Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Mπράβο Νεκτάριε πολύ καλή δουλειά :SFGSFGSF:
Μπορείς να μάς πείς δυό λόγια γιά τήν κατασκευή (συνδέσεις τελάρου,στήριξη καθρέφτη κ.τ.λ)

Απάντηση: Re: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Mπράβο Νεκτάριε πολύ καλή δουλειά :SFGSFGSF:
Μπορείς να μάς πείς δυό λόγια γιά τήν κατασκευή (συνδέσεις τελάρου,στήριξη καθρέφτη κ.τ.λ)

Εφτιαξα το εμφανες περιγραμμα και το εδεσα με κομματια απο πισω δημιουργοντας ταυτοχρονα πατουρα για το καθρεπτη. Ετσι εχει παχος διπλης μελαμινης. Πισω εφτιαξα δυο φωλιες με το ρουτερ και τον κρεμασα κε στραβοβιδες/γωνατα.
Ο καθρεπτης μπηκε σε τζαμπα με ειδικη σιλικονη. Απλα πραγματα.

Re: Απάντηση: Re: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Ο καθρεπτης μπηκε σε τζαμπα με ειδικη σιλικονη. Απλα πραγματα.

Αυτό δέν κατάλαβα τί είναι τό τζαμπα ? ο καθρέπτης είναι κολλημένος με σιλικόνη στό ξύλο ,είναι ειδική σιλικόνη γιά νά κρατάει ξύλο και τζάμι ?
Δέν υπάρχει περίπτωση νά ξεκολλήσει δηλαδή.

Το τζάμπα πέθανε Δημήτρη....Ο τζαμάς όμως συνεχίζει να δουλεύει:flipout:
Και αφού έβαλε και ειδική σιλικόνη,τότε σίγουρα είναι Τζαμαϊκανός...(=ικανός,καλός τζαμάς! )

Το τζάμπα πέθανε Δημήτρη....Ο τζαμάς όμως συνεχίζει να δουλεύει:flipout:

Τό είχα βάλει μέσα σέ παρένθεση συνονόματε τό τζαμπα οπως το γράφεις,αλλά ξαναδιαβάζοντας το λέω ας το σβήσω :flipout:.

Υποθετικό συμπέρασμα πρός Νεκτάριο: Δηλαδή ο καθρέφτης μπήκε σέ τζαμά μέ ειδική σιλικόνη,δηλαδή πήγε όλη η βάση τής μελαμίνης στόν τζαμά καί ο τζαμάς απλά κόλλησε τό καθρέφτη στήν βάση τής μελαμίνης ?

Re: Απάντηση: Re: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Ε ναι ντε...
:furious3:

Γράψε τα σωστά νά το καταλάβει ο συνομιλητής σου,τά λές περιληπτικά μέ ορθογραφικά λάθη και πρέπει να κάνω υποθέσεις,μιάς και δέν γνωρίζω από τέτοιες κατασκευές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύ

Γράψε τα σωστά νά το καταλάβει ο συνομιλητής σου,τά λές περιληπτικά μέ ορθογραφικά λάθη και πρέπει να κάνω υποθέσεις,μιάς και δέν γνωρίζω από τέτοιες κατασκευές.

Εχεις δικιο. Απλα γραφω γρηγορα και απο κινητο οποτε η συγγραφη κειμενου ειναι καπως δυσκολη. Το λαθος με το τζαμα-τζαμπα δεν το προσεξα πανω στη βιασυνη μου να σου απαντησω.
Οσο για της κατασκευες...proxxonνιστα μου εσυ! :flipout:

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Προχώρησα ένα "συρτάρι τυπογραφείου" (75 cm x 65 cm) που ήθελε η μοντέρνα δημοσιογράφος της οικογένειας για να κρεμάει τα κοσμήματα της.

Λες & χάθηκε το Μοναστηράκι & οι γύρω περιοχές ! :flipout:

http://www.athensvoice.gr/life/home/i-kalyteri-idea-gia-kosmimatothiki

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.
Η πλάτη είναι σημμύδα 5 mm κ επάνω της έχω κολλήσει με Atlacol μαύρη δερμάτινη, αγορασμένη 3 από κατάστημα υφασμάτων στην Πάτρα.

Η ανιψιά κατενθουσιάστηκε.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.
Η πλάτη είναι σημμύδα 5 mm κ επάνω της έχω κολλήσει με Atlacol μαύρη δερμάτινη, αγορασμένη 3 από κατάστημα υφασμάτων στην Πάτρα.

Η ανιψιά κατενθουσιάστηκε.
Φαντάζομαι κι εσύ, με τον ενθουσιασμό της ανηψιάς. Αυτό το (μαύρη δερμάτινη) τι είναι;

Κι εγώ ενθουσιάστηκα κι ας μη μου τη χάρισες... :flipout:

Μπελαλίδικη δουλειά αλλά εξεραιτικά προσεγμένη!
Αν ήταν και τα κρεμαστάρια κρυφά θα μιλάγαμε για "ντούζ πουά". :a0210:

Δερματίνη Παύλο... Λάθος τονισμός.

Αλλάζουν εύκολα θέση αν χρειαστεί. Θέλω τους πόντους μου πίσω !

Δερματίνη Παύλο... Λάθος τονισμός.

Τώρα γελάω με τον εαυτό μου που δεν το κατάλαβα...

Φαντάζομαι κι εσύ, με τον ενθουσιασμό της ανηψιάς. Αυτό το (μαύρη δερμάτινη) τι είναι;

Της είπα όταν το "στολίσει" να μου στείλει φωτο φορτωμένο ή να κάνει ρεπορτάζ για αυτό (ξέρει αυτή, μας διαβάζει συχνά - πυκνά).

Δερματίνη συνθετική
https://www.ifasma.eu/el/δερματίνη-ταπετσαρίας.html