IOANNISTSA
AVClub Addicted Member
- 10 July 2012
- 2,147
Ας ξεκαθαρίσει πρώτα ο Νίκος τι εννοεί γιατί εγώ εξακολουθώ να πιστεύω οτι ο μεντεσές με γόνατο είναι για εφαπτόμενα πορτάκια κι όχι χωνευτά. Και χωνευτά εγώ θεωρώ αυτά:
![]()
Η τοποθέτηση δεν είναι δύσκολη, ένα απλό μετρηματάκι είναι.
Απλά στο μέτρημα χρειάζεται να υπολογιστεί κι ένα χιλιοστό αέρα γύρω-γύρω που μπορεί να γίνει εύκολα βάζοντας κάτι, πχ κομματάκια χαρτόνι, γύρω-γύρω στο πλαίσιο την ώρα που μαρκάρουμε το ακριβές σημείο του μεντεσέ.
Παναγία μου....2.45 λέει ο μεντεσες μέσα πόρτα και μάλιστα χωρίς τακακι. Εγκεφαλικό....τι βγάζουν οι χχχχχχχ
Παναγία μου....2.45 λέει ο μεντεσες μέσα πόρτα και μάλιστα χωρίς τακακι. Εγκεφαλικό....τι βγάζουν οι χχχχχχχ
Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι μεντεσες γόνατο που πατάει 7 με 9 χιλιοστά και ο μεντεσες υπεργονατο που πάει μέσα η πορτα
Blum είναι...
Και δεν θεωρείται και από τα καλύτερα μοντέλα τους, έχω δει μεντεσέδες με 3 πλάσιες τιμές ΑΓΟΡΑΣ!
Τι εννοεις μοντελα? Εναν μεσα πορτα εχει η μπλουμ χροοονια τωρα. Ο Μπλουμ μαζί με τον salice είναι οι κορυφαίοι. Μπλουμ μέσα πόρτα μαζί με τα τακακι ΕΓΩ τους δίνω στο μαγαζί 1.30 κομπλέ. Φαντασου τι βγαζουν αυτοι που κι εγώ σ αυτή την τιμή βγάζω με 1,30
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Είναι μεντεσες γόνατο που πατάει 7 με 9 χιλιοστά και ο μεντεσες υπεργονατο που πάει μέσα η πορτα
Φτιαχνω ξυλινο τραπεζι για την αυλη. Που τωρα καλοκαίρι σημαινει λάστιχο και νερό
Έχουμε καμιά ιδέα τι να βάλω κάτω απο τα πόδια για να αντέξει τα τραπεζι το νερό; Περαν απο βερνίκια δηλαδη που θα υπ βάψω υπαρχει κατι αλλο πχ σαν πατάκι;
Φτιαχνω ξυλινο τραπεζι για την αυλη. Που τωρα καλοκαίρι σημαινει λάστιχο και νερό
Έχουμε καμιά ιδέα τι να βάλω κάτω απο τα πόδια για να αντέξει τα τραπεζι το νερό; Περαν απο βερνίκια δηλαδη που θα υπ βάψω υπαρχει κατι αλλο πχ σαν πατάκι;
Ναι, δες στον κατάλογο του Λίντλ που ισχύει απο χθες.
Sent from my iPad using Tapatalk
Χρήστο εάν εννοείς αυτάΗ καλύτερη λύση θα ήταν λίγη πίσσα αλλά που να την βρεις...
Εγώ φροντίζω να βάφω τις άκρες 1-2 χέρια περισσότερο απ ότι όλο το τραπέζι.
Σωτήρη εννοώ αυτόΧρήστο εάν εννοείς αυτά
![]()
δεν κάνουν για την δουλειά που θέλει ο φίλος.
Νίκο όταν λες πίσσα τι εννοείς ακριβώς? όπως κάνουν με τις ξύλινες κολώνες?
φίλε εάν δεν σε ενοχλεί εμφανισιακά μπορείς να χωνέψεις από κάτω στο πόδι ένα σπείρωμα
![]()
και να βιδώσεις κάτι σαν αυτό
http://www.johnart.gr/Catalogue/ind...d=8241&zenid=5daf8edaf803ee745a55460022bce22a
![]()
εννοείς κάτι σαν αυτό ?Ναι τέτοια πίσσα εννοώ αλλά που θα βρεις είναι το θέμα...
και εγώ από τον διαβολίκ το διάβασα για πρώτη φορά....Αυτό με την πίσσα δεν το έχω δει πουθενά στον πλανήτη σε τραπεζάκια ή άλλα επιπλάκια σπιτιού εξωτερικού χώρου.
Εκτός και αν τα τραπεζάκια τα θάβεις στο χώμα οπότε καλύτερα να βάλεις και τσίγκο απ έξω όπως βάζει η ΔΕΗ.
Θα μπορούσες να μας βάλεις μια φωτογραφία αφού το κάνεις τόσο συχνά.
Η λύση που ακολουθεί ο περισσότερος κόσμος είναι διαφόρων ειδών προστατευτικά ποδαράκια ....κυρίως λαστιχένια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.