Ιωαννη εξαιρετικη υλοποιηση!!!!!
Προσωπικα θα το ηθελα ολο ξυλινο αλλα δε ξερω ποσο θα σου εβγαινε. Σιγουρα παραπανω!
Προσωπικα θα το ηθελα ολο ξυλινο αλλα δε ξερω ποσο θα σου εβγαινε. Σιγουρα παραπανω!
Ιωαννη εξαιρετικη υλοποιηση!!!!!
Παρα πολυ καλη δουλεια, χιλια μπραβο Γιαννη!!
Η σκαλα ειναι κολλημενη στο σημειο (Π) που μπαινει μεσα την ταβλα?
Μπραβο ρε φιλε αψογος - τελειος – επαγγελματιας - ωραιοτατο !
Μου αρεσει πολυ η λεπτομερεια στην σκαλα, με το φρεζαρισμα στους γατζους !
Που εχεις βιδωσει την κατασκευη στον τοιχο?
Μηπως να φτιαξεις και ενα κεφαλαρι γιατι θα πεφτει κατω το μαξιλαρι του παιδιου?
Πολυ ευστοχες οι παρατηρησεις σου...
Δεν την εχω βιδωσει ακομα αλλα σκοπευω να βαλω περιπου 3 στριφωνια σε καθε ραφιερα. Παντως και ετσι δεν κουνιεται καθολου γιατι εχει μεγαλη επφανεια και βαρος.
Για το κεφαλαρι σκεφτομαι οντως να βαλω κατι, οχι ομως στην κουκετα αλλα πανω στον τοιχο. Κατι σαν μικρο ντουλαπι με ραφακια που στο κατω μερος θα ειναι επιπεδο να λειτουργει σαν κεφαλαρι και πιο πανω θα εχει χωρους για μικροαντικειμενα. Για τον ιδιο λογω αλλα για πιο ευκολη προσβαση εχω σκεφτει να προσθεσω ενα μικρο δισκο σαν ταψακι στο δευτερο κενο της προστασιας (γι'αυτο εχει τετοιο περιεργο πλην συμμετρικο σχεδιο) για να μπορει να ακουμπα και να παιρνει ευκολα αντικειμενα την νυχτα (βιβλια, κινητο/τηλεχειριστηριο στο μελλον)
Αν η σκάλα είναι μόνιμα στην ίδια θέση, με ποιον τρόπο γίνεται αλλαγή των σεντονιών ή το στρώσιμο του κρεβατιού;
Σε αντίστοιχη περίπτωση σε μας, η σκάλα είναι μετακινούμενη. Ουσιαστικά τα 2 Π θηλυκώνουν στο πλαίσιο της κουκέτας, ώστε να είναι μεταφερόμενη σε άλλο σημείο αυτού.
Σε κάθε περίπτωση εξαιρετική υλοποίηση. Τα θερμά μου συγχαρητήρια!
Εφτιαξα μια ραφιερα για υλικα στηριξης. Ροκα βυσματα τσερκια κλπ
Κατασκευη multimaterial.
Κασωμα απο παλια κασα πατζουριου, μην παει αχρηστο.
Πλατη φυσικα laminate, ραφακια μελαμινη. Προστατευτικα ραφιου απο mdf.
Νάτανε και μελαμίνη !!! :worshippy:
Πολύ ωραία Νεκ, τι ξύλο είναι; Και η πλάτη;
Το εχω γραψει.
Εφχαριστω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.