Εκει στον τοιχο ηθελε λιγακι παραμετροποιηση να μην κανει κενο!
Κατα τα λοιπα πολυ καλη δουλεια!
Κατα τα λοιπα πολυ καλη δουλεια!
Μετά κόπων και βασάνων και με την θερμοκρασία στο φουλ, ολοκληρώθηκε σήμερα η 2η πέργκολα:
Εννοείται ότι είναι πιο σύνθετη σαν κατασκευή από την πρώτη αλλά πάρα ταύτα έγινε πιο σύντομα χάρη στην βοήθεια του ταινιολειαντήρα και του παλμικού που δώσανε ένα πολύ καλύτερο φινίρισμα και ομορφιά στην όλη κατασκευή. Επίσης παρόλο που η 2η πέργκολα ήθελε περισσότερα ξύλα για να ολοκληρωθεί, εντούτοις χρησιμοποιήθηκε λιγότερο λάδι (λιγότερο από 2 λίτρα σε σχέση με τα 2.5 λίτρα που πήρε η πρώτη).
Ήδη ξεκίνησα να φτιάχνω και την δεύτερη (φαίνονται τα κομμένα ξύλα) οπότε λογικά μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθεί το project!!!![]()
Μια χαρα! Οσο για το θειο σου, μαστορας τον εφτιαξε, οχι ο θειος σου.
Μα κανει μπαμ πως ειναι στραβος!
Αν σας πω ότι ο τοίχος δεν είναι κάθετος θα με πιστέψετε?
Να φανταστείτε ούτε οι κολώνες από το κιόσκι είναι και αυτές στην ευθεία μεταξύ τους. Και την δουλειά την έκανε πολιτικός μηχανικός που είναι και Θείος μου...
Άντε βγάλτε άκρη.
Μα κανει μπαμ πως ειναι στραβος!
Είπα σε μια φάση να πάρω το σκαπτικό και να διαλύσω τον τοίχο αλλά κρατήθηκα.
Άλλωστε ούτε η δικια μου κατασκευή είναι τέλεια οπότε είμεθα οκ...
Μια χαρα ειναι ο τοιχος. Να μη σε πιανει και το ματι.
Ρε κουζουλε γιαυτο ειπα να αφηνες τοσο μηκος στις ταβλες εκει ωστε να κλεινει την διαφορα!

Ωραιος!!!! Αυτο με την μυρωδια των βερνικιων εχεις δικιο εβαφα μια καρεκλα απο παλετα πριν μερες κια απ το βερνικη ζαλιστηκα και καιγανε τα ματια μου.
Τη πορτα εγω δεν καταλαβα που ειναι...
Οσο για το πινελο, γιατι δουλεψες νεφτι, εγω με σαπουνι το καθαρζω και κραταει σαν καινουργιο.
ΥΣ. Σειρα εχει ο τοιχος να βαφει?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.