Καλά, μην τα παραλεμε.Εύγε νέε μου... :grandpa: Για όλα.
Επαγγελματική κατασκευή. :a0210:
Ευχαριστώ νικοΤέλεια κατασκευή! Μπράβο!
Τα είχα αφήσει πάνω στην σένα και απλώς τα έβγαλα για να τσιγκλισω τον μπαμπηςΗ στάμπα του Babis που κολλάει? Σαν να λέμε Diresta?
2μ Χ 75Mπράβο Αντώνη πολύ ωραία δουλειά ο σκελετός μέ τίς μισοχάρακτες,αλλά νοβοπάν καί πάγκος κάπου....,καλύτερα νά έβαζες κ/π.
Αντε καλογέμωτος νά είναι από εργαλεία καί καλές κατασκευές-επισκευές.
Τό συνολικό τού μήκος καί βάθος πόσο είναι ?
2μ Χ 75
Κπ είναι ακριβο
Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αλλά πάντα με γνώμονα την τσέπη μου αυτή τη στιγμή και αυτή τη στιγμή δεν μπορούσα να δικαιολογησω 50 και ευρώ μόνο για την πάνω επιφάνεια. (γιατί ήθελα ύψος)Εεεε ακριβό .... μιά φορά τόν κάνεις τόν πάγκο γιά χρόνια,40 ευρώ είχα δώσει στό Leroy γιά 2 μέτρα Χ 70 cm,σε κ/π οκουμέ 25 mm.
Καί τό νοβοπάν απλά τό έχεις ακουμπήσει επάνω στόν σκελετό καί μέ τό βάρος είναι ακούνητος,η τόν βίδωσες ?
25 πόντους επί 4 μέτρα, 5 πόντος πάχος. Τα καδρονακια βγήκαν 58 επί 46 χιλιοστάΌταν λες 0.25χ4 τι ακριβώς εννοείς?
Επειδή θα πιάσω και εγώ σιγά σιγά να κάνω ένα πάγκο,καδρονακι 5χ5 θα είναι αρκετό λες?
ΕυχαριστώΓαϊδούρι φαίνεται ο πάγκος Αντώνη!Καλοδούλευτος!
Να σαι καλαΩραίος πάγκος.
Μπράβο.
Άμα το περάσω κανα βερνικακι πολυουρεθανης;Όχι νερά & λάδια επάνω του. Σκούπιζε τα αμέσως.
25 πόντους επί 4 μέτρα, 5 πόντος πάχος. Τα καδρονακια βγήκαν 58 επί 46 χιλιοστά
5χ5 είναι λίγο κατά την γνώμη μου. Καλύτερα 5χ7 η 5χ10
Ευχαριστώ Να σαι καλαΆμα το περάσω κανα βερνικακι πολυουρεθανης;
Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.