Ερωτηση: αν κολλησω δυο σανιδια παλετας με κολλα, θα γινουν ενα σωμα με αντοχη για επεξεργασια και τοποθετηση σε εξωτερικο χωρο?
Ωραίο αποτέλεσμα Φώτη , μπράβο !
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Νεκταριε πως θέλεις να τις κολλησεις ; Τι διάταξη ;
ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια.
Μου δωσατε πολυ καλες ιδεες για τα φυτα, και συντομα θα φυτεψω.
Για το κενο που ειπε ενας φιλος, που υπαρχει στο καθισμα δεν με απασχολει γιατι εκανα μαξιλαρες με αφρολεξ και δε φαινεται.
Να πω την αληθεια αυτο που με απασχολει ειναι η βροχη, γιατι φοβαμαι μηπως παθει κατι η ξυλεια, αν και την περασα ολη με λαδι εμποτισμου.
Απο εκει που αγορασα το λαδι μου ειπε οτι το λαδι ειναι ειδικο για βροχες και υγρασια, αλλα η αληθεια ειναι οτι τωρα τελευταια που εριξε κατι βροχες ημουν λιγο ανησυχος.
Βεβαια το χειμωνα θα μαζεψω τους καναπεδες και το κιοσκι και θα το σκεπασω, αλλα και παλι μεχρι να βγει ο χειμωνας θα ειμαι με λιγακι αγχος.
Η ζωη ειναι για να τη ζης, Φτιαχνουμε για οσο μπορουμε οσο ζησουμε, μετα εμας, αλλοι θα φτιαξουν τα δικα τους οπως εμεις φτιαξαμε τα δικα μας, φιλε φορτις, καταπληκτικη υλοποιηση! μην φοβασαι, και 5 μονο χρονια να σου μεινει θα δεις ποσο εμψυχωμενος θα νιωθεις οποτε καθεσαι εκει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.