Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Απάντηση: Re: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Το μπλε ειναι πιο δυνατο βρε!46%!

Ναι έχεις δίκαιο, απλά τα πήρα χύμα από το εργοστάσιο και το μπλε είναι χωρίς ετικέτα.

Ευχαριστώ Αγάπη.

Μιχάλη ...στην αρχή νόμισα ότι ήθελες ένα σακούλι με πριονίδι ...θα θέλει λέω να το ρίξει επάνω στο φαλτσοπρίονο γιατί θα νοιώθει άχρηστο το έρμο αφού δεν το δουλεύει κανένας.:flipout::flipout::flipout:-bye-

χαχαχα, φουλ το δουλευει ο πατερας μου το φαλτσοπριονο, αυτος με ρωτησε που ειναι η σακουλα!! Για την ακριβεια, εκεινος χαιρεται τα νεα εργαλειακια μιας και λειπω :)))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παναγιωτη εγινε σουπερ το τραπεζακι!!

Εγω λαχταρησα ομως τα γλυκα :)))

χαχαχα, φουλ το δουλευει ο πατερας μου το φαλτσοπριονο, αυτος με ρωτησε που ειναι η σακουλα!! Για την ακριβεια, εκεινος χαιρεται τα νεα εργαλειακια μιας και λειπω :)))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παναγιωτη εγινε σουπερ το τραπεζακι!!

Εγω λαχταρησα ομως τα γλυκα :)))

Ευχαριστώ Μιχάλη, όταν έρθεις με το καλό...

Παναγιώτη γλυκαμένος καί καλορίζικο,έτσι τό καινούργιο θέλει καί τό μπακλαβαδάκι του,παρεμπιπτόντως σήμερα τό τίμησα αλλα έτοιμο από τό Κοσμικόν χαχα.

Ευχαριστώ Δημήτρη, τα γλυκά ήταν της περασμένης εβδομάδας...
Ωραία τα του Κοσμικόν αλλά τα σπιτικά δεν τα αλλάζω...

Μιχαλη αν δεν βρεις μπορω να δω και γω για το σακουλακι του parkside. Πρεπει να το εχω στη κουτα του.

Κυριάκο στο είπα και στο τηλ. Ο παππούς μου ο συγχωρεμένος έλεγε "γυναίκα και εργαλείο μη τα παίρνεις σιμεσακά" :p

Όταν ήμουν πιτσιρικάς τα ίδια πίστευα κι εγώ.
Τώρα στα γεράματα νομίζω οτι θα συμφωνίσω με τον Αυλωνίτη που έλεγε:
"-Καλύτερα κατσικάκι με παρέα παρά γίδα μόνος σου". :ernaehrung004:

xaxaxa γεια σου ρε Μπάμπη μου έφτιαξες το κέφι τώρα.

και ένα ανέκδοτο γρήγορο
Ξυλουργείο εκεί?
Ναι
Σανίδες έχετε?
Μάλιστα σε μεγάλη ποικιλία
Δώστε μου μία σωτηρίας

Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

xaxaxa γεια σου ρε Μπάμπη μου έφτιαξες το κέφι τώρα.

και ένα ανέκδοτο γρήγορο
Ξυλουργείο εκεί?
Ναι
Σανίδες έχετε?
Μάλιστα σε μεγάλη ποικιλία
Δώστε μου μία σωτηρίας

Καλοοοοοο!!!!

Μιχαλιο έχω να σου δώσω την σακούλα απο το συγκεκριμένο . Στην βάζω στην άκρη .

Μιχαλιο έχω να σου δώσω την σακούλα απο το συγκεκριμένο . Στην βάζω στην άκρη .

ααα, τελεια Ηλια ευχαριστω!!
Οποτε βρεθητε με τον Κυριακο, να σου δωσει και το φακουδακι που το εχω στην Αθηνα, του την δινεις. Να'σαι καλα!!

Παιδια γραφω βιαστικα γιατι δουλευω,θα δω τις ομορφιες σας μετα με την ησυχια μου!Για αλλο μπηκα:Αν καποιος απο εσας εχει την ευγενη καλοσυνη να μου υποδειξει σχεδια για καβα κρασιων (ραφια) θα ημουν ευγνωμων!Ευχαριστω!

Re: Ιδέες για κατασκευές επίπλων με ξύλο

Αν και ειμαι κατα το ημισυ off topic, θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας εχει βαψει ξυλεια osb.
Για να γινω ποιο συνγκεκριμενος, τελειωνω την κατασκευη ενος τετρατροχου καροτσιου κηπου, με τιμονι και ανατροπη, και το πατωμα του "χωρου φορτωσης" θα ειναι απο την συγκεκριμενη ξυλεια.
Οποτε οπως καταλαβαινετε δεν με ενδιαφερει τοσο η εμφανιση, οσο η οικονομια και η αντοχη.
Αν καποιος εχει δουλεψει osb, ας μου προτεινει κατι, γιατι εχω ακουσει τα παντα.

Δημήτρη, εγώ πειραματικά πέρασα OSB με λινέλαιο και το ρούφηξε μια χαρά και μάλιστα γρήγορα.
Νομίζω ότι ο Μιχάλης (Χιώτης) είχε πει ότι συμπεριφέρεται καλά και με βερνίκι πολυουρεθάνης.