Ευχαριστώ Νίκο. Θα το δοκιμάσουμε και ελπίζω να ανεβάσω και φώτο.Χρήστο, δεν το έχω μπροστά μου τώρα δυστυχώς.
Επειδή έγινε μαύρο δεν πολυφαίνεται από μακρυά αλλά στην υφή δεν άλλαξε και πολύ.
Αν το βάψεις σε ανοιχτά χρώματα όμως σίγουρα θα κάνει και από μακρυά μπαμ ότι είναι Osb.
Επίσης δεν έχασε και στην υφή του και αυτό είναι θετικό.
Απλά καλό θα είναι για αντοχή στον χρόνο να χρησιμοποιήσει χρώμα 2 σε 1 (Αστάρι και μπογιά) είτε 1 χέρι βελατούρα και 1 λαδομπογιά.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Καρέκλα Viking.
Είναι η πρώτη οπότε δεν είναι τέλεια αλλά εξυπηρετεί τον σκοπό της.
Από μασίφ ξύλο Ιρόκο το οποίο βρήκα σε ξυλαποθήκη σε τιμή χώμα.
Διαδικασία κατασκευής: Πλάνισμα - Ξεχόνδρισμα, τρίψιμο με γυαλόχαρτα (40 - 60 - 80 - 120 - 180 - 240 - 500 - 1000 - 2000), κόψιμο σε κομμάτια 1.1 και 0.9 μέτρων, διαμόρφωση μόρσων στο παγκοπρίονο και με χρήση σέγας (καλά αλλά όχι πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα) και τέλος φινίρισμα με 1 χέρι βρασμένο λινέλαιο.
Η Βερσίον 2 θα έχει σίγουρα διαφορετικά μόρσα κομμένα υπό γωνία), και θα είναι λίγο μεγαλύτερου πλάτους.
Γενικά παρόλο που φαίνεται μικροκαμωμένη είναι πολύ άνετη καρέκλα (εργονομικό design με στήριξη της σπονδυλικής στήλης).
Φυσικά από αντοχή δεν το συζητάμε, καθώς το Ιρόκο είναι σκληρό ξύλο και πολύ ανθεκτικό από την φύση του σε προσβολές εντόμων, υγρασία κλπ.
Ρε εξυπηρετησε τον Βασιλη που θελει ενα κομματι ιροκο για το ψαροτουφεκο!!!
Ειπισης πολυ καλη η καρεκλα!!
Ιδανικη για καλοκαιρινες ρεκλες!!!
Νικολα θελω ιροκο !!!!χαχα!
Νικολη,εχω απορειες:Το ιροκο δε σου ζορισε τα εργαλεια,πχ τον τον ξεχονδριστηρα ως σκληρο ξυλο;Σε μαδερι το πηρες;Διαστασεις και τιμη;
Αυτα ειναι.Να πας να παρεις οσο εχει,δεν τα αφηνουμε αυτα!Παντως οι μαραγκοι δεν το θελουν ουτε ζωγραφιστο,λενε πως τους γ@μει τα εργαλεια...
Μπράβο για την κατασκευή και την μαστοριά σου. Αλλά αυτοί Βίκινγκ επινόησαν την πιο άσχημη καρέκλα που δημιουργήθηκε ποτε
Ενα κομματι ιροκο 1,2μ*5εκ*5εκ θα ηταν οτι πρεπει για το ψαροντουφεκο αλλα εισαι μακρυα νικολα!!
Τόσο φτηνά είναι εκεί τα ξύλα Νικόλα? τρομερά φτηνά ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.