Κατασκευές από παλέτες

Νεκ, αν καταλαβαίνω σωστά από τις φωτογραφίες, μήπως το οριζόντιο κομμάτι του "Γ" είναι πολύ μακρύ (1 μέτρο;) σε σχέση με το κάθετο; Επίσης οι διαγώνιες ενισχύσεις υποτίθεται ότι πρέπει να είναι στις 45 μοίρες.
Όχι ότι δεν θα κάνουν δουλειά και έτσι, αλλά δεν θα είναι για μεγάλα βάρη.

Εάν δεν τις δούμε τοποθετημένες (ειπε για σπειραλ σωληνωσεων)μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε...
19 ποντους το στερωμα με 1 μέτρο το προβολο και εμένα δεν μου κολλάει ως προς το ποσό θα κρατάνε...

Οι περισσότερες γωνίες στερεωσης από ότι και να φτιάχνονται θα πρέπει η μια πλευρά από την άλλη να είναι μικρότερη κατά 4/5 το λιγοτερο..
Δηλ εαν το προβολο είναι 50 πόντους δεν μπορεί το στερέωμα να είναι κάτω από 40 πόντους...

Οπότε ας περίμενουμε ο Νεκτάριος να μας το δείξει ολοκληρωμένο...

Νεκ, αν καταλαβαίνω σωστά από τις φωτογραφίες, μήπως το οριζόντιο κομμάτι του "Γ" είναι πολύ μακρύ (1 μέτρο;) σε σχέση με το κάθετο; Επίσης οι διαγώνιες ενισχύσεις υποτίθεται ότι πρέπει να είναι στις 45 μοίρες.
Όχι ότι δεν θα κάνουν δουλειά και έτσι, αλλά δεν θα είναι για μεγάλα βάρη.

Εάν δεν τις δούμε τοποθετημένες (ειπε για σπειραλ σωληνωσεων)μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε...
19 ποντους το στερωμα με 1 μέτρο το προβολο και εμένα δεν μου κολλάει ως προς το ποσό θα κρατάνε...

Οι περισσότερες γωνίες στερεωσης από ότι και να φτιάχνονται θα πρέπει η μια πλευρά από την άλλη να είναι μικρότερη κατά 4/5 το λιγοτερο..
Δηλ εαν το προβολο είναι 50 πόντους δεν μπορεί το στερέωμα να είναι κάτω από 40 πόντους...

Ο προβολος ειναι 60 ποντους, το μετρο που το ειδατε...:flipout:
Ισως πραγματι να ειναι η στερεωση κοντη σε σχεση με το οριζοντιο τμημα. Αλλα τα βαρη δεν θα ειναι μεγαλα και δευτερον το εχω ξανακανει με λιγοτερες ενισχυσεις και δουλεψε! Αν υπαρχει καλη στερεωση στο τοιχο, ειναι εφικτο!

Παρασύρθηκα από τον Δημήτρη και έγραψα 1 μέτρο....
Αλλά και πάλι η φιλοσοφία ότι ειναι μεγαλύτερο το προβολο και με τους 60 ποντους δεν αλλάζει...
Προφανώς κάτι θα ξέρεις περισσότερο από εμάς για αυτά που θα βάλεις κατά πόσο δε εαν το έχεις ξανακάνει...

Οταν τα κρεμασω στο τοιχο.
Φαντασου σπιραλ σωληνων περασμενα στους βραχιωνες αυτους. Οχι ευθεις σωληνες.

Τωρα μαλιστα...!!!
Το ειπες εσυ αλλα δεν εγινε καταναοητο και αποδεικνυεται του λογου το αληθες οτι απο το πληκτρολογιο καμια φορα παραφροζονται τα λεγομενα εκατεροθεν..
Αυτες λεγονται ηλεκτρολογικες κουλουρες σπειραλ...

Σε καθε περιπτωση εξυπνη η κινηση σου....μια χαρα εγινε..

Θα μας είχες γλυτώσει από χίλιες+ λέξεις κείμενο αν είχες βάλει νωρίτερα τη φωτό! :flipout:

Τελευταια κατασκευη απο παλετες και το λεω γιατι δεν βλεπω να ξανα βρω τζαμπα παλετες για να κανω δωρα.

https://photos.app.goo.gl/EPbEAMzgZcLNFFZV8

Παιδικα σκαμπο για τις μικρες ανιψιες μου, η μια ηθελε ροζ χρωμα και η αλλη μοβ, το σκουρο μπλε στα πηχακια εγινει απο δικη μου επιλογη μαζι με το υφασμα.

Βρήκα μια παλετουλα αλλά πως να την παω σπιτι....
IMG-20200917-133443.jpg

Πωπωπω....τι γουρούνι είναι αυτό...!!!
Για τζάμια φαντάζομαι....!!!
Την σπαθοσεγα τι την έχεις...;;;

Βρήκα μια παλετουλα αλλά πως να την παω σπιτι....

Κυριακος αυριανο post:
"Εβαλα μπρος ενα πανωσηκωμα, 2-3 οροφους, στο σπιτι, απο παλετοξυλα, για οταν παντρευτει ο γιος μου" 

Ελα, την σπαθοσεγουλα σου και φορτωτικές...

Last edited by a moderator:
Χαχαχαχα

Μαλλον το λοσταρι ηθελε η συγκεκριμενη και οχι σπαθοσεγα ωστε να διαλυθει στα εξων συνετεθει χωρις απωλειες στο μηκος των κομματιων!

Πιο πολυ την ανεβασα για να δουν οι "αρνητες" της παλλετας πως υπαρχουν διαφορες παλλετες που μπορουν να αποδωσουν εξαιρετικη και μαλιστα Heta Treated ξυλεια για κατασκευες!

Τι παλέτα ρε Κυριάκο, ξύλινη κατασκευή έκανε ο άνθρωπος να μεταφέρει τα τζάμια.
Άσε μας τώρα με τα παλιο σκουπίδια. Άκου παλέτες...