πλαστικά καφάσια μέ τα υλικά μέσα,θά είναι κουραστικό νά σκύβεις νά βρείς κάτι,εφόσον βλέπω ότι έχεις μπόλικο χώρο καλύτερα θά ήταν νά μπούν σέ κάποιο ράφι πιό ψηλά,η σε μιά κατασκευή από παλέτες στό στύλ τού ντέξιον,μιάς πού υπάρχουν μπόλικα παλετόξυλα.
Γιά να κάνουμε τήν ζωή μας ευκολότερη -bye-

Μου αρεσουν αυτα τα προτζεκτ εκκαθαρισης και δημιουργειας χωρων εργασιας! Ηδη εχει μεταμορφωθει αρκετα φιλε. Εχεις κανεινκαι εξυπνες κατασκευες και μετατροπες.

Diablo αναγεννησες το χωρο σου, τα πορτακια καταπληκτικα.
Μεχρι και pocket hole εκανες στις ραφιερες βρε θηριο!
Το θετικο ειναι oτι εχεις παλετες με δοκαρακι (οικοδομικες) και oχι ευρωπαλετες.
Ξερω πολυ καλα ποσο δυσκολο ειναι να βαλεις ταξη σε εναν τετοιο χωρο. Συνεχισε !

Το τελευταίο καιρό προσπάθησα να συμμαζέψω λιγάκι τον χώρο που φιλοξενούμαι για τις κατασκευές μου. Έχει πάρα πολύ δουλειά να γίνει ακόμη, αλλά τουλάχιστον κάποια πράγματα μπήκαν στην θέση τους!

Εδώ είναι μια ταλαιπωρημένη ραφιέρα
View attachment 145807

Αντικαταστάθηκε από 3 μικρότερες
View attachment 145806

Ο πάγκος αποτελείται από 3 μαδέρια οικοδομής πάνω σε σιδηροκατασκευή. Δεν τον χρησιμοποιώ προσωπικά σχεδόν καθόλου. Πιο πολύ ακουμπάμε εργαλεία πάνω του. Σχεδόν όλες οι εργασίες μου γίνονται στον πάγκο της Wolfcraft.
View attachment 145808

Καθαρίστηκε το κάτω μέρος. Φτιάχτηκαν χωρίσματα από παλετόξυλα και 8άρι mdf
View attachment 145814

Μπήκαν πορτάκια με πλαίσιο από παλετόξυλα και πλάτη mdf, ενώ έβαλα και ελαστική μαστίχη στα κενά για να μην πέφτουν σκόνες μέσα
View attachment 145813

Βάφτηκαν με Vivechrom σε απόχρωση μαόνι (περίσσευμα από άλλο project) και πόμολα από κουζίνα
View attachment 145812

Το τελικό αποτέλεσμα
View attachment 145811

Φτιάχτηκε κι ένα τροχήλατο "κουβούκλιο"
View attachment 145810

και φορτώθηκε με παλετόξυλα προς διαλογή για χρήση ή καύση
View attachment 145809

Πολύ καλή η οργάνωση του χώρου. Αν ασχοληθείς και λίγο παραπάνω ακόμα, θα γίνει super μιας και είναι κρίμα τόσος διαθέσιμος χώρος να μένει ανοργάνωτος και αναξιοποίητος.....

Ωραίος και μεγάλος χώρος Γιάννη. Άντε να πάρει την θέση της και η πριονοκορδέλα.

Σας ευχαριστώ όλους και για τις ιδέες/παρατηρήσεις. Δυστυχώς, όπως προείπα, ο χώρος δεν είναι δικός μου, απλώς φιλοξενούμαι. Έτσι, μεγάλες παρεμβάσεις που απαιτούν και κάποιο κόστος (όπως το κόντρα πλακέ/osb που πολύ σωστά μου προτείνει ο Κυριάκος) δεν είναι εύκολο να γίνουν. Προσπαθώ με το ελάχιστο δυνατό κόστος και με ανακύκλωση/επαναχρησιμοποίηση υλικών να τα βάλω κάπως σε μια σειρά, γιατί πραγματικά ήταν ένας σκουπιδότοπος, όταν πρωτοπήγα!

Diablo...απλα μεταμορφωσες ενα χωρο απο "σκουπιδοντενεκε" σε χωρο εργασιας...
Αφου δεν ειναι δικος σου χωρος δεν συμφερει και δεν εχει νοημα να προβεις σε μεγαλυτερες παρεμβασεις...αλλα και ως εδω πιστευω οτι εκανες υπεροχη δουλεια...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...!!!