Και εγώ το ψάχνω αυτό με το κερί αλλά επειδή το κερί δεν προσφέρει καμία σχεδόν προστασία στο ξύλο, θα σου πρότεινα ένα διάφανο λάδι που όσο να ναι δεν είναι τόσο χημικό όσο το βερνίκι.
2-3 χέρια και είσαι κομπλέ...
Αν το αφήσεις να στεγνώσει καλά, δεν θα μυρίζει κιόλας!
Προτείνω Bondex μιας και βγάζει κορυφαία λάδια!
Ωραίο με τάβλα...
Αλλιώς Matt μαύρα πόδια...το ινοξ δεν ειναιβτου γούστου μου...
![]()
![]()
To πρωτο επειδη εχεις ηδη παρει τα ποδαρακια, το δευτερο με μεταλλικη βαση.
Εγω θα προτιμουσα βαση με το ιδιο ξυλο, ειτε με ποδια ειτε με ταβλα.
![]()
Ειναι 6 κομματια συνολο.
1 κομματι 2.10m χ 60-70cm x 80mm το καπακι που κοπηκε στο 1.07 και εμεινε και 1.05 για αλλο ενα τραπεζι..
View attachment 114958View attachment 114957
4 ποδια 90cm x 100mm x 100mm και μια σανιδα για τραβερσες 2.30m x15cm πλατος , x 35mm παχος.
View attachment 114959
ολα μαζι 80 .
οφτοπικ: εφτιαξα και τρεις καρεκλες με τσιποκαλαμο σημερα ( οχι εγω, ο gipsy!).
View attachment 114960
Ευχαριστω φιλε ασωτε. Πραγματικα το φχαριστιεμαι.. η επιφανεια μετα απο το τριψιμο εχει γινει αλλο πραμα.. δυστυχως δεν εχω καλη καμερα να ανεβασω καλυτερη φωτο, αλλα ειναι πραγματικα ευχαριστηση.
(χεχε.. σηκωνωμαι και παω και χαιδευω την επιφανεια.. :smile: )
το θεμα που εχω ειναι οτι δεν ειναι τραπεζι σαλονιου (45-50cm υψος) αλλα κουζινας (77cm υψος) που σημαινει οτι θελει στεραια βαση για να μην εχει το φοβο να τουμπαρει..
Καλησπέρα,
Τι ξύλο είναι αυτό? Μασίφ δρυς?
Και αν επιτρέπεται σε τι τιμή το αγόρασες και από που?
Θέλω να φτιάξω ένα παρόμοιο Coffee table
Δημήτρη, έχει πολλές συσκευασίες αλλά δεν νομίζω να έιναι αυτή.
Πήγαινε σε ένα χρωματοπωλείο που εμπορεύεται Bondex (ή κάποια τεχνικό πολυκατάστημα) και ζήτα το ως απλό λάδι και θα σου το δώσουν.
Μην πάρεις 2.5 λίτρα γιατί και πολλά έιναι και διαφέρουν ελάχιστα στην τιμή από τα αντίστοιχα 750άρια... (δεν εξοικονομείς ούτε 2 ευρώ).
Πιστεύω ότι αν κάνεις μέχρι 2 χέρια θα σου φάει ένα 750άρι...
Πάρε και δοκιμάσε!
δεν κατάλαβα σωστά σορρυ 80 ευρώ αρκετά καλή τιμή ! Μασίφ δρυς είναι?
http://www.backyardworkshop.com/blog-posts/woodworking/115-ultimate-workbench.html
Ενας παγκος εργασιας, μεγαλος οπως ολα τα αμερικανικα πραγματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.