Μετά από μια βαριάς μορφής τεμπελοσπαριλίασης που περνώ, διακοπές εν όψη, κατάφερα, επιτέλους!!!
να τελειώσω μια παπουτσοθήκη που είχα ξεκινήσει.
Κατασκευή της κάσας με ξυλεία (ελάτη) από praktiker
View attachment 128579
View attachment 128584
τρίψιμο
View attachment 128582
κατασκευή πόρτας, δεν μου αρέσει αλλά αν έχω όρεξη και χρειάζεται θα τις φτιάξω ξανά στο μέλλον.
View attachment 128586
δοκιμή στα πορτάκια
View attachment 128581
View attachment 128583
Κατασκευή πλάτης από παλετόξυλα
View attachment 128593
View attachment 128592
μπήκαν και τα ράφια, παλετόξυλα
View attachment 128594
View attachment 128595
και η παπουτσοθήκη έτοιμη στην θέση της.
View attachment 128585
View attachment 128598
Kαλορίζικη Παναγιώτη καί καλοαποθήκευση,πολύ ωραία κατασκευή,απλή καί καλή.
Μέ πρόλαβε ο Κυριάκος γιά τούς μεντεσέδες,επειδή έγινα πλέον μαστροΜήτσος :grandpa: μπορώ νά έχω άποψη μέ τήν άδεια σου φυσικά χάχάχά.
Ο Ηλίας (Mr Kenzo) θυμάμαι πού έλεγε στόν Νίκο (diabolic) οταν κανει ράφι τό επάνω μέρος τού ξύλου νά πατάει επάνω στά πλαινά καί όχι νά είναι στό εσωτερικό μέρος.
Τό εργαλείο γιά κρυφές βίδες τής Wolfcraft έδωσε ρέστα.
Ευχαριστώ Δημήτρη, για τους μεντεσέδες δες #1525 από πάνω. Τα ράφια είναι στερεωμένα με κρυφές βίδες στα πλαϊνά.
Δημήτρη δεν το έλεγε σε μένα...![]()
Πολύ ωραία Παναγιώτη!
Σήμερα κονόμησα κι εγώ μια ακόμη ευρωπαλέτα πεντακάθαρη! Θα πάει κι αυτή στη στοίβα έως ότου μπορέσω να κάνω κάτι με αυτές...
Ωραία !
Και κάθομαι και ψάχνω γύρω-γύρω.
Θα έρθω από κει για Σκληρή Διαπραγματευση!Επί πληρωμή μάναμ! 5,87 η ευρωπαλέτα. Θα τις ονομάσω πεντευρωκαικατιψιλαπαλέτες μου φαίνεται. Η μήπως εξευρωπαραπαλέτες?
Επί πληρωμή μάναμ! 5,87 η ευρωπαλέτα. Θα τις ονομάσω πεντευρωκαικατιψιλαπαλέτες μου φαίνεται. Η μήπως εξευρωπαραπαλέτες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.