Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Βρε ουστ απο εδω, "παλιανθρωπε", μου εχεις καταστρεψει την ψυχολογια. Αντε να τελειωσουν οι μελαμινες, να ησυχασω ο φτωχος.Σημερα μαστορεψα σχετικα στα γρηγορα, με οτι μεγαλο τεμαχιο ειχε μεινει, ενα χαμηλο τραπεζακι εισοδου.
Πολύ καλή δουλειά Παναγιώτη :a0210: ,τελικά οι μόρσες κάνουν τήν διαφορά νά φαίνεται επαγγελματική η κατασκευή,περίμενα νά έβλεπα τήν Μetabo κάπου αλλά ατύχησα χάχάχά.
Ωραιο παναγιωτη .μου αρεσε το κολπο με το καθετο δραπανο για τον μορσο.απο ξυλοτρυπανο ειχες; και αν ναι ειχες τροχισει η κοψει την ακιδα για να ειναι σαν κονδυλη;
και ωραίο φωτορομάντζο επίσης.
Παναγιώτη , άξιος! Επιτέλους μετά από καιρό μια ξυλοκατασκευη χωρίς βίδες!
Ωραίο Παναγιώτη !!! :worshippy:
Την δουλειά που έκανες με το τρυπάνι εγώ θα την δοκίμαζα με το ρούτερ του πάγκου ...με λίγη προσοχή.
Πολύ όμορφο Παναγιώτη
Μπράβο ρε μαστρο-Πανάγο, επεγγελματική δουλειά. :grandpa:
Παναγιώτη θά αντέξει μόνο μέ λάδι τό τραπεζάκι κατά τής υγρασίας τού μπάνιου ?
Μάλλον θα βόλευαν καλύτερα. Όταν ξεκίνησα, είχα ήδη ένα μπλε και ένα κόκκινο, και πήρα τα μέτρα με βάση αυτά. Και με την ευκαιρία, το κόκκινο δεν βγαίνει πια - μόνο μαύρο, πορτοκαλί και...ροζ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.