Εντυπωσιακο το χρωμα / υλικο για τα πλακακια (δεν το ηξερα), και δεν θελει ασταρι?
Μπραβο φιλε, πολυ καλη η κατασκευη σου, αψογη! αλλά δεν συμφωνο με το OSB και ποσο μαλλον στην κουζινα.
Στην 4η φωτο βλεπω ασπρη πλατη στα ραφια, μετα τα γυρνας τουμπα και τα τοποθετεις, η ασπρη πλατη τι εγινε.
Μωρέ διάβαζε καλύτερα, τα έχω ήδη γράψει!
Παύλο γίνομαι φαφλατάς, όντως. :blink:
Δεν εννοώ αυτό αλλά επειδή δεν είμαι καλός στις παρουσιάσεις, βαριέμαι τόσο γράψιμο ή θα ξεχάσω τις μισές φωτογραφίες.
Καλησπέρα παιδιά!
Ελπίζω η συγκεκριμένη παρουσίαση να μην ξεφεύγει του θέματος του νήματος αλλά για εμένα πιο πολύ με χαροποίησε η υλοποίηση του σαν έπιπλο πάρα για τον λόγο της χρήσης του.
Λοιπόν 2 λόγια για την κατασκευή. Αυτό το (racing rig ή racing pod) όπως το λένε στο εξωτερικό όσοι φτιάχνουν μόνοι τους τέτοιες κατασκευές,φτιάχτηκε για τον μικρό μου αδερφό (μικρός...25 χρονών γαϊδούρι) στον οποίο ανήκουν τιμόνι-πεταλιέρα-λεβιές ταχυτήτων. Επειδή προφανώς του έχω μεταδώσει το μικρόβιο με την τρέλα για τα αυτοκίνητα που εχω,τα είχε αγοράσει κάποια στιγμή για να παίζει σε ένα πολύ ωραίο home cinema που έχει στήσει στο δωμάτιο του. Τα είχε στηρίξει λοιπόν πάνω σε ένα απομηνάρι γραφείου από το praktiker που κούναγε ολόκληρο και ήταν και αστείο οπτικά. Οι έτοιμες μεταλλικές κατασκευές του εμπορίου για να στηρίζεις τέτοιου είδους τιμονιέρες για τα χρήματα που ζήταγαν δεν άξιζαν για εμένα. Ετσι λοιπον όπως έψαχνα στο ίντερνετ για ιδέες έπεσα σε ένα Άγγλο ''νομίζω'' που είχε φτιάξει μια απίστευτη κατασκευή με γεωμετρικά σχήματα,πολύ μοντέρνα που μας ενθουσίασε και τους 2.
Πήρα τότε την απόφαση να προσπαθήσω να φτιάξω κάτι αντίστοιχο. Η όλη κατασκευή κράτησε περίπου 1 μισή μήνα,με συνεχή ενασχόληση στον ελεύθερο χρόνο μου αλλά και μετά την δουλειά και με κούρασε παρα πολύ γιατί υποτίμησα την δυσκολία της και δεν είχα βοήθεια.
Λοιπον για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν, 19mdf και 45mmχ45mm καδρόνια για την βάση της όλης κατασκευής που ντύθηκε με μοκέτα. Διπλά 16mm mdf για όλα τα πλαϊνά , ένα σαν βάση και ένα από επάνω που κόπηκε και ρουταρίστηκε για να δώσει τα γεωμετρικά σχέδια που για μένα κάνουν όλη την διαφορά,αυτοκόλλητα carbon βινυλίου για το ντύσιμο στα διάφορα σημεία, προφίλ αλουμινίου 10mm για τα πλαϊνά, κάθισμα αυτοκινήτου μεταχειρισμένο,διάφορα κουμπάκια και διακόπτες (κάποια διακοσμητικά,κάποια λειτουργικά ),υδραυλικό χειρόφρενο (που με πατέντα συνεργάζεται με την τιμονιέρα), πηγή radio-mp3,οργανάκια φωτιζόμενα,τροφοδοτικό led 350W 12V για την τροφοδοσία όλων αυτών και ίσως μελλοντικών προσθηκών και... ''πυροσβεστήρας''. Βάφτηκε με αστάρι νερού και μαύρο ματ χρώμα νερού από τα Leroy και όσον αφορά τα εργαλεία, η dexter σέγα με λάμες bosh,το κόκκινο trimmer router 500w της makita,η σκούπα στερεών υγρών Parkside της περσινής BlackFriday και τα διάφορα δραπανοκατσάβιδα Parkside (ειδικά το 12V),δούλεψαν όλα υπερωρίες και απροβλημάτιστα.
Το αποτέλεσμα είναι αυτό. τελείωσε εχθές το βράδυ. Έχει τις ατέλειες του βέβαια αλλά σε γενικες γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Ελπίζω να σας αρέσει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα παιδιά!
Ελπίζω η συγκεκριμένη παρουσίαση να μην ξεφεύγει του θέματος του νήματος αλλά για εμένα πιο πολύ με χαροποίησε η υλοποίηση του σαν έπιπλο πάρα για τον λόγο της χρήσης του..........
Πιθανόν!!Υπνάκο παίρνεις άνετα μιας και δεν έχω ακυρώσει ούτε το μπρος πίσω του καθίσματος,ούτε την ανάκληση του. Είναι πλήρως λειτουργικό και ξαπλώνει πίσω.Προβλέπω να κοιμάται εκεί μέσα απόψε ο φίλος μας ο evoxslay13!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.