Οχι δεν σε συγχωρουμε...χαχαχα...
Τι να συγχωρησουμε αδελφε , κουβέντα κάνουμε για να γινόμαστε καλύτεροι .. Το είδες και μόνος σου και αυτο με χαροποιεί περισσότερο ! Μπράβο .
Είμαι μικρός ακόμα, έχω χρόνια να εξελιχθώ, πρώτα ο Γιαχβέ!!!
Οχι δεν σε συγχωρουμε...χαχαχα...
Τι να συγχωρησουμε αδελφε , κουβέντα κάνουμε για να γινόμαστε καλύτεροι .. Το είδες και μόνος σου και αυτο με χαροποιεί περισσότερο ! Μπράβο .

Νικολα το γουστάρω με χίλια!Ιδανικά,το φαντάζομαι κάτω απο μια κληματαριά με ένα καλό μπουκάλι κρασί απάνω,βραδάκυ...Ε;
Προσεγμένο πολύ καλός μπράβο Νικόλα.
Με τους γείτονες τι θα κάνουμε ρε γμτ.. ποιο εργαλείο προκαλεί αντιδράσεις όμως; Να μαντέψω το τριβείο;
Εγώ έχω κάνει συμβιβασμούς απο μόνος μου για να μην ενοχλώ . Δηλαδή Κυριακές δεν κάνω ποτέ εργασίες . Δουλέυω απο τις 9 το πρωί έως 1:30 το μεσημέρι και απο τις 6 το απόγευμα έως τις 9..
Βέβαια το μόνο εργαλείο που κάνει ας πουμε θόρυβο ειναι το δισκοπρίονο αλλά αυτο στιγμιαία δεν εχει διάρκεια. Διάρκεια σε θόρυβο έχει το τριβείο ..
Το bosh που πήρα πάντως ευτυχώς εχει λογικό θόρυβο και δεν ένοχλεί ιδιαίτερα . Καμια σχέση με το φθηνιάρικο B&D που με έπιανε πονοκέφαλος.
Σου εύχομαι λοιπόν πάνω σε αυτό να γεννήσεις την ιδέα που θα αλλάξει τον κόσμο!
Astyl
Δεν μιλαμε για επαγγελματικη στεγη με πρεσσα καθε μερα σε αστικη ζωνη,εκει συμφωνω υπαρχει προβλημα.
Εδω ο Νικολας εχει τα σπιτια 50-60 μετρα μακρυα και δουλευει ερασιτεχνικα μια σεγα,ενα δισκοπριονο,ενα δραπανο περιστασιακα για να κανει καποια κατασκευη (δεν δουλευει κομπρεσερ,ουτε πρεσσα) ,ποσο ποια θορυβο μπορει να κανει μια σεγα,ενα δισκοπριονο,ενα δραπανο σε αποσταση 50-60 μετρα μακρυα,οι ανθρωποι απο οτι καταλαβα ειναι συνταξιουχοι,συνηθως παραξενοι,που δεν θελουν να ακουν να πεταει ουτε μυγα ,ουτε να ακουν τζιτζικια και αυτα θα τους ενοχλουν.
Πρεπει ο πατερας του Νικολα μιας που σε εκεινον κανουν παρατηρησεις,να τους εξηγηση με καλο τροπο φυσικα να καταλαβουν οτι υπαρχουν καποιες δουλειες που χρειαζεται να γινουν περιστασιακα και δεν μπορουν να γινουν αθορυβα,σεβομαστε τις ωρες κοινης ησυχιας,αλλα απο εκει και περα δεν μπορουμε να μην κανουμε αυτες τις δουλειες που χρειαζονται περιστασιακα.
Και εσυ βρε Νικολα καντους εκει καμμια κατασκευη δωρο να τους κλεισεις τα στοματαπαππουδες θα ειναι φτιαξε τους π.χ μια ξυλινη φρουτοθηκη για να μαζευουν φρουτα (συκα π.χ) η καμμια ξυλινη ζαρντινιερα,θα φτιαχνεις οτι φτιαχνεις 3 για σενα 1 για τους παππουδες και θα δεις μετα ολο χαρα θα ειναι οταν ακουνε να κανεις κατασκευη ,γιατι θα ξερουν οτι κατι θα φτιαξεις και για αυτους.
Διπλωματία χρειαζεται σε αυτην την ζωη και φιλοτιμο,γιατι με το αγριο φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα.Και εφοσον τον εχεις τον αλλο γειτονα για παντα δεν μπορεις να τσακωνεσαι συνεχεια.

Ωραιότατη.. Είναι πολύ ωραία τα χέρια. Κι ένα μαξιλαράκι κι έτοιμος..
Μπράβο φίλε Νίκο,έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά.

Νικόλα πολλά μπράβο και πάλι.Βασικά τα σκαμνάκια είναι όλα τα λεφτά,πολύ...Χομπιτίστικα θα έλεγα!
Τα σέβη μου,γιατι είσαι νέο παιδί και θα μπορούσες να διασκεδάζεις με πιο "ελαφριά" πράματα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.