Νικο εξαιρετικός πολύ ωραίο βγαίνει!
Να σε ρωτήσω τι στόκο χρησιμοποιείς; Ρωτάω γιατι βλέπω οτι είναι άσπρος. Δεν φαίνεται μετα το λάδωμα;
Επίσης στην φωτογραφία φαίνεται να γέρνει το γραφείο απο την μεριά που είναι τα 2 πόδια μόνα τους . Ειναι λόγο φωτογραφίας ;
1) Thanks.
2) Αυτόν μου έδωσαν στο χρωματοπωλείο. Δυστυχώς φαίνεται όπως λες, ωστόσο αν το κάνω άλλο 1 ή 2 χέρια θα σκουρίνει και δεν θα είναι τόσο ορατός.
Αν δεν το ανέφερα, χρησιμοποιώ ξυλεία καλουπώματος, οπότε δεν είναι όλες οι σανίδες ιδίων διαστάσεων (μικρή απόκλιση έως και μισό εκατοστό) και μερικές είναι και ελαφρώς στραβές. Οπότε το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλες κατασκευές από ποιοτικότερα αλλά και συνάμα πολύ ακριβότερα ξύλα.
Προσωπικά, οι όποιες ατέλειες του ξύλου ή και δικές μου, μου αρέσουν και δεν προσπαθώ πάντα να πετύχω το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, τουλάχιστον για την ώρα μιας και είναι από τις πρώτες μου κατασκευές και όσο το πάω γίνομαι και καλύτερος (ψωνάρα!!!) ;-)
3) Το τσιμέντο από κάτω είναι στραβό (στραβός γυαλός!). Το Τραπέζι δεν γέρνει καθώς τον σκελετό του τον συναρμολόγησα πάνω σε μασίφ επιφάνεια ξύλου (παλιό γραφείο).
Ωστόσο πάντα μετά την τελική συναρμολόγηση λόγω κάποιων τάσεων, μπορεί και να έχει μία απόκλιση. Όταν το βάλω στο δωμάτιο μου θα δω αν είναι στραβό!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αψογος ο Νικολας,δεξια θα φτιαξεις συρταρια ?
YΓ : Νικολα τις κατασκευες τις φτιάχνεις σε κελάρι ?

γιατι χαρας στο κουραγιο σου μες την ζεστη να ασχολεισαι τοσο εντατικα.
Σάκη δεν θα κάνω συρτάρια.
Επίσης οι κατασκευές γίνονται κάτω από υπόστεγο παρέα με καλή μουσικούλα (Ελληνική και Ξένη) και φυσικά παρέα με έναν τεράστιο ανεμιστήρα αγορασμένο από το Leroy Berlin!!!
Οπότε δεν υπάρχει θέμα ζέστης.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Προσωπική μου γνώμη Νικόλα , τους ριχτες στα ράφια δεξια έπρεπε να τους βάλεις πρόσωπο με το πανω μέρος των ραφιων . Οπως έχεις κανει με την επιφάνεια στο πανω μέρος του γραφείου .
Σεβαστή απολύτως αδερφέ. Θα κόψω με την σέγα από την σανίδα που έχω "Γ" στις διαστάσεις του κενού και θα τα βάλω εκεί με λίγη κόλλα.
Είναι τα λάθη των πρώτων κατασκευών αυτά οπότε μου τα συγχωρείτε!!!!