Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Δημήτρη αυτο σκεφτόμουν και εγω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---



Γιατι δεν την εκλεινες απο μπροστά να έχεις μια "καθαρή" επιφάνεια ;




Νομίζω πως τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να κλείσει και μπροστά για να είναι και πιο καλαίσθητο.






Και γτ δεν το εκανες ενιαιο???





Μεσα στα κουτια που προκυπτουν τραβαω οριζοντια καδρονακια με σκαλισμενες θεσεις για πριονια, σκαρπελα , κατσαβιδια την πλανη, το γκινοσο κλπ.

θα το κανω μολις βαλω μια ταξη μεσα στο χωρο με τα εργαλεια, γιατι τωρα δεν μπορω ουτε να περασω οχι να δω τι εχω.. :D



IMG_20150626_121446.jpgIMG_20150626_121517.jpg
IMG_20150626_123656.jpg
 
Φιλε Δημήτρη χρειάζεσαι επειγόντως ράφια στήν αποθήκη,καί μιάς καί είδα καί το δισκοπρίονο parkside είσαι ευχαριστημένος ?
 
Το ξερω.. γιαυτο το φτιαχνω φιλε Τζιμ! να μαζευτω λιγο. πολυ καλο το δισκοπριονο.. ενα καλυτερο δισκο χρειαζεται μονο για πιο λεπτομερη κοπες..
 
η φωτογραφία προσφέρεται για παιχνίδι τύπου "hidden object" με τίτλο:
Πόσα είδη από το LIDL μπορείτε να βρείτε; :smile:
 
Παιδια,

Μια και ειναι η εποχη για ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ, ιδου τι παιζει με τις αδειες:

Περαιτέρω μειώσεις στα πρόστιμα τακτοποίησης, για κάποιες κατηγορίες πολεοδομικών παραβάσεων, μελετά το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Οι μειώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, θα αφορούν σε παραβάσεις εντός του όγκου, νομίμως υφιστάμενου κτιρίου (δηλαδή, με οικοδομική άδεια). Έως τότε, θα ολοκληρωθεί και η κατηγοριοποίηση των παραβάσεων, ώστε για ορισμένες από αυτές να υπάρξει δυνατότητα νομιμοποίησης, αντί της τακτοποίησης, που ισχύει σήμερα.

Όπως προαναφέρθηκε, η υπό μελέτη μείωση προστίμων θα αφορά σε ορισμένες κατηγορίες πολεοδομικών παραβάσεων και συγκεκριμένα, στις περιπτώσεις του Ν. 3843/2010 (περί ημιυπαιθρίων). Πρέπει, δηλαδή, να βρίσκονται σε κτίσμα που έχει ανεγερθεί με οικοδομική άδεια κι εντός του προβλεπόμενου (στη άδεια) όγκου.

Για όλες τις άλλες περιπτώσεις υπερβάσεις της άδειας (επιπλέον όροφοι κλπ) θα ισχύουν τα, ήδη, επιβαλλόμενα πρόστιμα.

Αλλαγές θα επέλθουν και στον τρόπο αντιμετώπισης των πολεοδομικών παραβάσεων, μέσω της κατηγοριοποίησής τους.

Για την ακρίβεια, θα δημιουργηθούν τρεις κατηγορίες:

- μικρές παραβάσεις,

- εντός του όγκου νομίμως υφιστάμενου κτίσματος και,

- εκτός όγκου, όπου θα υπάγονται και τα κτίσματα που έχουν ανεγερθεί, χωρίς οικοδομική άδεια.
Στις μικρές πολεοδομικές παραβάσεις, θα υπαχθούν κατασκευές που δεν αποκλίνουν, ουσιαστικά, της οικοδομικής άδειας, όπως είναι barbeque, πέργκολες κλπ. Για τις περιπτώσεις αυτές, θα παρέχεται η δυνατότητα νομιμοποίησης (αντί της οικονομικής τακτοποίησης, που ισχύει σήμερα), έναντι κάποιου ποσού, που δεν θα είναι ιδιαιτέρως υψηλό (σήμερα, η τακτοποίηση ενός barbeque, δεν υπερβαίνει τα 300 – 500 ευρώ).

Για τις εντός του όγκου του κτιρίου παραβάσεις μελετάται η μείωση των προστίμων, ενώ θα εξακολουθούν να ισχύουν τα υφιστάμενα πρόστιμα για όλες τις άλλες κατηγορίες πολεοδομικών παραβάσεων.

Ένα ακόμη θέμα στο οποίο αναζητά λύση του Υπουργείο Περιβάλλοντος είναι η εξαίρεση των αυθαίρετων κτιρίων κατοικίας (που υπόκεινται σε καθεστώς τακτοποίησης) από την υποχρέωση πιστοποίησης της στατικής τους επάρκειας. Με τον Ν. 4014/11, την υποχρέωση αυτή έχουν όλα τα κτίσματα, πλην εκείνων της κατοικίας.

