Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Εγκεφαλίτιδα με έπιασε μόλις είδα τη τιμή Μιχάλη :rofl:

Καλύτερα να δώσω μερικά ακόμα και να πάρω έναν δεύτερο φακό στη μηχανή :rofl:

Το βαρος ομως και οι διαστασεις ειναι απιστευτα!!

Φακο για full frame μηχανη ?

Μα γι αυτό έτρεξα να τη βρω και μετά φρέναρα απότομα.

Για το φακό ναι για full frame, την μικρή την έχουμε εξοπλίσει καλά. Αλλά κάθε φορά το σκέφτομαι το 850άρι και το ξαναβάζω στην άκρη αχαχχααχαχχαχα

Μα γι αυτό έτρεξα να τη βρω και μετά φρέναρα απότομα.

Για το φακό ναι για full frame, την μικρή την έχουμε εξοπλίσει καλά. Αλλά κάθε φορά το σκέφτομαι το 850άρι και το ξαναβάζω στην άκρη αχαχχααχαχχαχα

full frame φακουδακια....γι αυτο ακριβως τον λογο δεν εχω παει εκει και παραμενω (και θα παραμεινω) σε crop frame....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αγαπη ψηνεσαι να αγορασουμε μια να την εχουμε μαζι????

Προσφερω και το χωρο και θα σκουπιζω και τα πριονιδια λεμε![/QUOTE

Βρε συ Κυριακο, δυσκολο να αρνηθει καποιος την προσφορα σου λεμε!!! :)))

ε για μια το μήνα στο ειπα πας και σε κάποιον και στα πλανίζει. Μέχρι να φτάσεις τα 200ευρώ θα έχεις πάει 100 φορές που λέει ο λόγος.
Σοβαρέψου έχεις να παντρευτείς και θες να αγοράσεις εργαλείο για μια το μήνα. Αν ήσουν επαγγελματίας μαραγκός αναρωτιέμαι τι θα είχες πάρει :rofl:

Σοβαρά στα λέω. Και να μην αρχίσουμε πάλι την κουβέντα του ιδανικού και του απαραίτητου.

Μιχαλη θες να τον παρουμε ομαδι που λεμε και στην Κρητη?
Χεχεχεχε

Ναι ρε γμτ θελω μια πλανη ξεχονδριστηρα.
Καλη η χερατη αλλα σαν αυτο δεν εχει.

Εxω καλυτερη προταση. Απο το διακοσαρακι που λες οτι κοστιζει θα βαλω τα μισα σα δωρο γαμου για το πατριωτη μου, με την προυποθεση να μου βρεις ενα σακκουλι πριονιδιων για το φαλτσοπριονο parkside που εχω :))
Να σου δωσω και τον φακο του Ηλια που τον εχω στην Αθηνα.

Μιχάλη ...στην αρχή νόμισα ότι ήθελες ένα σακούλι με πριονίδι ...θα θέλει λέω να το ρίξει επάνω στο φαλτσοπρίονο γιατί θα νοιώθει άχρηστο το έρμο αφού δεν το δουλεύει κανένας.:flipout::flipout::flipout:-bye-

Απάντηση: Re: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Να σας ρωτήσω; Τι δουλειά έχουν όλα αυτά που συζητάτε με το θέμα; Offtopic! :smash::smash::smash:

Ρε γμτ τι μας εχεις κανει με τον ξεχονδριστηρα ρε Παναγιωτη!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ πάλι και που το σκέφτομαι δε μπορώ να τον πάρω μιας και δε χωράει πουθενά. Οπότε δεν υπάρχει κανένα δίλημμα :rofl:

Ελάτε εδώ ρε παιδιά! Κερνάμε καφέ και hand made γλυκό αν θέλετε.

IMG_20160225_133329.jpg

Εxω καλυτερη προταση. Απο το διακοσαρακι που λες οτι κοστιζει θα βαλω τα μισα σα δωρο γαμου για το πατριωτη μου, με την προυποθεση να μου βρεις ενα σακκουλι πριονιδιων για το φαλτσοπριονο parkside που εχω :))
Να σου δωσω και τον φακο του Ηλια που τον εχω στην Αθηνα.

Μιχάλη πριονίδι οοοοοοοσο θες, με τα τσουβάλια το πετάω.

Εσύ τώρα είσαι ντιπ για ντιπ έξω ..... δεν θέλει πριονίδι νεαρέ ...πλάκα του κάνω ...σακούλα θέλει :flipout::flipout::flipout::flipout:

Πολύ σε γλυκαίνει η κυρά Πανάγο :drool1::drool1:

Και για να επανέλθουμε στο topic.
Coffe table chest συνέχεια. Βάφτηκε και έγινε εσωτερική επένδυση. Τελική μορφή θα είναι το Σάββατο και θα ανεβάσω πάλι φώτο.
IMG_20160301_173440.jpg
IMG_20160301_173324.jpg
IMG_20160301_173526.jpg
IMG_20160301_173450.jpg

κερνάμε και ούζο...
IMG_20160301_174614.jpg

Εσύ τώρα είσαι ντιπ για ντιπ έξω ..... δεν θέλει πριονίδι νεαρέ ...πλάκα του κάνω ...σακούλα θέλει :flipout::flipout::flipout::flipout:

Πολύ σε γλυκαίνει η κυρά Πανάγο :drool1::drool1:

Ουπς!!! Γράψε λάθος.... :violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Έλα να σε γλυκάνουμε και σένα. :a0210::a0210::a0210:

Οταν ερθω θελω μπλε μαστρο-Παναγιωτη!Πολυ ομορφο το μπαουλακι σου!!

Μετά χαράς, έλα Νίκο και έχω και μπλε. Το πράσινο είναι καλύτερο. (Πιο δυνατό). Ευχαριστώ!