Αυτα γινονται μονο στο "σινεμα". Αν εκανα αυτο το κολπο με την παλετα που ξεμονταρισα ( τα μπλοκ για τον Ασωτο) θα ειχαν σπασει σχεδον ολες οι ταβλες.Πολύ ωραίο το κόλπο για το ξεμοντάρισμα.
Λογικά αν πάρεις ένα παλιό φτυάρι και το φας με τον τροχό γίνεται η δουλειά πολύ καλά!
Ωραία Πανάγο .... θα φτιάξω και εγώ ένα που χρειάζομαι.
Μια ρουτεριά στο καπάκι γύρω γύρω θα του έδενε. (Τι ??? δεν έχεις ρούτερ)
Θα ήθελα να δω και μια προφίλ του έργου.

Τα κομοδίνα βάφτηκαν και είναι έτοιμα. Χρώμα επιλέξαμε, δρυ ρουστίκ Να ξεμυρίσουν λίγο και να μπούνε στη θέση τους.
Η φώτο τα αδικεί.
...
Πριν κάποιες μέρες εφτιαξα ενα επιπλακι (μου το θυμησε ο Μπαμπης με την κατασκευη του) για να δεχτεί κάτι ψαθινα καλάθια που είχα .
Πήρα ρεταλια 5x5 δοκαρακι το "κατεβασα" στο 4,5x4,5 για να ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα εκτός απο αυτα που θα χρησιμοποιούσα για το πανω μερος που έγιναν 4,1x4,5 για να προστεθει κόντρα πλακε 4χιλιοστα και να κοπει με το ρουτερ για την πανω επιφάνεια . Μετα τα τριψιματα κλπ , βερνικι βεγκε και έτοιμο 42x40x80 .
Στην αρχή έλεγα να το κάνω με πόδια αλλα χωρίς μου άρεσε πιο πολυ και τα έκοψα ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.