Κατασκευές από παλέτες

Δεν ξέρω αν μπαίνει σε τούτη την κατηγορία η στα εργαλεία χειρός, αλλά ιδού το "mallet" από ξύλα παλέτας που έφτιαξα μέσα στις γιορτές, αποκλειστικά με χρήση εργαλείων χειρός.
Μένει τώρα το φινίρισμα.

IMG_20171226_133612.jpg

Ωραιος!! Εχω σκεφτεί ειναι η αληθεια να κανω ενα ιδιο απο αυτουσιο τακο παλετας και μαλλον ηρθε η ωρα..

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου φαίνεται πιο δύσκολο από τον αυτούσιο τάκο. Αν και το "κολλητό" ήταν πιο δύσκολο (ή πιο χρονοβόρο) απ'όσο πίστευα.

Πολυ καλο Νικο, μπραβο!
Σε αυτο το νημα ταιριαζει καθως ειναι κατασκευη απο παλετοξυλο.

Για την στηριξη της κεφαλης χρησιμοποιησες μονο κολα η εβαλες και καμμια σφηνα απο πανω?

Στη κεφαλή έκανα χαζομάρα, κολλώντας τα πάντα, μαζί με το χερούλι. Αντί να αφήσω το χερούλι να του κάνω τομή για σφήνα με τρύπημα στο τέλος για να μην σκιστεί το ξύλο.
Και μετά μπάλωνα τα μικρά κενά 2-3mm με σφήνες.

Οπότε, ναι έβαλα σφήνα, αλλά με λάθος τρόπο. Αν ξαναφτιάξω από σκληρό ξύλο θα το κάνω σωστά.
Μοντάρω βιντεάκι οπού θα φανούν όλα τα καλά και τα κακά.
#πάθημα #μάθημα

Έβαλες έρμα στη ματσόλα για να αυξήσεις το βάρος της;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτές που έχουν έρμα μέσα δεν είναι για αύξηση του βάρους αλλά για μείωση της αναπήδησης.

Εαν πουλάς στειλε μνμ ...

Εμενα λες; Οχι απο χομπυ το κανω για να ηρεμω και να στροφαρει το μυαλο. Αν θα μπω στην διαδικασια της πωλησης θα χασω τη χαρα του λαθους, και θα αποκτησω το αγχος της τελειοτητας, που προσπαθω να τιθασευσω γιατι μου τρωει κομματακια απο τη ζωη μου.

Απάντηση: Re: Κατασκευές από παλέτες

Εμενα λες; Οχι απο χομπυ το κανω για να ηρεμω και να στροφαρει το μυαλο. Αν θα μπω στην διαδικασια της πωλησης θα χασω τη χαρα του λαθους, και θα αποκτησω το αγχος της τελειοτητας, που προσπαθω να τιθασευσω γιατι μου τρωει κομματακια απο τη ζωη μου.

Τι είπες τώρα... :SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Κατασκευές από παλέτες

Σωστοοοοοοοος

πολυ καλο το παγκακι σου

Το video με την κατασκευή της ματσόλας από παλέτα.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!