Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Γεια σου Ηλια με τα εργα σου και τις πατεντες σου!!

Πολυ εξυπνη η ιδεα για το μπαρ και τελεια η υλοποιηση :a0210:

Η τελευταία φωτογραφία να μπει στο μπαράκι όταν ανοίξει, δίπλα στα ποτά. Την βλέπεις και σκέφτεσαι σφηνάκια.

Ετοιμο το "λαου τατε" (learning tower) μας. :)
Μολις βρω λιγο χρονο θα βαλω αναλυτικα τα υλικα, την κατασκευη (και τα μπολικα λαθη που εκανα ).
Ειναι ενα ειδος σκαμνακιου/σκαλιτσας, της μοδας, για να ανεβαινουν τα μικρα να μαθαινουν να πλενουν τα χερια τους, να κανουν διαφορα στον παγκο της κουζινας κτλ.
Η μαμα αποφασισε οτι μας ειναι απολυτως απαραιτητο, εκανε και 100 αγοραστο...οποτε πενια τεχνας κατεργαζεται :)
(Περιπου 25 ξυλα και λοιπα αναλωσιμα)
51febebd7a1446629f9cded3ef7c5be4.jpg

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπραβο Αγγελε, γερο και στιβαρο φαινεται το lau tate :)

Aντε ανεβασε την αναλυτικη κατασκευη οποτε μπορεις και εκτος απο τα 'λαθη' να μας πεις και τι θα εκανες διαφορετικα αν θα το ξαναεκανες. Ειναι πολυ ενδιαφερον προτζεκτακι για νεους γονεις!!

Ωραιος Αγγελε....μια χαρα μου φενεται εμενα σε γενικες γραμμες...κυριος στο θεμα βαψιμο.....

Ευχαριστω παιδια.
Στο βαψιμο, ναι, μια χαρα βγηκε, τελικα (για τα δικα μου μετρα, τουλαχιστον). Τελευταιο χερι βερνικι πολυουρεθανης και απαλοοο γυαλισμα με 1000αρι και εγινε σα μαρμαρο, περιπου.
Εχει διαφορα αλλα θεματα, ομως και αστοχιες.
Επισης, νομιζω οτι πρεπει να του βαλω "πατουσακια" καποιου ειδους, για να ειναι πιο σταθερο. Σκεφτομαι μικρα πηχακια, π.χ. 15χ10χ5, στα οποια να κανω μια "ραγα" με το ρουτερ, για να μπουν μεσα τα κοντρα πλακε ποδια και να κολληθουν/βιδωθουν.
Γενικα, ειμαι ευχαριστημενος, παντως. Ιδιαιτερα με το ποσο ομορφο εγινε το κοντρα πλακε με το σκουρο εμποτισμου. Ισως μου εκατσε και κοντρα πλακε με καποια νερα (συχνα εχω δει να ειναι εντελως "γενικο"/επαναλαμβανομενο το σχεδιο).

Παίδες πως αφαιρώ λάκα απο έπιπλο?
Έχουμε εναν παλιό μπουφέ δεκαετίας 90 ο οποίος είναι μαυρος, και θέλουμε να τον βάψουμε μαύρο πάλι αλλά με χρώμα κιμωλίας ή έστω κάτι απλό με ματ αποτέλεσμα.
Το θέμα είναι πως αφαιρούμε την λάκα. Με γυαλόχαρτο τρίψιμο?

Οταν εννοεις αγριεμα της επιφανεις.. εννοείς γυαλόχαρτο και τρίψιμο?(100αρι να υποθέσω)
Πιάνει μετα το χρωμα κιμωλίας?