Κατι τετοια βλεπω σαν το παραπανω, και λεω στον εαυτο μου................που πας ρε Καραμητρο με τα στραβα παλλετοξυλα;;;;;
Άντε ρε Δημητρό... μας έσκασες... :ernaehrung004:
Περιμένω εναγωνίως να δώ γιατί αυτή τη σύνδεση την έκανες με λοξές βίδες.
Επειδη δεν ειναι σωστο να κραταω εναν απο τους αρχιμαστορες του forum σε αγωνια, και ταυτοχρονα να τον βαζω να προβληματιζεται μηπως υπαρχει καποια τεχνικη κρυφη, μυστικο περιεργο που δεν κατεχει, θα απαντησω σε αυτο.
Οι συνδεσεις εγιναν με "κρυφες" (βιδες εννοειται), γιατι τα παλλετοξυλα αν ξεκαρφωθουν και μεινουν λιγο, τεινουν να παρουν το αρχικο τους σχημα (συστρεφονται, πετσικαρουν, κοιλιαζουν). Οποτε καθε προσπαθεια για σωστο κοψιμο και γωνιασμα προ συνδεσης και κολληματος παει περιπατο χωρις τα σωστα εργαλεια. Και οταν λεω εργαλεια εννοω, ξεχονδριστηρα, φρεζοκαβιλιερα για λαμελα, δισκοπριονο, κου του λου, κου του λου.
Μενει μονο η οπτικη απατη και η συνεχης διορθωση, πραγμα που αυτη η συνδεση προσφερει, συν την απλοτητα και ταχυτητα.
Σε συνδιασμο με το οτι η συγκεκριμενες γωνιες θα εχουν στην εξωτερικη πλευρα τους και επιπλεον ξυλινη γωνια ενωμενη με κολλα και καροβιδες, ενω στην εσωτερικη πλευρα κοντρα καδρονακι φαλτσοκομμενο στις 45 μοιρες, θεωρω οτι δεν εχει τοσο σημασια στην στοιβαροτητα η αρχικη ενωση.
Δημήτρη αναμένουμε τήν συνέχεια,βάζω στό μυαλό μου ότι ετοιμάζεις μπαούλο γιά αποθήκευση ξύλων.
Τό στρατιωτικό μπιτόνι παραπλεύρως τίς karcher όλα τά λεφτά.
Δημητρη η επιφανεια που βλεπεις (την κατω μερια της) ειναι μεγαλη για μπαουλο (130 χ 85), κατι πιο απλο και ταπεινο ειναι. Απλα αφηνω υπονοουμενα οτι "μπορει ο κρυφος εραστης να εκανε τον φονο, ελπιζοντας να μην ξενερωσετε οταν αποκαλυψω οτι τελικα, ακομα μια φορα ηταν ο μπατλερ".
Το κανιστρο ειναι παραγγελια απο Β2Β Γερμανιας, και ειναι πολυ καλη ποιοτητα εχει οντως TUV (ΤΙΦ), μεχρι και βαμενο μεσα με κοκκινο χρωμα ρεζερβουαρ ειναι, και δεν εχει καμμια σχεση με τις ψευτολαμαρινες που κυκλοφορουν.
Μου βγηκε γυρω στα 37 ευρω μαζι με το στομιο.
Τωρα εχω να λυσω και το πως θα κανω σωστα, πατουρα υπο γωνια για να πατησει ροδελα - παξιμαδι της επισης υπο γωνια καροβιδας.
Υ.Γ. : ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΖΩΓΡΑΦΟΣ