Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Re: Απάντηση: Re: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Εγώ πάντως το προτιμώ λευκό. Ταιριάζει με το καπέλο και δεν φαίνεται με τον φωτισμό.
Οπότε για να ικανοποιήσεις όλα τα γούστα πρέπει να φτιάχνεις 2 βερσιόν. Μία με λευκό και μία με μαύρο. χαχαχα

Μία για τον Κυριάκο αποκλειστικά!!
Δεν φαίνεται καθόλου αλλά επιμένει!!! :p

Με την αλλαγή στο καπέλο έδειξε ΆΛΛΟ!!!!!! Τρομερή διαφορά, μπράβο!!!! :a0210:

Ναι ρε συ να μην πω την γνωμη μου?
Στην θειας σου δεν φαινεται φατσα καρτα???
Δεεν θα ηταν ωραιοτερο ενα μαυρο η καφε η οποιοδηποτε αλλο χρωμα καλωδιου???

Όχι να μην την πεις!!!! :p

Το κατάστημα μόνο αυτά έχει...

Νικόλα πολύ ωραίο καί καλύτερο,όσο γιά τό καλώδιο εγώ μιά χαρά τό βλέπω τό λευκό,τό μαύρο εκεί πού είναι ίσως νά τό τόνιζε χειρότερα σέ αντίθεση μέ τόν λευκό τοίχο από πίσω.

Νικόλα πολύ ωραίο καί καλύτερο,όσο γιά τό καλώδιο εγώ μιά χαρά τό βλέπω τό λευκό,τό μαύρο εκεί πού είναι ίσως νά τό τόνιζε χειρότερα σέ αντίθεση μέ τόν λευκό τοίχο από πίσω.

Ευχαριστώ Δημήτρη.
Μπορεί να φτιάξω άλλο ένα για την θεία ή για μία γνωστή!

Ασχέτως χρώματος,τα απλά "πλαστικά" καλώδια χαλάνε το αποτέλεσμα κατά τη γνώμη μου στα φωτιστικά που φτιάχνεις,που είναι έργα τέχνης.
Έχεις ένα εξαιρετικό κομμάτι ξύλο ή μια πολύ ωραία ξύλινη κατασκευή,και του κοτσάρεις μια πλαστικούρα που δεν κολλάει πουθενά!
Με όλο το θάρρος,ειλικρινά τα φωτιστικά σου χάνουν ένα 80% απ`αυτά τα καλώδια...

Ασχέτως χρώματος,τα απλά "πλαστικά" καλώδια χαλάνε το αποτέλεσμα κατά τη γνώμη μου στα φωτιστικά που φτιάχνεις,που είναι έργα τέχνης.
Έχεις ένα εξαιρετικό κομμάτι ξύλο ή μια πολύ ωραία ξύλινη κατασκευή,και του κοτσάρεις μια πλαστικούρα που δεν κολλάει πουθενά!
Με όλο το θάρρος,ειλικρινά τα φωτιστικά σου χάνουν ένα 80% απ`αυτά τα καλώδια...

Δημήτρη δυστυχώς αυτά έχω στην διάθεση μου αυτά βάζω.
Τι προτείνεις?

Τι να προτεινει ρε Νικο ο Δημητρης?
Αυτο που σου λεμε εδω και καιρο!
s-l300.jpg

http://www.creative-cables.gr/8-faber-cables

https://www.ledokosmos.gr/el/efasmatina-kalothia

Δεν διαφωνώ, αλλά το κόστος είναι απαγορευτικό κυρίως για μικρά φωτιστικά (Βάλε διακόπτη και μήκος καλωδίου 1.5 m).
Εδώ ένας φίλος μου που το επάγγελμα του είναι η κατασκευή φωτιστικών, δεν χρησιμοποιεί υφασμάτινα καλώδια αλλά λεπτά πλαστικά.

Δεν διαφωνώ, αλλά το κόστος είναι
απαγορευτικό κυρίως για μικρά φωτιστικά (Βάλε διακόπτη και μήκος καλωδίου 1.5 m).
Εδώ ένας φίλος μου που το επάγγελμα του είναι η κατασκευή φωτιστικών, δεν χρησιμοποιεί υφασμάτινα καλώδια αλλά λεπτά πλαστικά.

Νίκο πιστεύω ότι είσαι λάθος. Και ο φίλος σου επίσης. Θα μπορούσε να βγάλει μία σειρά και με αυτά τα καλώδια υπολογίζοντας στο κόστος την διαφορά τιμής του καλωδίου.
Τσπ εσείς ξέρετε καλύτερα, εμείς λέμε την γνώμη μας.

Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Νίκο πιστεύω ότι είσαι λάθος. Και ο φίλος σου επίσης. Θα μπορούσε να βγάλει μία σειρά και με αυτά τα καλώδια υπολογίζοντας στο κόστος την διαφορά τιμής του καλωδίου.
Τσπ εσείς ξέρετε καλύτερα, εμείς λέμε την γνώμη μας.

Δεν διαφωνώ και αν ήθελα ένα φωτιστικό για μένα θα έβαζα υφασμάτινο καλώδιο αλλά για εμπόριο δεν συμφέρει καθόλου.
Φυσικά μπορείς να βρεις και το ύφασμα με το μέτρο αλλά δεν νομίζω να έχει τόσο καλή εφαρμογή.
Τέλος υπολόγισε ότι το καλώδιο δεν φαίνεται ως συνήθως.

Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να παίρνω ξεχωριστά τους διακόπτες και τις πρίζες και να τα συνδέω μόνος μου.
Σε ξεχωριστές περιπτώσεις ίσως να είναι χρήσιμο.

Α, δεν ήξερα ότι τα παίρνεις έτοιμα.
Αλλά αν θες να ρίξεις την τιμή, θα πρέπει να τα αγοράζεις ξεχωριστά.

Βέβαια όλα είναι θέμα γούστου. Αν εσένα σου αρέσει όπως τα φτιάχνεις τώρα και σε βολεύει, εγώ δεν βλέπω πρόβλημα...

Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να παίρνω ξεχωριστά τους διακόπτες και τις πρίζες και να τα συνδέω μόνος μου.
Σε ξεχωριστές περιπτώσεις ίσως να είναι χρήσιμο.

Τις πρίζες και τους διακόπτες θα τους στον Νεκ για να μην κάθεται.