Δύο ανακλινομενα βοηθητικά τραπεζάκια που έφτιαξα αυτές τις μέρες. Για την κατασκευή χρησιμοποίησα καδρονια 19x48 και καβιλιες μέτρου. Στο πρώτο χρησιμοποίησα και μία επιφάνεια ελάτης και καροβιδες, ενώ στο δεύτερο 2 κουμπασα.
[/url]print screen windows xp[/IMG]![]()
Δύο ανακλινομενα βοηθητικά τραπεζάκια που έφτιαξα αυτές τις μέρες. Για την κατασκευή χρησιμοποίησα καδρονια 19x48 και καβιλιες μέτρου. Στο πρώτο χρησιμοποίησα και μία επιφάνεια ελάτης και καροβιδες, ενώ στο δεύτερο 2 κουμπασα.
...
Να σας παρουσιάσω και εγώ την...καλλιτεχνία μου,η ποιότητα των φωτογραφιών το αδικεί,αλλά έχω ξεμείνει απο μπαταρία στη μηχανή μου και τραβάω απο παλιοκινητά.Φωτιστικό δαπέδου λοιπόν,βάση απο οξιά,κλαδί απο ελιά,σχοινί και σπάγγος φυτικά,λαμπτήρας διακοσμητικός led.Ελπίζω να σας αρέσει!
υγ
Οφείλω ένα ευχαριστώ στον παππού Κώστα για κάποια λινκ που είχε ανεβάσει και μου έδωσαν την ιδέα..
Ευχαριστώ παιδιά!Δημήτρη το καλώδιο είναι μέσα στο σχοινί,το ξέπλεγα σιγά σιγά και το "χώνευα".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.