Παιδιά έχω να κάνω ερωτήσεις:Φτιάχνω ένα μπαούλο (περίπου) απο κόντρα πλακέ θαλάσσης,μόλις τελείωσα με τα τριψήματα και έρχεται η ώρα για το βάψιμο.Θέλω να το κάνω wege ματ για να ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα του χώρου,για το μπάνιο προορίζεται.Τι χρώμα να χρησιμοποιήσω;Μου είπαν πως με πολλά χέρια παλίσσανδρο θα βγάλω το χρώμα που θέλω,αλλά εγώ εμπιστεύομαι τη δική σας γνώμη..Επίσης,δεν έκοψα φάλτσο,καθώς ούτε τα εργαλεία έχω ούτε τη γνώση σύνδεσης φάλτσου,συνεπώς στα πλάγια της κατασκευής καθώς και στο καπάκι φαίνεται το σόκορο.Μπορώ να το βάψω με τον ίδιο τρόπο ωστε να μη φαίνονται οι στρώσεις του κόντρα πλακέ;Ευχαριστώ θερμά!
Μάλλον η ερώτησή μου επισκιάστηκε απο τον εξαιρετικό καναπέ του φίλου ydimop!Πολλά μπράβο και απο εμένα!Μήπως θα μπορούσε κάποιος παιδιά να μου απαντήσει καθώς το πρωί θα αγοράσω χρώμα;
Νικόλα πάρε ενα βερνικι βεγκε κατευθείαν . Αφού υπάρχει γιατι να πας στην λύση "πολλα χέρια παλισανδρου" ;Μάλλον η ερώτησή μου επισκιάστηκε απο τον εξαιρετικό καναπέ του φίλου ydimop!Πολλά μπράβο και απο εμένα!Μήπως θα μπορούσε κάποιος παιδιά να μου απαντήσει καθώς το πρωί θα αγοράσω χρώμα;
Τα κατάφερα!!!!
Συνεχίζω λοιπόν με μερκές φωτογραφίες από την κατασκευή.
Απλές σανίδες 1,9x4,5 (πρακτικερ) και 7x4,5 leroy. Πέρασμα με teak oil.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.