Κατασκευές από παλέτες

Σημερινή δημιουργία (πρόχειρη...).

Πήρα έμπνευση από μία φωτό και είπα να φτιάξω ένα ξύλινο αεροπλανάκι (είναι το πρώτο μου και τα ξύλα είναι όλα περισσεύματα εξ ου και οι χοντρές ατέλειες).
Έχει χώρο και για γλάστρα και διαθέτει και έλικα (μόνο κινητήρα δεν έβαλα)!

Αντε και εις ανωτερα! Κανα τυπου flintstones, αμαξι ποιος θα φτιαξει?

Αντε και εις ανωτερα! Κανα τυπου flintstones, αμαξι ποιος θα φτιαξει?

Μην μου βάζεις ιδέες...

Σκέφτομαι να φτιάξω και καρότσα για το σκαπτικό μου από ξύλο και είμαι στο τσάκ λέμε...

Το αεροπλανάκι έκανε την πρώτη δοκιμαστική του πτήση σήμερα!

Σκέφτομαι να το κάνω λίγο Pride το χρώμα του βέβαια γιατί έτσι μονόχρωμο δεν ξεχωρίζει...

Και το σταντ για γλάστρες στην θέση του και με φουλ εξοπλισμό!!!

Απο μια ρημαδοπαλετα, εβγαλα μερικα ξυλα και εφτιαξα αυτο.
Οπως το ειδα σε ενα site, που ανεβηκε το λινκ στο παρον forum.

Μια χαρα κατασκευη, αυτο το λενε οι κατασκευαστες του shopdog, ειχα σκοπο να το κανω και εγω, αλλα οταν υπολογισα το κοστος των 4,5Χ9,5 αλλαξα γνωμη.

Καβαλετο. Δειχνει αρκετα στιβαρο αν και με λεπτα ξυλα. Με παιδεψε λογο η κατασκευη λογω των κδιαιτεων φαλτοσκοπων που θελαν προσεκτικο μετρημα. Το εφτιαξα ποιο πολυ ετσι για την εμπειρια... Για δουλεια θελει να κανω ακομη ενα καινισως ποιο φαρδια.

Καλα τα λεει, προπελα και ελικα ειναι σχεδον το ιδιο πραγμα. Οι αμερικανοι λενε propellers, η πιο αμερικανικα σκετο props. Και εννοουν και για αεροπλανα και για καραβια.

Last edited:
Χθες (9/7) το μεσημέρι είδα μια παλέτα με καλής ποιότητας ξύλο στην οδό Πανδώρας στη Γλυφάδα κοντά στη διασταύρωση με την οδό Λαζαράκη. Όποιος ενδιαφέρεται και βρίσκεται κοντά, ας περάσει από το σημείο.

Re: Απάντηση: Κατασκευές από παλέτες

Χθες (9/7) το μεσημέρι είδα μια παλέτα με καλής ποιότητας ξύλο στην οδό Πανδώρας στη Γλυφάδα κοντά στη διασταύρωση με την οδό Λαζαράκη. Όποιος ενδιαφέρεται και βρίσκεται κοντά, ας περάσει από το σημείο.

Θα ανοιξουμε και θεμα Παλλετα - Spotting... :)