Πολύ ωραία κατασκευή φίλε μου! Πολύ προσεγμένη. Μπράβο!
Πέρα από την χαρά της δημιουργίας και ότι το έφτιαξες όπως ήθελες εσύ,σαν κόστος κατασκευής χοντρικά χοντρικά πόσο σου πήγε? Έχεις βάλει κάποιες τιμές αλλά μάλλον όχι για όλα τα υλικά που χρησιμοποιησες. Μονο κρεβατι-ταβλες εννοώ.Το ρωτάω γιατί έχω μπει σε σκέψεις να φτιάξω και εγώ ένα κρεβάτι με αποθηκευτικους χωρους αλλά είδα ότι μάλλον δεν με συμφέρει. Βέβαια το να δημιουργήσεις κάτι όμορφο από το μηδέν είναι ανεκτίμητο, αλλά μιας και έφτιαξες κάτι τέτοιο ας έχουμε μια ιδέα.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλα τα ράφια είναι σταθερά οπότε είναι απόλυτα σταθερή και γωνιασμενη στο χιλιοστό.Τα μέτρησα όλα ενα-ενα... επίσης η όλη κατασκευή έχει βιδωθει και στον τοίχο.Πολύ καλός μάστορα !!!:worshippy:
Νομίζω ότι ένα -δύο κουτιά σε κάθε κομμάτι της βιβλιοθήκης θα έπρεπε να τα κλείσεις πίσω με πλάτη για να είναι σταθερή και ορθογωνιασμένη ειδικά εκεί που θα πηγαίνουν ξύλα θα χαλάσουν τον τοίχο.
Φιλε μου με ενα δισκοπρίονο χειρος σε γωνια 45 μοιρων την κάνεις την δουλεια σου αρκεί να φτιάξεις καποιον οδηγο για να μην σου φυγει η ευθεια. Τριψιμο με ενα dexter τριβειο την κάνεις την δουλειά σου.Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Πρόσφατα μου μπήκε το μικρόβιο της ξυλοτεχνίας, χωρίς να έχω ασχοληθεί ξανά, γιατί φαίνεται ότι με λίγο κόπο και μεράκι μπορείς να κάνεις θαύματα σε (μικρο)έπιπλα με πολύ μικρό κόστος!
Για πρώτο project θα ήθελα να κάνω δυο κομοδινάκια σαν και αυτά καθώς μου φαίνεται ότι απαιτούν σχετικά απλά κοψίματα:
![]()
![]()
To πρόβλημα είναι ότι δεν έχω χώρο για να πάρω τα εργαλεία που χρειάζονται για κόψιμο, τρίψιμο κλπ ενώ τα leroy, praktiker κλπ κάνουν μόνο κάθετες τομές και όχι υπο γωνία που χρειάζεται αυτή η κατασκευή. Γνωρίζει κάποιος αν στη Θεσσαλονίκη υπάρχει διαθέσιμο κάποιο εργαστήριο που μπορείς (με κόστος) να πας και να χρησιμοποιήσεις τα εργαλεία τους; Αν όχι, τι άλλη λύση υπάρχει;
Ευχαριστώ πολύ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.