Και μου ειπε η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ για ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ

βλεπε νομο 4067 του ετους 2012 και ενημερωσεις
ΦΕΚ 2605 του 2013
χρειαζεσαι ΑΔΕΙΑ με μικρη κλιμακα ακινητου απο μηχανικο


Γνωμες....;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

η φωτογραφία προσφέρεται για παιχνίδι τύπου "hidden object" με τίτλο:
Πόσα είδη από το LIDL μπορείτε να βρείτε; :smile:

16
 
Φίλε Δημήτρη μήπως θυμάσαι τελευταια φορά πόσο το είχε το lidl το δισκοπρίονο χειρός ?
 
Αν δεν απατώμαι το ηλεκτρικό έχει αν το φέρει καιρό.παντως στα 50 ευρώ έχει πολύ ενδιαφέρον.

Στην φωτό όπως το βλέπω δεν έχει το μεταλλικό προστατευτικό απο κατω . Ισχύει;
 

Attachments

  • image.jpg
    image.jpg
    184.2 KB · Views: 185
Αν δεν απατώμαι το ηλεκτρικό έχει αν το φέρει καιρό.παντως στα 50 ευρώ έχει πολύ ενδιαφέρον.

Στην φωτό όπως το βλέπω δεν έχει το μεταλλικό προστατευτικό απο κατω . Ισχύει;
Όχι δεν ισχύει , και στην φωτο το εχει απλα ειναι κακή φωτο. Φαίνεται και ο κόκκινος μοχλός του απο την μπροστινή πλευρά μπροστά.
 
Ευχαριστώ φίλε Ηλία,τό επιβεβαίωσε καί η φωτό τού profchaos
Παιδιά όσοι έχετε το δισκοπρίονο χειρός parkside το laser δουλεύει σωστά ? γιατί στήν σέγα parkside δέν δουλεύει καί τόσο σωστά.
 
Δεν δουλευε σε μενα.. Εγω τους το πηγα πισω και το αλλαξανε, αλλα ενα παιδι ποσταρε ενα τροπο που φτιαγνεται .. Σε αυτο το θρεντ νομιζω.. Θα κοιταξω μετα μην το βρω γιατι ειμαι σε ιπαντ τωρα και ειναι ψιλομανουρα..
 
Nαι λυνεις το μαυρο καπακι πανω απ το λειζερ και απο εκει ρυθμιζετε.και η δικια μου σεγα χανει το λειζερ το εψαξε κανεις για την ρυθμιση στην σεγα ?
 
Παιδια,

Μια και ειναι η εποχη για ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ, ιδου τι παιζει με τις αδειες:

Περαιτέρω .............. ......................................

Και μου ειπε η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ για ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ

βλεπε νομο 4067 του ετους 2012 και ενημερωσεις
ΦΕΚ 2605 του 2013
χρειαζεσαι ΑΔΕΙΑ με μικρη κλιμακα ακινητου απο μηχανικο


Γνωμες....;

Τι ακριβως θελεις?
 
Μητσο και γω στην σεγα δεν δουλευω το λειζερ με βολευει να βλεπω στο σημειο που κοβει η λαμα
 
Σωστος. Στην αρχη πηγαινα με βαση το λειζερ, μια , δυο, βγαινανε οπου θελανε οι κοπες. Μετα λεω ασε ρε φιλε.. αφου ετσι κ αλλιως παντα σημαδευω που θα κοψω.. τι το θελω το λειζερ.. πιο πολυ σε μπερδευει παρα σε βοηθαει..


Να και οι θεσεις πως λεω να κανω..

IMG_20150626_214740.jpg


IMG_20150626_214756.jpg
 
Ολα τα "κοπτικα" της parkside δεν έχουν θέμα με το λέιζερ; αυτο έχω καταλάβει με αυτα που εχω διαβάσει εδω μέσα..

Το λέιζερ στη σέγα το βγάζω κι εγώ γιατι είναι στραβό.. Βλέπω την γραμμή απο το μολύβι και σιγα σιγά κόβω αφου παράλληλα φυσάω και το πριονίδι μπροστά για να μην χάνεται η γραμμή.

Κάποια στιγμή θέλω να το φτιάξω όμως γιατι η σεγούλα ειναι πολύ καλή.
 
Σχεδον ολα προφ .στο συρομενο δισκοπριονο π.χ το λειζερ ηταν καρφι.γιατι δεν χρησιμοποιεις την λειτουργια που φυσαει η σεγα το πριονιδη ?